The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
зала "Кентън" 2011 год. Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
зала "Кентън" 2011 год. I_vote_lcap81%зала "Кентън" 2011 год. I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
зала "Кентън" 2011 год. I_vote_lcap19%зала "Кентън" 2011 год. I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
зала "Кентън" 2011 год. I_vote_lcapзала "Кентън" 2011 год. I_voting_barзала "Кентън" 2011 год. I_vote_rcap 
Саманта Такър
зала "Кентън" 2011 год. I_vote_lcapзала "Кентън" 2011 год. I_voting_barзала "Кентън" 2011 год. I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 18 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 18 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

зала "Кентън" 2011 год.

Go down 
2 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

Брой мнения : 204

зала "Кентън" 2011 год. Empty
ПисанеЗаглавие: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 4:11 pm

Беше прияна лятна вечер. Нямаше какво да правя у дома и за това реших да потренирам. Облякох си сивия суйтчер със качулка, долнището на анцуга и скъпите найкове. Излязох от дома и затичах по улицата. Правех обиколки, спринтирах по дадени улици и накрая влязох в залата ми. След като отключи по инерция оставих отворено. Влязох на вътре и ъблякох суйтчера си. Сложих си ръкавици и започнах да тренирам с една боксова круша. Тичах около нея и я удрях, а след като свърших спаринга си с нея свалих ръкавиците. Застанах пред един прозорец, който ме осветяваше. Легнах на земята и започнах да правя коремни преси на лунна светлина.
Върнете се в началото Go down
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

Брой мнения : 4708

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 4:50 pm

Бях леко издразнена и минах набързо през бар Найт като си взхез една бутилка водка.Вървах по тъмните улички и пиех от алкохола.Бях чула,че тук наоколо - не точно по тъмните улички - имало някаква зала...за бойни изкуства или не знам си какво.Можеше и да посетя тази зала...знам ли.
Да..ще отида в залата.
Продължих да вървя и излезнах на една от главните улици.Тръгнах към училището.Все пак ако ще ходех да тренирам трябваше да съм облечена подходящо,а не с дънки или някоя къса поличка и обувки на ток....Въпреки,че и тогава ще се справя,но айде.
Стигнах училището и бързо влезнах в стаята си.Набутах екипа в един сак и тръгнах към залата.
Стигнах до адреса който бях запомнила и той се оказа ветрен.Това си личеше по името на залата...името което ми беше познатичко.Усмихнах се самодоволно и влезнах тихо вътре.Облякох се набързо и влезнах в салона.Погледнах мъжът който правише коремни преси,а лунната светлина го огряваше.Самодоволната ми усмивка стана още по-голяма.Затворих за миг очи и после ги отворих като се облегнах на касата на вратата.
- Няма ли да кажеш едно здрасти? - попитах го като огледах ноктите си.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 5:06 pm

Познатия на нея мъж се отпусна и спря с коремните преси. Изправи се бавно и луната продължи да го осветява. Беше със скъпи спортни обувки на Найк и сиво долнище на Адидас. От кръста на горе беше гол. Мускулите му бяха добре осветени и лъщяха от леката пот, от която бяха покрити. Той прокара ръка през косата си и каза:
-И това ако не е най-красивото момиче, което съм виждал - знаех си, че отново ще се държи на ниво. С бавни крачки се доближих до нея и я прегърнах. Завъртях я във въздуха и нежно я държах за кръстчето. Челунах я приятелски по устните, но както винаги се пренесохме на една страстна целувка с език. Отлепих устните си от нейните и с пръст опънах тениската й. Ухилих се й и казах:
Гърдите са станали по-красиви. Ще са ми нужни повече от двайсет доларра за бакшиш. Нали? - погледнах я сериозно и попитах:
-Какво те води насам Клеър?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 5:42 pm

Той спря с коремните и се приближи към мен като ме прегърна и завъртя.Устните му докоснаха мойте,но не се спраха само с това.Езикът му налвезна в устата ми и докосна моя...После пък се загледа в гърдите ми и ми пропомни споменчето с парите.Тези пари които не му исках....тогава просто ме издразни,че ми пробута двайсетачка,а после педесетачка.
- Този път и педесетачка няма да ти стигне за да ме имаш Кентън! - казах и се подсмихнах.Отдаелчих се облягайки се на стената.Скръстих ръце пред гърдите си и го огледах.Не се беше променил много.Но аз се бях променила.... - Как си?
Попитах го и се отделих от стента като почнах да се разхождам из салона оглеждайки.Милия той не знаеше в какво се бях превърнала,но скоро можеше и да разбере..по добрия или лошия начин.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 6:17 pm

