The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Училището... - Page 2 Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Училището... - Page 2 I_vote_lcap81%Училището... - Page 2 I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Училището... - Page 2 I_vote_lcap19%Училището... - Page 2 I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Училището... - Page 2 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Училището... - Page 2 I_vote_lcapУчилището... - Page 2 I_voting_barУчилището... - Page 2 I_vote_rcap 
Саманта Такър
Училището... - Page 2 I_vote_lcapУчилището... - Page 2 I_voting_barУчилището... - Page 2 I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Училището...

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Anahi
Students
Students
Anahi

Брой мнения : 778

Училището... - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 7:18 pm

-Не се ли вижда? - каза Роджер и се засмя.
И аз се засмях.Вижаше се ... но нищо друго не ми хрумна.Понякога съм много глупава.
-Ами ти каква музика слушаш?- попита той.
- Хммм метъл ... - казах и повдигнах рамене. - Понякога и рок, но в редки случай. - уточних.

Върнете се в началото Go down
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

Брой мнения : 526

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeПет Окт 14, 2011 5:48 pm

Погледнах я , доста невярващо.Уау!Някой да слуша такава музика.То ние не бяхме много-Ило поточно не се срещаха на всякъде такива като мен...
-Кои, групи?- реших да попитам.Кой знае, можеби имахме еднакви интереси.Щеше да е интересно да си поговорим за някоя друга група...-Не всичките, някои които се сетиш.-добавих.Бях сигурен че нямаше да казва всичките групи които слуша.Та те сигурно бяха много.Но само като чух че слуша метъл, това ме заинтригува.Направо да не повярваш...Погледнах я очаквайки я да ми отговори.
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeПет Окт 14, 2011 6:03 pm

Роджер ме погледна невярващо.Незнам защо, може би защото рядко се срещат хора фенове на метъла.
-Кои, групи?- попита Роджер.
Замислих се , ами те си бяха доста ...
-Не всичките, някои които се сетиш. - добави той.
-Ами ... Pro-Pain , Five Finger Death Punch от скоро почнах да слушам и Sonic - добри са. - отвърнах и го погледнах.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeПет Окт 14, 2011 6:19 pm

Въздържах се от това да стана и да скачам като луд от радост.
-Мммм, да.Много са добри.-кимнах -Междодругото и аз случам и трите групи. - добавих и се усмихнах.
-Ами от рока, кои?- пак зададох въпрос.Слушах и трите групи и трите си ги биваше.Дори ми бяха от любимите.Направо неможех да повярвам че слушаме еднаква музика.Все пак има много и най различни метъл групи...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeПет Окт 14, 2011 6:31 pm

-Мммм, да.Много са добри.-закима Роджер - Между другото и аз слушам и трите групи. - добави той и се усмихна.Аз също се усмихнах , беше супер, че слушаме еднаква музика.
-Ами от рока, кои? - попита Роджер.
-Аз почти не слушам . - рекох и се обърнах към него.Имахме доста общи неща ... може с течение на времето да станем приятели.Аз така или иначе никой не познавах от тук.
- Познаваш ли някои металисти от училището? Може ами ... да се събираме с тях ако искаш ... аз никого не познавам освен теб.

П.п - пълни глупости ;ххх
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeПет Окт 14, 2011 7:00 pm

Поклатих отрицателно с глава.
-Не.-казах.Не познавах такива, то аз почти никой не познавах.Паознавах едно момиче, но тя вече не бе от училщето, вече завърши...-А, не чакай.Ментора ми!- изведнъж се сетих и се засмях.Как можех да го пропусна.-Учителят по фехтовка.-добавих през смях.Е просто нямаше начин да не запомня такъв човек.Може би незнаеше кой е.Но при него като и при мен само като го видиш се виждаше какво слуша...

п.п. и аз...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeПет Окт 14, 2011 7:10 pm

Той поклати отрицателно глава:
-Не-каза.
- И аз ... - рекох тихо .
-А, не чакай.Ментора ми!- изведнъж се сети Роджер и се засмя. -Учителят по фехтовка.-добави през смях.
- Мисля, че се досетих ... Ферис Комън , ако не се лъжа? - попитах.Още бях нова и бърках учителите, но мисля, че се досетих кой е той.Приличаха си с Роджер ... и двамата носеха черно, личеше си, че са метъли. - Моят ментор е Клеър Монгомъри. - добавих.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 1:30 pm

-Не се лъжеш.-Ферис комън, та как можеш да го объркаш с някой друг учител?Просто невъзможно.
-Клеър Монгомъри...-казах, мда и нея нямше шанс да я сбъркаш.Просто си се запомняше още само като я видиш за пръв път...А да не я видиш бе невъзможно, все пак тя беше директорката на това училище.При това ивисша жрица.Не бе възможно да има ученик в училището който да не знае коя е.Просто бе невъзможно...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 1:51 pm

