| Училището... | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Anahi Students
Брой мнения : 778
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 6:00 pm | |
| -Незнам, на вънка най вероятно. - каза Роджер и се засмя. Аз също се засмях. -Където ти предложиш...- добави той. -Където поискаш.- усмихна се той. Леле , голям джентълмен се извъди ... -Ами аз много не познавам училището, но добре ... сега да излизаме, пък после ще измислим. - отвърнах. Излязохме.Навън миришеше на дъжд.Приближих се малко към Роджер: - Хмм сега накъде? | |
|
| |
Roger Gontier Students
Брой мнения : 526
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 6:07 pm | |
| Слезнахме и скоро бяхме навън... -Ами...Къде ти се ходи.Като обстановка и т.н.Ти си кажи предпочитанията а аз ще те заведа на подобно място...-Усмихнах се пак.Ама те нещо усмивките много станаха,а?Хубавото е че имам повод.Все пак неможе цял живот да проведа така, без смях и усмивки.Нали? Погледнах Анахи въпросително.И сега, къде да я отведа?... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 6:13 pm | |
| -Ами...Къде ти се ходи.Като обстановка и т.н.Ти си кажи предпочитанията а аз ще те заведа на подобно място...-усмихна ми се Роджер отново. -Хмм ами незнам ... да не е много шумно.Имам предвид да не е в някоя дискотека или нещо подобно . - казах . -Но ако ти имаш други предпочитания - за мен не е проблем. - добавих. Не си падах много , много по шумните места...Предпочитах да съм някъде на спокойствие. | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 6:30 pm | |
| -Амм, добре.И аз харесвам по-тихите места...-казах и кимнах. -Ам, тръгваме ли?-попитах и тръгнах с бавна крачка на някъде.Още незнаех на къде.В такова време сигурно всички бях по кафенетата, дискотеките и т.н.Само аз с Анахи се разхождахме навън... Не вървяхме кой знае колко дълго и вече бяхме в парка, всичко бе мокро заради дъжда, но какво пък...А и беше тихо никой не пречи наслаждавай се на спокойствието.Скоро видях познатите места.Езерце, пейки...Сигурно мокри... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 6:48 pm | |
| С Роджер тръгнахме.Нямаше почти никой.Та кой ще се разхожда навън по това време?Повечето ученици се бяха струпали в баровете и дискотеките.Но на мен ми харесваше тук.Не вървяхме много и след малко стигнахме парка.Всичко беше мокро, но на мен не ми пречеше.Видях една голяма локва и изпитах огромно желание да скоча в нея. Като дете обожавах да изграя в локвите.Приближих се и скочих.Всичко на около стана във вода.Добре, че Роджер беше по - настрани.След това отидох до него и просто по навик го хванах за ръката.После се усетих и се отдръпнах като се засмях. - Съжелявам.Просто го правя по навик - усмихнах се.
п.п - големи тъпотии ;хх | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 7:30 pm | |
| И аз се засмях. -Няма проблем, като някое безумно щастливо детенце изглеждаш...-казах и пак се засмях. -Незнаех че вампирите толкова обичат природата.-казах и се огледах.Аз не бях вампир напълно и бях различен, а онези които срещах досега.Не бяха като нея, а някакви на които не им пука за природата и всичкото хубаво в нея.Важното за тях бе дискотеката поредното шише, и някой с който да се позабавлява... Усетих се че се бях замислил, усмихнах се и погледнах Анахи.
п.п. и при мен | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 7:40 pm | |
| Роджер се засмя. -Няма проблем, като някое безумно щастливо детенце изглеждаш...- каза той. Аз му се усмихнах. -Незнаех че вампирите толкова обичат природата.- добави Роджер. -Хмм ... незнам.Поне аз предпочитам да съм навън с приятели, от колкото да се затворя и да се наливам в някой бар.Е, да случвало се е да го правя, но много рядко. - отвърнах. Роджер май се беше замислил той се обърна и ми се усмихна.
