The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Училището... - Page 4 Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Училището... - Page 4 I_vote_lcap81%Училището... - Page 4 I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Училището... - Page 4 I_vote_lcap19%Училището... - Page 4 I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Училището... - Page 4 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Училището... - Page 4 I_vote_lcapУчилището... - Page 4 I_voting_barУчилището... - Page 4 I_vote_rcap 
Саманта Такър
Училището... - Page 4 I_vote_lcapУчилището... - Page 4 I_voting_barУчилището... - Page 4 I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Училището...

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Anahi
Students
Students
Anahi

Брой мнения : 778

Училището... - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПет Окт 21, 2011 6:00 pm

-Незнам, на вънка най вероятно. - каза Роджер и се засмя.
Аз също се засмях.
-Където ти предложиш...- добави той. -Където поискаш.- усмихна се той.
Леле , голям джентълмен се извъди ...
-Ами аз много не познавам училището, но добре ... сега да излизаме, пък после ще измислим. - отвърнах.
Излязохме.Навън миришеше на дъжд.Приближих се малко към Роджер:
- Хмм сега накъде?
Върнете се в началото Go down
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

Брой мнения : 526

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПет Окт 21, 2011 6:07 pm

Слезнахме и скоро бяхме навън...
-Ами...Къде ти се ходи.Като обстановка и т.н.Ти си кажи предпочитанията а аз ще те заведа на подобно място...-Усмихнах се пак.Ама те нещо усмивките много станаха,а?Хубавото е че имам повод.Все пак неможе цял живот да проведа така, без смях и усмивки.Нали?
Погледнах Анахи въпросително.И сега, къде да я отведа?...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПет Окт 21, 2011 6:13 pm

-Ами...Къде ти се ходи.Като обстановка и т.н.Ти си кажи предпочитанията а аз ще те заведа на подобно място...-усмихна ми се Роджер отново.
-Хмм ами незнам ... да не е много шумно.Имам предвид да не е в някоя дискотека или нещо подобно . - казах . -Но ако ти имаш други предпочитания - за мен не е проблем. - добавих.
Не си падах много , много по шумните места...Предпочитах да съм някъде на спокойствие.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПет Окт 21, 2011 6:30 pm

-Амм, добре.И аз харесвам по-тихите места...-казах и кимнах.
-Ам, тръгваме ли?-попитах и тръгнах с бавна крачка на някъде.Още незнаех на къде.В такова време сигурно всички бях по кафенетата, дискотеките и т.н.Само аз с Анахи се разхождахме навън...
Не вървяхме кой знае колко дълго и вече бяхме в парка, всичко бе мокро заради дъжда, но какво пък...А и беше тихо никой не пречи наслаждавай се на спокойствието.Скоро видях познатите места.Езерце, пейки...Сигурно мокри...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПет Окт 21, 2011 6:48 pm

С Роджер тръгнахме.Нямаше почти никой.Та кой ще се разхожда навън по това време?Повечето ученици се бяха струпали в баровете и дискотеките.Но на мен ми харесваше тук.Не вървяхме много и след малко стигнахме парка.Всичко беше мокро, но на мен не ми пречеше.Видях една голяма локва и изпитах огромно желание да скоча в нея. Като дете обожавах да изграя в локвите.Приближих се и скочих.Всичко на около стана във вода.Добре, че Роджер беше по - настрани.След това отидох до него и просто по навик го хванах за ръката.После се усетих и се отдръпнах като се засмях.
- Съжелявам.Просто го правя по навик - усмихнах се.

п.п - големи тъпотии ;хх
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПет Окт 21, 2011 7:30 pm

И аз се засмях.
-Няма проблем, като някое безумно щастливо детенце изглеждаш...-казах и пак се засмях.
-Незнаех че вампирите толкова обичат природата.-казах и се огледах.Аз не бях вампир напълно и бях различен, а онези които срещах досега.Не бяха като нея, а някакви на които не им пука за природата и всичкото хубаво в нея.Важното за тях бе дискотеката поредното шише, и някой с който да се позабавлява...
Усетих се че се бях замислил, усмихнах се и погледнах Анахи.