Засмях се и казах:
-Добре съм.. все още не съм човек.. - след тези думи я погледнах и попитах:
-Защо? И ти ли вече не си човече? - след тези думи я захледах. Усещах, че е друга и й казах:
-Имам чувството, че не си онова сладко и малко момиченце, което изгуби девствеността си с мен. Да не си дошла да ме убиеш, за това че бях първия ти? - загледах я любопитно и казах:
-Да знаеш, няма да се предам без бой - засмях се и допълних:
-Все пак вече съм по-добър в бойните изкуства..
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 6:28 pm

Засмях се,а смехът ми отекна в помещението.
- Чарли,Чарли.Позна за едно от тези неща - вече не съм същото момиченце.Вече съм много по-различна...вече не принадлежа на света на хората..ако мога така да се изразя. - повдигнах рамене и пак се засмях.Спрях се и го погледнах.Вярвах на думите му,че е станал по-силен...все пак това беше той,но и аз бях станала по-силна.Все пак хилядите тренировки с Ник не бяха напразно губене на време...даже не бяха губене на време,а и той беше добър в бойните изкуства...
- Не само ти си станал по-силен...повярвай ми. - усмихнах се,а кучешките ми зъби леко блеснаха на светлината,но после ги закрих с усмивката си.

П.п:Глупости..;хх
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 8:13 pm

Използвах дарбата си да спра времето. Никой не знаеше че мога това. Дори и тя не знеше какво беше точно това. Телепортация?Това щеше да си помисли. Преминах растоянието от мястото, на което се намирах, до тялото на Клеър. Застанах до нея и отново пуснах времето. Ухилих се й и казах:
-Вече знаеш. че не са хората единствените същества на този свят. Това е добре. - след тези думи я погледнах и попитах:
- за какво си дошла?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 12:51 pm

Изведнъж Чарли се оказа доста близо до мен и това малко ме учуди,но и той като мен не беше човек.
- За какво си дошла? - думите излезнаха от устата му сякаш не иска да съм тук и при първа възможност ще ме изрита от залата.Повдигнах вежда сякаш казвах "Сериозно ли питаш?" и се усмихнах уж мило.
Отново огледах помещението и направих още няколко крачки.
- Ами...всъшност бях чула за залата,а тъйкато бях малко ядосана реших да дойда за един урок с надещждата да набия секси учителя който ще ми преподава... - подсмихнах се.Приближих се бързо към него.Светкавично се надигна на пръсти и го захапах за вратът...кръвта му се разля в устата ми...
Е сега поне знаеш какво съм!
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 12:55 pm

Тя беше... Вампир. Супер... Искаше от моята кръв. Е. Трябваше да си я заслужи. Какви ги говоря. Исках да е тук да пие от моята кръв. Исках да разбера какво е станало с нея. Отпуснах се и ръцете ми просто я прегърнаха. Притиснах я по силно и попитах:
-Вкусна ли е кръвчицата ми? - усмихнах се самодоволно и допълних:
-Ако искаш още.. ще трябва да се поборичкаме. - след тези думи се приготвих да ям пердах... Или по-скоро да се опитам да я накарам да се усмихне като онзи път... Когато беше човек имаше най-сладката усмивка, която съм вижда.
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 1:09 pm

Отдръпнах се за момент и облизах устните си.
- Да.Кръвта ти е вкусна...,но чувал ли си,че вампир не се прекъсва докато се храни? - подсмихнах се самодоволно.Мислите му достигнаха до мен.Ха...да се усмихвам като преди...е нямаше да стане.От преди почти нищичко не беше останало в мен...е не се бях променила чак толкова,но както и да е. - Искаш да се боричкаме..така ли?
Погледнах го.Приближих се и с едно леко движение го запратих към стената.
- Както казах...и аз съм по-силна,а ако стане дума за дарби... - засмях се.Случайно ми се бяха паднали едни такива хубави дарби и една особено хубава,но не обичах да споделям какви са и така нататък...,но имаш хубави дарби и си силна особено ако в кръвта си имаш кръв от вампир над три века...
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 1:17 pm