п.п - вече нищо не ми идва на ум ;хх
| |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 5:11 pm | |
| Усмихнах се. -Не преличаш на другите вампири...-казах.Това което го казах наистина го мислех.Тя беше някак си, ами различна...можеби затова намерихме общ език?Защото и аз не бях като останалите.Бях, друг, различен...Ох, знам ли.Важното е че с имам поне еднин приятел, или пък не...Е поне ще си прекараме хубаво, предполагам...Тръгнах на пръд по близо към езерото, след дъжда всичко беше някак си свежо и по приятно.Загледах се в езерото...
| |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 5:20 pm | |
| -Не преличаш на другите вампири...-каза Роджер. -Ами така е ... по странна съм - отвърнах. - Може би за това нямам много приятели. Погледнах го.И той беше по - различен ... сигурно за това се сприателихме.Всъщност не знам дали бяхме приятели. Познавахме се едва от няколко часа, но нещо в мен ми подсказваше, че ще си прекараме добре. Роджер изтича напред към езерото.Аз го настигнах.Наведох се и потопих ръка в езерото, след което опръсках Роджер и се засмях.Сякаш още бях дете! | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 5:57 pm | |
| -Хей!-казах недоволно и отскочих назад сякаш капките вода щяха да ме изядът.А,не, нямаше да и се размине!Бързо се приближих към езерото наведох се и след секунди водата полетя ам Анахи.И аз се засмях.Казах ли?Нямаше да го оставя просто така... -Ха!Едно на едно...-казах и и се оплезих. | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 6:04 pm | |
| -Хей! - каза Роджер недоволно и отскочи назад. Той бързо се приближи към езерото и също ме опръска. -Ха!Едно на едно...-каза Роджер и ми се оплези. Аз не отговорих, а отново го опръсках. - Стига вече, че ще станем гьол вода! - засмях се.
п.п - тъпотии ;хх | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 6:13 pm | |
| -Е що пък не?-казах и тя пак ме опръска.-Хей!Не е честно!-Казах недоволно...-А сега ще видиш!!!-казах и с усмивка до уши подскочих към нея хванах я на ръце.Приближих се към езерото и литнах.Подлетях така че да сме точно в центъра над езерото.Анахи нямаше на къде да мърда...Гпешно движение и е в водата... -Да те пусна ли?-питах повдигайки едната си вежда и злобно се засмях. | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 6:22 pm | |
| -Хей!Не е честно!- каза Роджер. - А сега ще видиш!!! Той подскочи към мен и ме хвана на ръце.Приближи се към езерото и литна. По летя точно посредата на езерото и ме беше хванал така, че не можех да мръдна. -Да те пусна ли?- попита той и повдигна вежда. -Не, не ,не - засмях се. - Повече няма да правя така.А и не мога да плувам. -отново се засмях.
| |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 6:26 pm | |
| -Неможеш ли?Ей сега ще се научиш!-казах и леко разхлабих хватката си.За да създам впечатлението че сега ще я пусна... Бих я пуснал но ме бе страх да не ми се разсърди след това.И без това нямам много приятели, та ако и щеше да ми се разсърди.Някак си исках да запазя нашето май приятелство за по дълго от един ден...Но както гледах как се смееше...Едвали щеше да ми се разсърди много... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 6:32 pm | |
| -Неможеш ли?Ей сега ще се научиш!- отвърна Роджер и разхлаби хватката си . Аз помислих, че ще ме пусне и изпищях.Но той още ме държеше.Нямаше да се разсърдя ако ме пуснеше, но ме беше малко страх, а и не можеш да плувам. - Щом искаш ме пускай!Но ако започна да се давя ти ще ме спасяваш. - рекох аз и затворих очи в очакване да ме пусне във водата.Дали беше студена?