п.п. и при мен
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeПет Окт 21, 2011 7:40 pm

Роджер се засмя.
-Няма проблем, като някое безумно щастливо детенце изглеждаш...- каза той.
Аз му се усмихнах.
-Незнаех че вампирите толкова обичат природата.- добави Роджер.
-Хмм ... незнам.Поне аз предпочитам да съм навън с приятели, от колкото да се затворя и да се наливам в някой бар.Е, да случвало се е да го правя, но много рядко. - отвърнах.
Роджер май се беше замислил той се обърна и ми се усмихна.

п.п - вече нищо не ми идва на ум ;хх
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 5:11 pm

Усмихнах се.
-Не преличаш на другите вампири...-казах.Това което го казах наистина го мислех.Тя беше някак си, ами различна...можеби затова намерихме общ език?Защото и аз не бях като останалите.Бях, друг, различен...Ох, знам ли.Важното е че с имам поне еднин приятел, или пък не...Е поне ще си прекараме хубаво, предполагам...Тръгнах на пръд по близо към езерото, след дъжда всичко беше някак си свежо и по приятно.Загледах се в езерото...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 5:20 pm

-Не преличаш на другите вампири...-каза Роджер.
-Ами така е ... по странна съм - отвърнах. - Може би за това нямам много приятели.
Погледнах го.И той беше по - различен ... сигурно за това се сприателихме.Всъщност не знам дали бяхме приятели. Познавахме се едва от няколко часа, но нещо в мен ми подсказваше, че ще си прекараме добре.
Роджер изтича напред към езерото.Аз го настигнах.Наведох се и потопих ръка в езерото, след което опръсках Роджер и се засмях.Сякаш още бях дете!
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 5:57 pm

-Хей!-казах недоволно и отскочих назад сякаш капките вода щяха да ме изядът.А,не, нямаше да и се размине!Бързо се приближих към езерото наведох се и след секунди водата полетя ам Анахи.И аз се засмях.Казах ли?Нямаше да го оставя просто така...
-Ха!Едно на едно...-казах и и се оплезих.
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 6:04 pm

-Хей! - каза Роджер недоволно и отскочи назад.
Той бързо се приближи към езерото и също ме опръска.
-Ха!Едно на едно...-каза Роджер и ми се оплези.
Аз не отговорих, а отново го опръсках.
- Стига вече, че ще станем гьол вода! - засмях се.

п.п - тъпотии ;хх
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 6:13 pm

-Е що пък не?-казах и тя пак ме опръска.-Хей!Не е честно!-Казах недоволно...-А сега ще видиш!!!-казах и с усмивка до уши подскочих към нея хванах я на ръце.Приближих се към езерото и литнах.Подлетях така че да сме точно в центъра над езерото.Анахи нямаше на къде да мърда...Гпешно движение и е в водата...
-Да те пусна ли?-питах повдигайки едната си вежда и злобно се засмях.
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 6:22 pm

-Хей!Не е честно!- каза Роджер. - А сега ще видиш!!!
Той подскочи към мен и ме хвана на ръце.Приближи се към езерото и литна. По летя точно посредата на езерото и ме беше хванал така, че не можех да мръдна.
-Да те пусна ли?- попита той и повдигна вежда.
-Не, не ,не - засмях се. - Повече няма да правя така.А и не мога да плувам. -отново се засмях.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 6:26 pm

-Неможеш ли?Ей сега ще се научиш!-казах и леко разхлабих хватката си.За да създам впечатлението че сега ще я пусна...
Бих я пуснал но ме бе страх да не ми се разсърди след това.И без това нямам много приятели, та ако и щеше да ми се разсърди.Някак си исках да запазя нашето май приятелство за по дълго от един ден...Но както гледах как се смееше...Едвали щеше да ми се разсърди много...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 6:32 pm

-Неможеш ли?Ей сега ще се научиш!- отвърна Роджер и разхлаби хватката си .
Аз помислих, че ще ме пусне и изпищях.Но той още ме държеше.Нямаше да се разсърдя ако ме пуснеше, но ме беше малко страх, а и не можеш да плувам.
- Щом искаш ме пускай!Но ако започна да се давя ти ще ме спасяваш. - рекох аз и затворих очи в очакване да ме пусне във водата.Дали беше студена?
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 6:44 pm

