| Училището... | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Roger Gontier Students
Брой мнения : 526
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 3:55 pm | |
| Разгледах набързо дисковете.Повече ми харесваха ужасите така че другите ги оставих на страна.Като ги гледах повечето ми бяха познати, но улових един не срещан никога.Взех го и вдигнах диска в ръката си за да се вижда. -Този интересен ли е?-питах.Не обичах да започвам да гледам филм.А по средата му да се окаже пълна тъпотия... | |
|
| |
Anahi Students
Брой мнения : 778
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 4:03 pm | |
| Роджер започна да разглежда дисковете.След малко взе един от дисковете, вдигна го и попита: -Този интересен ли е? -Хммм ами да, може да се каже - отвърнах. Започнах да прибирам разхвърлените неща в стаята ми и след малко отново седнах до Роджер. - Е , него ли ще гледаме? - питах.
| |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 5:29 pm | |
| -Ами...предполагам.Не съмо гледал този филм...-заговорих разглеждайки снимката на диска...-Но ако имаш предпочитания към някой друг филм...-погледнах Анахи а след това с глава посочих останалите дискове.-Можем да гледаме някой друг...-довърших най- накрая. Боже!Някой ще ми даде ли обяснение защо се държах толкова мило с нея.Познавах я едвам от един час... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 6:01 pm | |
| -Ами...предполагам.Не съмо гледал този филм...- отвърна Роджер. - -Но ако имаш предпочитания към някой друг филм...-Можем да гледаме някой друг...- довърши той и ме погледна. -Не няма проблем, на мен ми е все едно - каза, взех диска и го пуснах. Настаних се до Роджер. - Ам ... искаш ли пуканки или нещо за пиене? - попитах. | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 6:07 pm | |
| Вдигнах си раменете и ги отпуснах. -Незнам...-отвърнах.Бях като скован на едно място...Имах чуството че ако кажа някоя грешна дума или пък ако направя нещо не така...ами незнам.Ама няма де е много приятно.И това ме караше да се чуствам като скован.Какво ми ставаше по дяволите!Въздъхнах и продължих да се взирам в екрана... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 6:13 pm | |
| Роджер вдигна рамене. -Незнам...-отвърна той. -Ами ... добре.Ей сега се връщам. - казах. След около 10 мин се върнах с купа пуканки и две чаши кола. -Надявам се, че обичаш - казах и му подадох колата.След това отново седнах на мястото си и се загледах в екрана. | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 6:20 pm | |
| Усмихнах се (което бе голяма редкост последните четири години). -Мммм, мерси.-добавих.Този мой тон и вобще това което говорех, съвсем не бе присъщо за мен.Хъм, откъде ли ми излизат тези думи?Кой ли знае... Отпих от колата, настаних се по удобно и пак се загледах в екрана. След 2-3 минути гледане осъзнах че нещо ми липсва...нещо не достига, нещо...а! Огледах се, след като открих онова което ми бе нужно станах и тръгнах към едната от стените.Изгасих лампите. -Амм...според мен така ще е по-добре.Но ако искаш ще ги включа обратно...-казах несигурно.Все пак не се намирах у нас.А бях на гости.И...на нея може да и се гледа филм на светло.Кой знае... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 6:27 pm | |
| Роджер ми се усмихна. -Мммм, мерси.- добави той. След няколко минути той стана и изгаси лампите. -Амм...според мен така ще е по-добре.Но ако искаш ще ги включа обратно...-каза Роджер. -Не, така е добре. - отвърнах. Продължих да гледам филма, но нещо не можех да се съсредоточа ... погледът ми все се местеше към Роджер.Незнаех защо опитвах се да се съсредоточа във филма, но нещо не се получаваше ...
