Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др. |
Времето |
Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :) |
Poll | | Харесва ли ви новия дизайн? :) | Да. | | 81% | [ 44 ] | Не. | | 19% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 54 |
|
Latest topics | » Момичета срещу момчетаНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур» Една буква,5 думиПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда» Домът на Алдур и БолинтарПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика» Fuck or PassСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика» Болница "Mercy West"Нед Май 10, 2020 6:37 am by Урика» Парк"Ривърти"Съб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика» Търся си някои за РП?Пон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика» Гласуване в БГ ТопВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис» Каква професия подхожда на предишния? Чет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела» Колко % ?Чет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела |
500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 9 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 9 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am |
|
| Рио де Жанейро, Юли 2011 | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Charlie Kenton Teachers
Брой мнения : 204
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Вто Ное 22, 2011 6:43 pm | |
| -Искам да ме запомниш - след тези думи отново я целунах и докато нежната ми целувка стоплеше тялото й грубото ми навлизане с големия ми член в нея беше още по-зашеметяващо. Ръцете ми стиснаха грубо гърдите й и ги мачкаха като бабичка, която месеше тесто за баница, но освен грубото мачкане последва и нежно заиграване със зърната й. Бавно започнах да ги милвам и да ги масажирам, докато се движех навътре навън в нея с доста груба сила. | |
| | | Jenny Williams Humans
Брой мнения : 91
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Вто Ное 22, 2011 6:59 pm | |
| Простенах от острата болка, която въпреки всичко успя да ми причини.. Беше неочаквано и странно.. Цялото ми тяло се наелектризира. Ръката ми се спусна плавно на пясъка. Не бях способна да направя друго. Пръстите ми се впиха по - навътре в земята. Тялото ми се изви под неговото. И всичко това само за няколко секунди... Грубите му движения започваха да ми харесват все повече и повече. - Не мисля, че бих могла да забравя. - прошепнах задъхано.. Беше истина, факт. Дори да исках това усещане бе незабравимо, караше ме да настръхвам и това нямаше нищо общо с лекия бриз, който се задаваше от изток. | |
| | | Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Вто Ное 22, 2011 7:05 pm | |
| Целунах я страстно, а страстта се превърна в грубост, когато захапах устната й. Ръцете ми притиснаха гърдите й една до друга и ги стиснаха. Така зърната й изпъкнаха и аз спуснах езичето си към тях. Засмуках ги грубо и започнах да правя движения по тях, като оставях влажна и охладителна следа с език. Пениса ми навлизаше грубо докрай в нея и единственото освен стоновете й, което се чуваше беше звука от допирането на телата ни. От силата, с която се блъсках в нея тя усети как оставях червени, парещи следи на дупето й. Стиснах малко по силно с ръце и захапах със зъбки зърната й. Усетих, че грубия секс и харесва повече и аз щях да и го доставя. | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Вто Ное 22, 2011 7:19 pm | |
| Чувствах се като марионетка в ръцете му. Инстинктивно задвижих тяло, опитвайки се да поддържам неговия ритъм, но той бе така груб и бърз. Нямаше начин да се справя с това. Единствената част от него, която мислех за нежна бяха устните му, но започвах да се убеждавам, че те бяха най - груби. Захапките му ме възбудиха, караха ме да стена, да се опитам да изляза от собствената си кожа. Увих крака около кръста му, опитвах се да му позволя пълен достъп до тялото си. - По дяволите .. - измрънках все още задъхана.
| |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Вто Ное 22, 2011 7:28 pm | |
| Когато тя разкрачи краката си тя усети как продължавах да навлизам грубо в нея. Тази грубост ме караше да я харесам още повече. Забързвах движенията си още повече и повече. Когато тя усети как ръцете ми отпуснаха гърдите й. Отпуснах се с тях на земята. Бях надвесен над нея, а устните ми отново се впиха в нейните. Тогава Джени усети колко нежно и бавно навлизах в най-нежната част от тялото й. Забавих движението си изведнъж и станах нежен. Нямаше нищо по-прекрасно от това да се променят действията. Знаех го от личен опит. Погледнах я и казах: -Е? Искаш ли го грубо.. отново? | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Сря Ное 23, 2011 3:50 pm | |
| Той смени тактиката си така драстично. Нежната му страна бе смайваща, почти толкова колкото и грубата. Прехапах долната си устна, но това така и не успя да възспре стона ми. Отскубна се от мен без да ми даде възможност да го контролирам. Инстинктивно стиснах пясъка в ръката си.. Малките прашинки се посипаха по част от телата ни. "Искаш ли го грубо .. отново ?" .... Въпросът се завъртя в главата ми. Исках ли го ? наистина ли бе по - хубаво от нежната му страна !?!? Забравих да мисля, желанието бе по - силно от мен.. Просто се преобърнах , за да съм върху него. Позволих му да навлезе също толкова грубо в мен, колкото и в началото. Простенах тихо и нетърпеливо задвижих тяло. Впих нокти в тялото му, опитвайки се да оставя кървави следи, но очевидно без успех.