-Не се лъжеш.- рече Роджер.
Супер поне бях запомнила някои учители ...
-Клеър Монгомъри...- повтори той.
-Да, директорката и висша жрица - кимнах.
Настъпи мълчание.Задуха вятър вече се усещаше, че зимата наближава.
- Хмм ти имаш ли си гадже ? - изплъзна се от устата ми.Как забога успях да го кажа? Ей сега тотално се изложих. - Виж ... забрави за това - добавих бързо.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 7:13 pm

Засмях се, такъв отговор не очаквах от никой пък камо ли от нея...Исправих се и застанах срещу нея.Разперих ръце на ляво и на дясно...
-Коя, ще иска откачалка като мен?-попитах и пак се засмях.-Училището е пълно с нормални момчета...-добавих след като спрях да се смея и отново седнах под дървото.А и не бях намерил момичето което бих искал.Поне за сега...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 7:22 pm

Той се засмя изправи се застана срещу мен и разпери ръце на ляво и на дясно.
-Коя, ще иска откачалка като мен? - попита той и се засмя.- -Училището е пълно с нормални момчета - добави Роджер.
После спря да се смее и отново седна под дървото.
-Ами аз познавам едно момиче ... - казах малко сръмежливо и седнах до него. - И защо да си откачалка? Много си си добре - допълних и се усмихнах.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 7:40 pm

Погледнах я малко невярващо.
-Мислиш ли?-попитах.За пръв път някой да ми каже че не съм откачалка.Аз пък се смятах за пълна откачалка.Но щом хората смятат моят стил на обличане и вобще целият мен за вид на откачалка.Значи си бях, но нямах намерението да променям нищо в себеси...Продължавах да гледам Анахи учудено.Беше първата за толкова години да ми каже че не съм откачен...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 7:45 pm

Той ме погледна малко невярващо:
-Мислиш ли? - попита ме той.
-Разбира се - усмихнах му се.
Той продължаваше да ме гледа учудено.
-Хей, защо ме гледаш така? Това, че имаш по различен стил на обличане, не означава, че си откачалка. Важно е вътрешно да си добър.Дори според мен на характер си приятен. - рекох и отново му се усмихнах.Не бях се усмихвала толкова много от месеци...
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 8:09 pm

Поклатих с глава.
-Ти просто не ме познаваш, да ме опознаеш малко и ще промениш мнението си за мен...-казах леко тъжно и погледнах на страни.Незнам какво ме беше прихванало, но днес точно с нея по някаквва странна причина нещо в мен ме кяраше да съм мил.Вместо обикновенното бях мил.Което беше странно.А кой знае можеби милото в мен бе истинското ми аз.Все пак бях наполовина ангел.Но последните четири години, не проявявах много от хубавите си черти.Можеби сега бе време?А може би пък и щеше да ми помогне?
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 8:19 pm

Той поклати глава:
-Ти просто не ме познаваш, да ме опознаеш малко и ще промениш мнението си за мен...-каза Роджер леко тъжно.
-Хмм ... може и така да е - отвърнах. - Но досега не съм видяла нищо лошо в теб.Може би ако показваш по - често добрите си страни ще намериш повече приятели - казах и се засмях. - Съжелявам, държа се като някоя стара лелка, която ти казва кое е правилно и кое не, но ... просто искам да ти помогна - усмихнах се.Надявах се да не се разсърди, че се бъркам в личния му живот.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 8:25 pm

-Ммм, няма нищо.-казах тихо и се загледах някъде.Беше права.Но като се превръщам и така ги ръся всякакви глупости.Просто без да се усещам.А пък когато и ми е лошо.Още по зле.А при това че всеки ден не ми е празник, дори причина за хубаво държене с някой - нямам.При това и като мразех вамипирите, неможех да се обръщам с тях добре.Та един такъв ми промени целият живот!Неможех да им се усмихвам.Но пък Анахи, погледнах към нея.Защо?Тя беше вампир.А аз се държах с нея мило?Обърнах бързо главта си настрани, май бе забелязала че я гледам...А защо, се държа мило с нея?Не знаех отговорът на този въпрос.Нещо ми казваше да се държа мило и аз просто се подчинявах...