-Да те пусна ли?-попитах тихо и загадъчно сякаш и исках съвет.Наведох си главата, като тя беше на сантиметри от нейната.Гледах я и се усмихвах.Незнам защо, но се усмихвах.И чаках да ми отговори...Мислейки дали да я пусна или не...Но щом неможеше да плува...А пък от друга страна ако я пусна ще и е по добре на нея, ако щеше да иска до оживее щеше да се добере до брега някак си.Но...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 6:51 pm

-Да те пусна ли?-попита тихо Роджер.
Той стоеше и ми се усмихваше.
-Ами както искаш. - отвърнах. - Ще се добера все някак си до брега.Пък и да умра ... на никой няма да му пука.
От една страна си беше така, но ако ме пуснеше аз нямаше да се оставя.Ще се добера някак си...Затворих очи и се подготвих да ме пусне.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 6:57 pm

-На мен ми пука...-казах недовлно.Как така ме пренебрегваше...На никой нямаше да му пука?!?А на мен??
Тя затвори очи.Май бе готова да я пусна във водата.А не!А ако нещо стане, неисках да илизам виновен!!
Прсто я гледах, беше с затворени очи напълно готова за това че ще я пусна...Не се сдръжах...Наведох си главата и доближих устните си до нейните...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 7:03 pm

-На мен ми пука...-каза Роджер.
-Наистина? - учудих се.
Продължавах да стоя със затворени очи и да чакам.Но вместо да ме пусне той се наведе към мен и ме целуна.Уау!Точно сега такова нещо не очаквах.Незнам защо, но аз отвърнах на целуввката му.
-Какво реши? Ще ме пускаш ли? - засмях се.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 7:16 pm

Боже, какво ми ставаше?!?Защо го направих?
-Аз...извинявай...-казах объркано...Осъзнах че изглеждам напълно глупаво така, затова се усмихна и я погледнах.
-Както кажеш...Ако искаш те пускам...Ако неискаш няма...-казах гледайки я в очите.Беше единственната с която се държах така мило, а и тази целувка, какво ми ставаше?!?Но тя не направи нищо...Но като се имаше предвид че сме в въздуха, за нейно добро бе да не ме бута или нещо подобно...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 7:25 pm

-Аз...извинявай...-каза Роджер.
-Няма проблем - отвърнах.
-Както кажеш...Ако искаш те пускам...Ако неискаш няма...-каза той.
-Ти реши...- рекох съвсем спокойно. - Аз предпочитам да не рискувам. - усмихнах се.
Погледнах надолу.Беше доста високо...затова не исках да рискувам.Погледнах го право в очите в очакване на решението му.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 7:38 pm

-Ами аз...тази игра май няма да я доиграем...-засмях се леко.Отлетях назад и я оставих на земята.
Станах и аз.Боже колко странно се чуствах само...Заради тази цулувка, какво ми ставаше?
Тръгнах към едната от пейките и седнах.Не ми пукаше че е мокра...Целунах я, а тя ми отвърна...Май се влюбих.Ох!Чуства,чуства...Познавах я от няколко часа...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 7:44 pm

-Ами аз...тази игра май няма да я доиграем...-засмя се леко Роджер.
-Аха - засмях се.
Той ме пусна на земята и седна на една от пейките.Аз също се настаних до него.Настъпи тишина.
- За какво си мислиш ? - попитах аз .
Незнам защо, но точно сега тази тишина не ми харесваше.

п.п - тъпо е ;хх
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 8:00 pm

Мисленето ми бе прекъснато от гласът на Анахи.
-Амии...-протегнах.Незнаех какво да и отговоря, неможех да и кажа "ами за теб" особенно след това което направих.Беше ми някак си странно и неудобно...-за живота.-излагх набързо.Но донякъде и не бе лъжа.Все пак наистина си мислех за живота...Усмихнах се.
-Ами сега какво ще правим?-зададох един ужастно тъп въпрос.Но нищо повече не ми идваше...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitimeСъб Окт 22, 2011 8:06 pm

-Амии...-отвърна Роджер - ... за живота.
Кимнах.
-Ами сега какво ще правим? - попита той.
-Незанм. Каквото решиш. - усмихнах се.
След това се приближих и се сгуших в него.Постоях така малко и после се отръпнах.
- Съжелявам ... имаш нужда от това. - отново му се усмихнах.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 4 I_icon_minitime

Училището...
Върнете се в началото 
Страница 4 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Зимата в училището.
» Училището,три години по-рано