Изправих се бавно и усетих болката в тялото си. Бях издържливо копеле. Без да се замислям спрях времето. Върнах тялото си точно преди тя да ме запрати и болката изчезна. Доближих се до Клеър. Огледах я как беше замръзнала. Искаше да си играем. Е аз бях настроен за по-друго боричкане. Съблякох и горнището и тя остана по сутиен. Завързах ръцете й с него и след това просто застанах пред нея. Отново пуснах времето и казах:
-Да.. имам хубав ген. Това не е като вашите дарби. Аз съм израснал с него. То е във ДНК-то ми. Знаеш ли, кое е най-хубаво. Че не може да се копира - след тези думи я погледнах в очите и попитах:
-Какво ще кажеш да видим колко си силна? Ще ме удариш ли пак или те е страх да не се нараня? Знам че можеш по-силно!
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 1:23 pm

Дарбата му не беше телепортиране,а спиране на времето.Изръмжах...благодарение на шибаната си дарба той ми беше свалил горнището и сега стоях само по сутиен пред него.Ееее..бях стояна гола пред цялото мъжко общежитие..от трети до пети курс..тъйче да стоя пред него и то не чисто гола си е нищо.
Чарли ме подкани да го ударя по-силно..щях да го направя....Отново го ударих и този път по-силно.Отново го запратих към стената.Не знам защо неговата дарба ми влияеше като принципно другите дарби не трябвше да ми влияят.
- Кентън!Спреш ли още веднъж времето..... - заканих му се.Все пак не беше хубаво да се спира времето защото се изкривяваше нещо си там и се получавали черни дупки и някви такива глупости.Не,че съм внимавала в часовете по астрономия.Даже чак в края на годината разбрах,че имаме такива,но и без това мажоретките бяха освободени,а след като Ерик ме превърна в новото училище...тоест това училище...учихме съвсем различни неща по астрономия и там не слушах много....
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 1:28 pm

Спрях отново времето само да се доближа до нея. Пуснах го и попитах:
-Какво? Ще ме напляскаш? - засмях се и казах:
-Виж.. аз контролирам времевото пространство. Мога да го спирам, да го пускам, да го връщам - след секунда щракнах с пръсти. Бяхме заедно в стаята, където тя го направи с мен. Там където тя прави секс за първи път. Погледнах я в очите и казах:
-Мога да правя, каквото си поискам с когото си поискам - след тези думи щракнах с пръст. Върнахме се в залата и всичко беше нормално, все едно не съм докосвал времевото пространство. Тя си беше със дрехите върху тялото си, а аз.. аз усетих болка в тялото. Паднах на коляно и изкашлях една малка локва кръв. Поклатих глава и допълних:
-Май ми спука някой орган с тази сила - и се засмях от удоволствие, защото отдавна не го бях усещал.. да бъда победен от момиче. След тези думи изгубих съзнание и се строполих на земята.
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 1:41 pm

За миг се озовахме в хотелската му стая където го направих за първи път...където го направих с него.Това малко ме уплаши незнайно защо,но бързо свърши и след миг пак си бяхме в залата.Аз си бях с дрехи,а той..той плюеше кръв като спомена,че май съм му спукала някой орган,а след това...след това припадна.
Стоях като вцепенена взирайки се в кръвта която не беше много.Преди имах фобия от кръв...когато станах вампир беше доста трудно,но успях да я преоодолея...или поне така мислех...
Размърдай се!
Заповядах си,но не помръднах.Останах да гледам кръвта....
Уж го бях преодоляла..какво става?
Иамах чувство,че полудявам,но този път Клара не се бореше за надмощие на тялото ми....сякаш не беше в мен.Най-накрая обърнах глава и видях Чарли...Усетих се на кой свят се намирам и клекнах до него като почнах да бутам леко тялото му сякаш ще сабуждам някой.
- Чарли!! - почнах да го зова по име,но нищо... - Не ми прави номера Кентън!Хайде де...
След като нищо не стана се ядосах.Изправих се и отидох до боксовата круша.Ударих я с всичка сила.Не знаех какво да направя...Бях ядосана.Бях ядосана на себе си,но и на него.Всъшност тази вечер целия свят ми беше крив.
Отидох отново до тялото му и леко го подритнах.
- Ставай! - повиших тон,но не,че той можеше да стане.Май щеше да се наложи да ползвам някоя друга дарба и после ако нещо откача той ще си е виновен и ще трябва да ме октори някак....защото ако използвах много дарбите си това ме изтощаваше леко и помагаше на Клара да взема въздействие над мен.
Клекнах отново и доблизих ръка до тялото си като почнах да му вливам сила..живот.
Хайде де...
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 1:46 pm