п.п. пълни глупости...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 8:33 pm

-Ммм, няма нищо.-каза Роджер тихо и се загледа нанякъде.
Той ме загледа за момент и после извъртя глава.Аз също го загледах.Защо се държа мило с него? Защо искам да му помогна? Та аз го познавам едва от няколко часа, а вече искам да му помогна!Дали просто се стараех да бъда добра и да гледам живота от хубавата страна, или изпитвах някакви чувства към него? Нямах отговор на тези въпроси.За сега ще се опитам да се съсредоточа върху настоящето, а не да мисля за минали работи...

П.п - и аз така ;хх
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Окт 16, 2011 2:55 pm

Пак погледнах Анахи.Беше настъпила тишина...Нито аз нито тя не казвахме и дума.Аз...защото незнаех какво да кажа.Ами тя, можеби също.А можеби се беше отнесла с мислите си на някъде.
-ааа, ъъъм.-пракъснах тишината.-Щом си шести курс...значи си на 19 нали?-задаох един ама много тъп въпрос.Но повече наистина нищо не ми идваше на ум...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Окт 16, 2011 3:13 pm

Настъпи тишина.
-ааа, ъъъм.-пракъсна тишината Роджер.-Щом си шести курс...значи си на 19 нали?
Странен въпрос.И той беше шести курс защо питаше?
- Ахам - потвърдих.
Закапаха едри капки дъжд.На мен не ми пречеше, обичах дъжда.Сложих си качулката и се приближих още малко към Роджер.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Окт 16, 2011 3:33 pm

Започна да вали.Анахи си сложи качулката и се приближи малко към мен.
-Ааа, ъъм...хладно ли ти е?Или пък да не стане много мокро...ако искаш можем да отидем някъде на по сухо?-казах.Уау!Това аз ли бях?Да се грижа за някой и да съм толкоа мил.Просто невъзможно.Ако някой вчера ми бе казал че днес ще се държа с някого така, немаше да повярвам.Но ето че...Но защо се държах към нея така топло и мило?Незнаех...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Окт 16, 2011 3:39 pm

-Ааа, ъъм...хладно ли ти е?Или пък да не стане много мокро...ако искаш можем да отидем някъде на по сухо?-каза Роджер ...
Беше много мил.
-Амии ... добре може да отидем някъде? Ако искаш в моята стая или пък ... незнам предложи на мен ми е все едно. - казах и се свих до него.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Окт 16, 2011 3:49 pm

-Ам, ти си избери...Където ти е по приятно.В училището има много и най-различни згради...-направо неможех да се позная.Какви ги говорих и защо бях толкова мил?Боже!Какво ми ставаше?!?Изведнъж а лицето ми се появи мила усмивка.Това пък от къде дойде...
Станах и и подадох ръка за да може и тя да стане.
-Е, избра ли кеде ще отидем?-отново един мил въпрос.Откъде ги вадих тези въпроси?!?
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Окт 16, 2011 4:03 pm

-Ам, ти си избери...Където ти е по приятно.В училището има много и най-различни згради... - рече Роджер.
Той стана и ми подаде ръка.
-Е, избра ли кеде ще отидем?-попита Роджер.
Беше изненадващо мил, но... на мен ми харесваше.
-Ами ... в стаята ми може би. - казах.
Заваля още по силно и ние забързахме крачката.
Roger Gontier
Students
Students
Roger Gontier

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Окт 16, 2011 4:22 pm

Бяхме пристигнали и стояхме пред вратата на стаята и.Анахи отключи и влезна.А аз...Стоях отвън и гледах...Първо вратата след това там вътре.Сякаш ми бе нужна особенна покана.Но не бе така.Просто ми беше много странно.Да влизам в стая на момиче при това едвам познато.А и вобще и беше странно, не съм говорил с някой мило вече отдавна.И се чуствах някакси не на място...
Пристъпих няколко крачки към вратата, но пак не влезнах.Сякаш ако щях д влезна.Нещо щеше да изскочи и да ме изяде.Знаех че не бе така, но...
Anahi
Students
Students
Anahi

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitimeНед Окт 16, 2011 4:35 pm

Пристигнахме ... отключих вратата и влязах вътре. Роджер стоеше отвън.
- Хейй влизай няма да те изям- засмях се и отметнах косата си.
Той пристъпи плахо и влезе.
- Амм ... искаш ли нещо за пиене? - попитах и свалих горницата си.
Пуснах телевизора, даваха някакъв романтичен филм.Веднага превключих канала, мразех тези любовни лигавщини.
- Ако искаш може да гледаме някой филм? - предложих.Отидах до нощното шкафче и извадих няколко диска с филми.Повечето бяха ужаси , но имаше и трилъри.
Подадох му дисковете:
- Ето избери си.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Училището...   Училището... - Page 2 I_icon_minitime

Училището...
Върнете се в началото 
Страница 2 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-