| |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Сря Ное 23, 2011 4:18 pm | |
| Хванах я за раменете и я натиснах грубо надолу. Така тялото и се спусна към моето и отново навлязох рязко в нея. Продължихме със движенията, но този път спуснах ръцете си към дупето и. Започнах да я движа леко в кръгови движения, докато навлизах в нея и се надявах да и хареса. Целунах я и й казах: -По грубо.. драскай ме.. хапи ме.. искам да усещам че си тук.. | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Сря Ное 23, 2011 5:01 pm | |
| Приведох се към него и грубо забих нокти в него, до колкото бе възможно все още. Правех го със скрита детска злоба.. Дразнех се от факта, че не можех да го нараня по никакъв начин. Изстенах недоволно и яростно ударих ръка в бузата му. Веднага съжалих, той не бе виновен. Приведох се и грубо впих устни в неговите, прехапвайки долната му устна. - Съжалявам.. - зашептях нежно, но тялото ми, движенията ми и вероятно изражението ми му подсказваше че това е долна лъжа или поне от части.. Въпреки това самодоволната усмивка се лепна на лицето ми. | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Сря Ное 23, 2011 5:11 pm | |
| Ръцете ми я притиснаха към мен. Навлизах колкото мога в нея и усещах, че скоро ще свърша. Целунах я нежно и приятно, но не за дълго. Ръцете ми стиснаха бузките на дупето й и я натиснаха надолу. Тя усети как целия ми член навлезе в нея и бялата течност се разнесе дълбоко навътре в тялото й. След кулминационният ми момент повечето мъже биха се задъхали, но аз просто казах това, което ще задоволи една жена: -Искам те още. Нека продължим докато не припаднем от умора. Искам да те чукам още по-здраво. | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Сря Ное 23, 2011 5:52 pm | |
| Тялото ми се изпълваше с нови и нови усещания. Беше невероятно.. Той навлизаше все повече и повече в мен без да се замисли какво ми причинява. Цялото това удоволствие, адреналина.. Извиках неспособна да спра при никакви обстоятелства. Имах чувството, че вече няколко стотин човека са впили любопитните си погледи в нас. Само при мисълта бузите ми пламнаха. Още преди да успея да впия поглед в този на Чарли, за да се убедя, че не ме наблюдава усетих как той просто свърши, но все още бе готов да ме задоволява. - Отново ? - повторих видимо изненадана. Миг по - късно потръпнах при мисълта за непредвидима бременност. Разклатих леко глава уж небрежно, с цел да премахна кичури коса полепнали по лицето ми.. Разбира се, истинската цел бе да прогоня глуповатите мисли и да се насладя на още близо час удоволствие.. | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Сря Ное 23, 2011 5:57 pm | |
| Целунах я страстно и казах: -Нека продължим да правим, каквото си поискаме. Да сменяме пози, да го правим в различни позиции. - след тези думи загледах очите й. Усмихнах се и допълних: -Да се задоволим едновременно. - след като допълних реших, че друга идея ще и хареса: -Зарови ми ръцете в пясъка и докато не мога да движа крайниците си.. ти ще правиш с мен и тялото ми каквото поискаш. - след тези думи се приближих и казах: -Ще можеш да ме хапеш, драскаш и измъчваш колкото поискаш... ще можеш да избереш къде да влезе този голям-малък приятел и да избереш дали да е грубо и нежно.. бъди моята, кралица за ноща и ми покажи дали искаш да ме накажеш, за това че не издържах и свърших в теб. Искаш ли? | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Чет Ное 24, 2011 9:29 pm | |
| Детският ми смях се разнесе наоколо. Но в случая детето бе той. Изобщо не можех да си обясня откъде му идваше всичко това на ум. Определено бе човек с голямо подсъзнание... извратено подсъзнание, което ми допадаше все повече и повече, но идеята за пясъка ме ужасяваше. - Ти си луд ! - засмях се отново и бавно се приведох към него , за да го целуна преди да се отпусна изтощено върху гърдите му. Може би той не се бе изморил, но аз... Едва успявах да поема дъх. Трябваха ми само няколко минути, за да се съвзема... | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Пет Ное 25, 2011 3:16 am | |
| Тя беше страстна, но това и костваше доста енергуя. Отговорих на целувката й и когато тя се отпусна върху мен ръцете ми я обгърнаха. С едната я хванах за дупето, а с другата през кръста я гушнах, за да се прилепи към тялото ми. Исках да я топля, но повече желаех да е близо до мен. Погледнах я в очите и казах: -Така де. Не всеки може да издържи толкова много. Почини си. Може да го оставим за следващата ни среща. Как мислиш? | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Съб Ное 26, 2011 10:19 pm | |
| Не всеки !? .. Той сериозно ли говореше !? .. Не можех да повярвам, че го бе казал просто така с този спокоен, гърлен глас. Тялото ми трепна при мисълта за предизвикателството, което Чарли отправяше без дори да съзнава. А може би бе наясно какво точно казва ? Очаквах да съм изморена, да съм задъхана и да не чувствам тялото си и въпреки всичко го приех лично.. - Следващата ни среща ? ..Скъпи, ние няма да се видим повече. - заявих тихичко и пъргаво се отскубнах от обятията му. Тръгнах към водата без да се обръщам назад, за да погледна изражението му. Не очаквах да е изненадан, нито обиден.. По - скоро леко разочарован.. В крайна сметка нямаше да разбера, не и ако останеше на сушата, а той щеше да го направи. Беше налудничаво дори да помислям, че някой като него би тръгнал след непозната да търси обяснение, втори "опит" или просто някой, с който да убие времето. | |
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 Съб Ное 26, 2011 10:43 pm | |
| Изправих се и се доближих до водата: -Не съм казал, че ще се срещнем! - провикнах се. Тогава тя се обърна и аз продължих: -Имах в предвид, ако съдбата отново ни събере. Ще ми е приятно да се видя отново с теб - след тези думи просто закрачих по пясъка на някъде, даже не си взех евтиния бански. Чисто гол крачех и оставях следи, но след по-малко от минута се изгубих в тъмницата. Явно се бях прибрал в хотела си или.. да .. къде бих могъл да отида чисто гол. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Рио де Жанейро, Юли 2011 | |
| |
| | | | Рио де Жанейро, Юли 2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|