Стоях с Клеър в кафенето и си говорехме. Изведнъж тя се промени от малкото момиченце се превърна в голямата вампирка Клеър. Погледна ме злобно и ми заби един як шамар, че да се събудя. Отворих очи и си поех рязко въздух. Погледнах и тя ме гледаше. Ухилих се и казах:
-Да не би да се притесни за мен? - после докоснах тялото си и казах:
-Извинявай аз.. не исках да те притесня - след тези думи погледнах очите й и попитах:
-Е? - дръпнах я и тя седна в мен. Прегърнах я, както баща прегръща малкото си момиченце и попитах:
-Ще ми разкажеш ли как си? Какво се случи с теб?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 1:56 pm

Той се свести,а аз си отдъхнах.Хем ми идеше да се разплача и хем да се засмея.Чарли ме прегърна,а аз се сгуших в него.
- Ще те убия..знаеш ли как ме изплаши..и да изплаши ме... - прошепнах тихичко.Нещо беше станало с мен,но не знам какво...не се държах много мило въпреки,че все когато бях край нови ученици се усмихвах като идиот и се държах мило.Гледах с учениците от училището да се държа мило...все пак бях директорката там,а понякога да си директорка и Виша жрица не беше много приятно.Имаше си плюсове и минуси.
Той зададе два въпроса.И на двата не знаех какво да отговоря.
- Не съм добре...и не знам...от както станах..вампир съм се променила доста,Чарли.Преди имах фобия от кръв...уж я преодолях...,но сега...като видях твоята кръв.... - изрекох тихичко и се сгуших още повече в него. - Най-добрите ми приятели..единствените на които можех да разчитам умираха в ръцете ми...,а аз не можех да направя нищо...всички които познавах си отидоха...шибания ми създател нито веднъж не ме посети след като ми провали живота..нито веднъж....
Имах чувство,че ще заплача всеки момент,а аз мразех да плача "пред свидетели".
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 2:06 pm

Прегърнах я още по-силно и казах:
-Аз съм тук и винаги ще бъда тук - гушках я все едно е единствената за мен.. в момента май беше само тя. Усмихнах се и казах:
-Можеш да разчиташ на мен за всичко. Ще ти помогна с кръвта. Ще ти помогна със абсолютно всичко. - след тези думи ръката ми нежно я погали по главичката и допълних:
-Все пак ти значиш много за мен. Ти си моето момиченце. - усмихнах се и допълних:
-Ако имаш проблеми просто ми кажи. Аз ще ти помогна за всеки един от тях. Става ли? - после се засмях и казах:
-Вампир го е страх от кръв.. все едно изнасилвач да се страхува от секс.. - погледнах я и попитах:
-Кажи ми.. какво чувстваш, когато видиш кръв, че те плаши така?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 2:15 pm

Думите му леко ме издразниха.Сякаш ми се подиграваше,но нямах сили да го размятам като парцалена кукла нагоре,надолу.
- Аз...не знам.Преди..просто ми ставаше лошо...припадах...от четири години насам не съм имала проблеми.Все пиех кръв...убивах...приятели са умирали в ръцете ми целите в кръв...нямах проблем...до днес...до сега. - изхлипах тихо,а една сълза се спусна по бузата ми,а аз я изтрих сякаш никога не е била там.Живота ми се беше объркал за един ден...един единствен ден преди четири години,а сега...сега изведнъж полудявах.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 2:19 pm

-Знаех си - посочих с пръст мястото, където се намираше сърцето й и казах:
-Онази малка и сладка Клеър е тук. - погледнах я в очите и попитах:
-Май онова сладко момиченце, което харесвам се връща - реших да и припомня нещо за това се доближих и попитах:
-А още ли се притесняваш от голите мъже? Спомняш ли си гледката от тогава или искаш да ти я припомня?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 2:36 pm