| |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 6:44 pm | |
| -Да те пусна ли?-попитах тихо и загадъчно сякаш и исках съвет.Наведох си главата, като тя беше на сантиметри от нейната.Гледах я и се усмихвах.Незнам защо, но се усмихвах.И чаках да ми отговори...Мислейки дали да я пусна или не...Но щом неможеше да плува...А пък от друга страна ако я пусна ще и е по добре на нея, ако щеше да иска до оживее щеше да се добере до брега някак си.Но... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 6:51 pm | |
| -Да те пусна ли?-попита тихо Роджер. Той стоеше и ми се усмихваше. -Ами както искаш. - отвърнах. - Ще се добера все някак си до брега.Пък и да умра ... на никой няма да му пука. От една страна си беше така, но ако ме пуснеше аз нямаше да се оставя.Ще се добера някак си...Затворих очи и се подготвих да ме пусне. | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 6:57 pm | |
| -На мен ми пука...-казах недовлно.Как така ме пренебрегваше...На никой нямаше да му пука?!?А на мен?? Тя затвори очи.Май бе готова да я пусна във водата.А не!А ако нещо стане, неисках да илизам виновен!! Прсто я гледах, беше с затворени очи напълно готова за това че ще я пусна...Не се сдръжах...Наведох си главата и доближих устните си до нейните... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 7:03 pm | |
| -На мен ми пука...-каза Роджер. -Наистина? - учудих се. Продължавах да стоя със затворени очи и да чакам.Но вместо да ме пусне той се наведе към мен и ме целуна.Уау!Точно сега такова нещо не очаквах.Незнам защо, но аз отвърнах на целуввката му. -Какво реши? Ще ме пускаш ли? - засмях се. | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 7:16 pm | |
| Боже, какво ми ставаше?!?Защо го направих? -Аз...извинявай...-казах объркано...Осъзнах че изглеждам напълно глупаво така, затова се усмихна и я погледнах. -Както кажеш...Ако искаш те пускам...Ако неискаш няма...-казах гледайки я в очите.Беше единственната с която се държах така мило, а и тази целувка, какво ми ставаше?!?Но тя не направи нищо...Но като се имаше предвид че сме в въздуха, за нейно добро бе да не ме бута или нещо подобно... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 7:25 pm | |
| -Аз...извинявай...-каза Роджер. -Няма проблем - отвърнах. -Както кажеш...Ако искаш те пускам...Ако неискаш няма...-каза той. -Ти реши...- рекох съвсем спокойно. - Аз предпочитам да не рискувам. - усмихнах се. Погледнах надолу.Беше доста високо...затова не исках да рискувам.Погледнах го право в очите в очакване на решението му. | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 7:38 pm | |
| -Ами аз...тази игра май няма да я доиграем...-засмях се леко.Отлетях назад и я оставих на земята. Станах и аз.Боже колко странно се чуствах само...Заради тази цулувка, какво ми ставаше? Тръгнах към едната от пейките и седнах.Не ми пукаше че е мокра...Целунах я, а тя ми отвърна...Май се влюбих.Ох!Чуства,чуства...Познавах я от няколко часа... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 7:44 pm | |
| -Ами аз...тази игра май няма да я доиграем...-засмя се леко Роджер. -Аха - засмях се. Той ме пусна на земята и седна на една от пейките.Аз също се настаних до него.Настъпи тишина. - За какво си мислиш ? - попитах аз . Незнам защо, но точно сега тази тишина не ми харесваше.
п.п - тъпо е ;хх | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 8:00 pm | |
| Мисленето ми бе прекъснато от гласът на Анахи. -Амии...-протегнах.Незнаех какво да и отговоря, неможех да и кажа "ами за теб" особенно след това което направих.Беше ми някак си странно и неудобно...-за живота.-излагх набързо.Но донякъде и не бе лъжа.Все пак наистина си мислех за живота...Усмихнах се. -Ами сега какво ще правим?-зададох един ужастно тъп въпрос.Но нищо повече не ми идваше... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Съб Окт 22, 2011 8:06 pm | |
| -Амии...-отвърна Роджер - ... за живота. Кимнах. -Ами сега какво ще правим? - попита той. -Незанм. Каквото решиш. - усмихнах се. След това се приближих и се сгуших в него.Постоях така малко и после се отръпнах. - Съжелявам ... имаш нужда от това. - отново му се усмихнах. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Училището... | |
| |
|
| |
| Училището... | |
|