| |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 6:30 pm | |
| Седнах си и се загледах в филма.Но чуствах че някой постоянно ме поглежда.Обърнах си главата и погледът ми срещна този на Анахи. -Всичко...наред ли е?-реших да попитам.Кой знае...Можеби не и бе приятно присъствието ми.Но все пак тя ме бе поканило.Но...Нищо чедно ако бе така.Кой ще иска да гледа филм заедно с един напълно откачен като мен.Едва ли са много... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 6:44 pm | |
| Изведнъж Роджер рязко се обърна и погледите ни се срещнаха. -Всичко...наред ли е?- попита той. -Незнам ... Днес точно с теб се държа много странно ... - отвърнах тихо. - Незнам защо го правя, просто нещо в мен ме кара - добавих. Бях много глупава.Но не бях виновна аз ... правех го несъзнателно ... | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 6:51 pm | |
| -Ъмм, да разбирам те...-казах и погледнах на страни.Пак погледнах екрана и няколко минути мълчах... Изведнъж се засмях. -Да, не повярваш при мен е същото.Да се държа толкова мило с някого не се случва всеки ден...-казах след като спрях да се смея.-Странно, а?-погледнах я.Макар и възможно да не ми ниждаше погледа.Все пак бе тъмно единственното което излъчваше светлина бе филмът... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 6:56 pm | |
| -Ъмм, да разбирам те...-каза той. Отново продължихме да гледаме филма.След малко чух глас на Роджер: -Да, не повярваш при мен е същото.Да се държа толкова мило с някого не се случва всеки ден...-каза той - Странно, а? - Ммм ... да наистина.Досега не ми се беше случвало - рекох и се засмях. | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пон Окт 17, 2011 7:10 pm | |
| -Ето, дечица днес открихте нови чуства и ново поведение...-казах с глас на някоя стара госпожа след което се засмях.Това пък от къде го извадих.Направо неможех да позная себеси.Нещо ми ставаше.Нещо...много интересно.Но какво и аз незнаех.Ще го открия сигурно....някой ден.Някоя друга година.Можеби...а можеби не... Спрях да се смея и просто с усмивка погледнах Анахи... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Вто Окт 18, 2011 6:23 pm | |
| -Ето, дечица днес открихте нови чуства и ново поведение...-каза Роджер и се засмя. Аз също се засмях.Наистина беше така, просто не можех да се позная...След толкова месеци прекарани сама в размисъл за живота си, сега изведнъж започнах да се усмихвам, дори да се смея.Роджер спря да се смее, погледна ме и ми се усмихна, аз също му се усмихнах.Но тогава се случи и нещо друго, не знам защо го направих ... просто го исках.Наведох се към Роджер.Усните ми се допряха до неговите и го целунах...след това веднага се отдръпнах: -Съжелявам, аз ... просто ... - не довърших.Сигурно сега щеше да ми се разкрещи и да си отиде, но аз сама си бях виновна ... | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Сря Окт 19, 2011 3:25 pm | |
| Уау, това пък го очаквах най - малко...не вобще не го очаквах! -Ам...няма проблем...-измъкнах и погледнах екранът на телевизора.Дали вобще щяхме да гледаме този филм, или той беше прсто така за украса...?Ами за целувката...Не очаквах да го направи.Все пак, аз ... си бях аз.И повечето се плашеха от мен.Някои пък просто от нищо ме мразеха.Това момиче...след като и пих кръвта не се уплашТези странни чуства.А пак и сега това.Чесно да призная...и аз я исках тази целувка... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Сря Окт 19, 2011 3:49 pm | |
| Роджер не си тръгна, нито пък се развика, което беше ... добре -Ам...няма проблем...- каза той и погледна екрана на телевизора. Аз също се загледах във филма, въобще забравих, че е пуснат... - Амм наистина ли не се сърдиш? - попитах Роджер. Беше странно ... първо тези чувства, а после и целувката ... | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Сря Окт 19, 2011 6:28 pm | |
| -Ам, не се сърдя.Ако щях...нямаше да се държа така.-усмихнах се мило.Взех чашата си с кола и отпих от нея малко.Обърнах се пак към екрана и загледах филма.На който вече по малко от половината но бе минала...И какъв му е смисълът да гледаме сега?Ъх!Е, нищо...така щяхме да си го гледаме.От средата.Не че се схващаше напълно смисълът.Но поне нещо, ако не целият.Половината... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Сря Окт 19, 2011 6:49 pm | |
| -Ам, не се сърдя.Ако щях...нямаше да се държа така. - усмихна се Роджер мило. Аз кимнах и също се усмихнах.Отново погледнах към екрана.Половината от филма беше минал, а аз нищо не бях гледала.Дали да не го пусна от начало?Но пък Роджер може да го е гледал и да не иска да го пускаме на ново.Както и да е някой път може пак да го гледам.Отпих от колата си и видях, че Роджер почти е изпил неговата.Долях му още и отново го погледнах.Боже идваше ми да си ударя един силен шамар.Какво ми ставаше?Момчето ще ме помисли за луда.Бързо извъртях поглед и се заиграх с кичур от косата си. | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 1:06 pm | |
| -Мерси.-казах след като чашата ми се напълни.Щеше да е по хубаво ако щеше да е нащо по силно от кола, но и така ставаше...Ох, как ми се прииска да се напия, ей така просто.От нищото, да се порадвам и аз на живота малко.А, що пък не имам още много време до сутринта, можеби след като догледам филмо?Ъх, незнам.Всичко с времето си...Първо да свърши филма, а след това ще видя какво ще правя...
п.п. Сори за пълните глупости но не се сетих какво да пиша... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 3:54 pm | |
| -Мерси.-каза Роджер и отново погледна към филма. Ъх ... сигурно не му беше интересно. Надникнах през прозореца.Май беше спряло да вали.Можеше след като изгледаме филма да излезем някъде, разбира се ако той искаше.Не исках да ставам досадна, може въобще да не му е приятно с мен и да го прави просто за да не се обидя. - Дъжда е спрял.- рекох на Роджер. - Може след като догледаме филма да излезам някъде ... ако си съгласен.Но ако не ти е приятно с мен си кажи и без това цяла вечер ти досаждам...
п.п - нп ... то и моето е тъпо
| |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 5:16 pm | |
| -Не, не не досаждаш.-Погледнах и се усмихнах след като чух исказването и.-Дори обратно, ще ми е приятно да се разходим някъде.Да се разходим някъде, и и при това след дъжда въздуха е по приятен и чист...-Боже какъв филосов се извадих.Въздухът бил свеж, леле.Какво ми ставаш? -А и с хубав събеседник защо да не се разходиш някъде?-добавих с усмивка.Уау!Толкова много да не се усмихвам или смея.И ето изведнъж да дойде едно момиче.И изведнъж... | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 5:31 pm | |
| -Не, не не досаждаш.- каза Роджер. - Дори обратно, ще ми е приятно да се разходим някъде.Да се разходим някъде, и и при това след дъжда въздуха е по приятен и чист... -Радвам се - рекох аз и отново му се усмихнах. -А и с хубав събеседник защо да не се разходиш някъде? - добави той. Не отговорих, а само се усмихнах.Уау!От толкова усмивки най сетне ще ми се разшири устата,но имам да наваксвам за изминалите дни.Просто не мога да си го обесня...появи се едно момче и сега сякаш живота ми се промени ...
| |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 5:47 pm | |
| -Ако искаш направо сега да излизаме...защото както гледам този филм, свестно няма да го гледаме.-казах и се засмях леко.Та то повечето от половината филм бе минала.Няма смисъл да го пускаме отначало и да губим толкова време.Ще го гледаме някой друг ден.Нямах намерение да умирам утре тъй че... Погледнах Анахи в очакване на това което ще каже. | |
|
| |
Anahi Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 5:51 pm | |
| -Ако искаш направо сега да излизаме...защото както гледам този филм, свестно няма да го гледаме.-каза Роджер. -Да и аз това предлагам - отвърнах аз. Взех си якето, обляках го и погледнах към Роджер. - Ще тръгваме ли? Всъщност къде ще се ръзхождаме? - попитах. | |
|
| |
Roger Gontier Students
| Заглавие: Re: Училището... Пет Окт 21, 2011 5:54 pm | |
| -Незнам, на вънка най вероятно.-пак се засмях.От къде ги вадих тия?!? Последвах примерът на Анахи и също облякох якето, само че не нейното а своето. -Където ти предложиш...-казах вече сериозно.-Където поискаш.-усмихнах се.Ау, та аз и джентълмен станах бе...Уау!Не,наистина какво ми ставаше?Аз себеси неможех да позная...Ъх,ъх... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Училището... | |
| |
|
| |
| Училището... | |
|