Ядосах се.Бързо се изправих.Хванах го и го вдигнах от земята като го запратих към стената.Притиснах тялото си към неговото и оголих зъби.
- Мери си думите! - изсъсках насреща му.Тази малка Клеър която той харесваше нямаше да се върне!Особено след като в мен беше и Клара.Отдръпнах се и се облегнах на стената срещу тази където го бях запратила.Той наистина не знаеше много неща за мен....за новата Клеър.
- Мисля,че трябва да те осведомя,че имам раздвоение на личноста.... - казах сякаш съм го поканила на кафе,а не съм му казала нещо откачено.Все пак не всеки втори имаше раздвоение на личноста и другото му Аз да е откачена кучка искаше да се чука с всеки..не,че аз не бях такава...
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 2:41 pm

-Така ли? Еми.. искам да се запозная и с двете ви - след тези думи се отлепих от стената. Отново и казах:
-И ако още един път ме хвърлиш... - погледнах я в очите и просто разбирах какво иска:
-Ще те изчукам! - не бях заплашвал така отдавна, но видях усмивката на лицето й. Засмях се и казах:
-Така де.. исках да кажа "Ще те напляскам" - и я загледах, като разтривах мястото, което ударих при полета.
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 2:48 pm

Засмях се на думите му.
Да бе...да познаваш и двете ни...
Направих крачка към него.
- Казах ти!Мери си думите...защото накрая няма да ти остане с какво да ме чукаш... - казах му злобничко.Не,че имах намерение да го кастрирам.Погледнах встрани и въздъхнах.Не знам какво ми ставаше,но наистина откачах. - А и не мисля,че ще искаш да се запознаеш с двете ни...защото аз нямам намрение да я пускам на вън..ако мога така да се изразя.Въпреки,че ще я харесаш доста повече от онова сладко момиченце...защото Клара...тя иска да спи с всеки..и го прави чрез мен...
Засмях се иронично.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 2:51 pm

-А ти? Не искаш ли? - след тези думи се доближих и я прегърнах. Не с перверзно мислене как да я хвана за дупето, а просто прегръдката от която имаше нужда. Главата и се опря в рамото ми и казах:
-Не ми е за чукането. Просто искам да разбера как си и какво се е променило - след тези думи я погледнах в очите и попитах:
-А ти? Като няма да имам с какво да те чукам доволна ли ще си?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 2:57 pm

Какво съм?Това беше хубав въпеос.
Надигнах глава и го погледнах в очите.
- Аз...аз съм вампир.Вампир с раздвоение на личноста.Създател над три века.Учителка и Виша жрица в едно училище...учителка...ходеща по баровете..натискаща се с учениците и другите учители не и пукаща за нищо и никой.Убиваща хора..аз съм чудовище...кръвопиец... - казах гледайки го в очите.Думите си бяха истина.Аз бях това...щях да съм това и за напред.За вечноста.
- И не няма да съм доволна като няма да ме чукаш.. - засмях се,но не за дължо тъйкато просто ми идеше да ревна...още една сълза се търкулна по бузата ми,а аз бързо я изтрих.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 3:07 pm

Целунах я страстно и езичето ми се заигра с нейното. Ръцете ми я притиснаха към мен и аз и казах на уше:
-Поплачи, моя мила Клеър. Позволявам ти и обещавам да не казвам на никой, а ако кажа.. ще ти позволя да правиш с тялото ми каквото си поискаш - след тези думи я погледнах в очите и казах:
-Впрочем.. в момента ти позволявам да правиш каквото искаш. - усмихнах се и казах:
-Аз съм твоя Чарли.. покажи ми какво научи от живота.. покажи ми колко се страхуваш от това да покажеш нежността си. Покажи малката Клеър и да не ти пука. Тук няма защо да се криеш зад тази маска на чудовище. За мен ти си онова малко момиченце, което беше и ще си останеш същата. Дори и да ме убиеш... Аз те обикнах и запомних такава. Тези вампирски зъби, раздвоение на личноста и дори грубото ти държание няма да скрият истинската Клеър. ЗА МЕН ТИ НЕ СИ ЧУДОВИЩЕ!! - след тези думи отново я гушнах и допълних:
-И никога няма да бъдеш!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. I_icon_minitime

зала "Кентън" 2011 год.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Зала "Кентън"
» Зала Кентън преди 20 години .
» Учители
» Фитнес зала
» Малката зала

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите