Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др. |
Времето |
Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :) |
Poll | | Харесва ли ви новия дизайн? :) | Да. | | 81% | [ 44 ] | Не. | | 19% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 54 |
|
Latest topics | » Момичета срещу момчетаНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур» Една буква,5 думиПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда» Домът на Алдур и БолинтарПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика» Fuck or PassСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика» Болница "Mercy West"Нед Май 10, 2020 6:37 am by Урика» Парк"Ривърти"Съб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика» Търся си някои за РП?Пон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика» Гласуване в БГ ТопВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис» Каква професия подхожда на предишния? Чет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела» Колко % ?Чет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела |
500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am |
|
| Преди два месеца .. | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Jenny Williams Humans
Брой мнения : 91
| Заглавие: Re: Преди два месеца .. Пон Ное 28, 2011 6:35 pm | |
| Всичко стана толкова бързо, отново. В един момент бе нежен и внимателен, а в следващият се бях оказала в съвсем различна поза. Усещах го груб, сякаш искаше просто да свърши. бе съвсем животинско. Цялото ми тяло изтръпна от наслада. Не, не предпочитах грубият секс, но в него имаше нещо различно, някаква странна тръпка.. Простенах силно, почти извиках. Не се опитвах да се сдържам, бе безсмислено той знаеше, че ми харесва. Отново усетих лека болка в крака си, приведох глава надолу, за да се опитам да погледна. Беше приблизително тъмно.. Отказах се , преметнах коса над едното си рамо и грубо впих пръсти в пухените завивки. Бях твърде слаба, за да ги разкъсам, но не се и опитвах. Опитах да обърна глава, но бях блокирана от поредното грубо движение. Приведох се изтощено напред.. Беше по - добре и за двама ни. Той получаваше по - добър достъп към тялото ми, а аз получавах незаслужена почивка. - Харпър.. - простенах тихо, но така и не довърших. Отказах се, не беше толкова важно, за да се разконцентрираме точно в този момент.. | |
| | | Харпър Дейл Graduates
Брой мнения : 1594
| Заглавие: Re: Преди два месеца .. Сря Дек 14, 2011 5:56 pm | |
| Кръвта й...уханието все още ме обгръщаше,проникнах още няколко пъти в нея и усетих леките потръпвания,който предвещаваха оргазмът й.Продължих да се движа и преди да се осъзная изгубих контрол.Зъбите ми се удължиха и очите ми се промениха.Отместих с ловко движение косата от вратът и и впих зъби в кожата й.Тялото й потрепна.Знаех,че не я боли,напротив даже и харесва,сексуалното удоволтвие което и доставяше в момента си беше добро,така да се каже.Усетих оргазмът й,който съвсем неволно се отдели от нея а аз сложих едната си ръка на устните й....Беше много вкусна,а аз щях да трия доста спомени след това. | |
| | | | Преди два месеца .. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|