The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Преди два месеца ..  - Page 2 Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Преди два месеца ..  - Page 2 I_vote_lcap81%Преди два месеца ..  - Page 2 I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Преди два месеца ..  - Page 2 I_vote_lcap19%Преди два месеца ..  - Page 2 I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Преди два месеца ..  - Page 2 I_vote_lcapПреди два месеца ..  - Page 2 I_voting_barПреди два месеца ..  - Page 2 I_vote_rcap 
Саманта Такър
Преди два месеца ..  - Page 2 I_vote_lcapПреди два месеца ..  - Page 2 I_voting_barПреди два месеца ..  - Page 2 I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Преди два месеца ..

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

Брой мнения : 1594

Преди два месеца ..  - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeНед Ное 13, 2011 6:33 pm

Усмихнах се,когато тя остана само по бельо.Прехапах устни и я вдигнах.Тръгнах към спалнята беЗ Да мисля.Положих я нежно на леглото и застанах над нея.Махнах вече разкопчаните си дънки и останах само по боксерки.Притиснах се към нея и почнах да изписвам кръгове с устните си по вратът й.
-Знаеш ли от много време....дори с всички жени който с съм спал...само ти....успя да ме плениш така....-това бе истина..красотата й,самият и аромат на чистота...приятна чистота...Свежест...
Върнете се в началото Go down
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

Брой мнения : 91

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeНед Ное 13, 2011 6:42 pm

Отново ме понесе на някъде, но този път не беше неизвестно . Предполагах, че няма да си направи труда да ме замъкне до леглото, но се оказа истински джентълмен. Тялото ми се отпусна върху пухената завивка. Той не се забави нито за миг. Смъкна дънките си точно толкова нетърпеливо, колкото и аз бих ги смъкнала. Може би това беше моята отплата към него. Беше хубаво, че аз също щях да се насладя на цялото усещане заедно с него. Прехапах долната си устна за да възпра стоновете си. Сключих крака около кръста му приплъзвайки ръката си надолу-нагоре по тялото му.. Това перфектно тяло, което не бе единствената зашеметяваща част от него. Всичко, гласът, аромата, тайнствения поглед..
- Ти си лъжец, Харпър.. - простенах тихо и нежно повдигнах брадичката му, за да го целуна съвсем за кратко..
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeНед Ное 13, 2011 6:49 pm

Засмях се и се притиснах към тялото й:
-Знаеш ли...много ми се иска да ми повярваш,но явно няма да имам този късмет!-целунах я по устните страстно,прокарах езика си по тях,наслаждавайки се на сладостта им.Спуснах едната си ръка по тялото й.Прокарах пръсти по ребрата и,около гърдите,коремът и надолу,спирайки се на ръба на прашките й.Пъхнах ръката си под бельото й и докоснах горещата точка...Това ме възбуди...
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeНед Ное 13, 2011 6:59 pm

Да.. На мен също ми се искаше да му повярвам, но за Бога .. Беше напълно невъзможно. Не ми пречеше, едва ли щях да го видя отново.. Бях доволна, че все пак имах шанса да поговоря с него преди да се пъхна най - неволно в леглото му.. Беше добър човек, самото му излъчване ме привлече да му се доверя, сякаш бе паднал от небето.
Изстенах неспособна да направя друго. Тялото ми се изви под неговото, като чист рефлекс. Невероятно ! Прехапах устна, отново.. За пореден път, но това не помогна особено. Тихите звуци все още успяваха да си намерят пролука, за да се отскубна от мен, за да му покажат колко е добър.. За миг , само за миг се почувствах виновна.. Аз трябваше да задоволявам него, а не той мен.. Разбира се и това щеше да се случи съвсем скоро.. Щях да му се отблагодаря достатъчно добре, за да не ме забрави, за да ме сравнява с поредните ..
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeНед Ное 13, 2011 7:14 pm

Надигнах се и я съблякох.Вече бе чисто гола.Наведох се отново и почнах да я целувам.ПО врата,по гърдите,играех си с зърната й,надолу по коремът.От вътрешната страна на бедрата й.Вдигнах поглед към лицето й,за да се наслъждавам на изражението и на екстаз.
-КАжи ми...без да оспорваш какво искаш да правя с теб...-обичах да задавам този въпрос...просто исках да знам кое на жените им харесва....все пак всички бяха уникални и различни по свой си начин...
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeНед Ное 13, 2011 7:53 pm

Разтапях се под всяка негова целувка, докосване.. Само при допира на дъха му в кожата ми. Цялото ми същество го искаше, наслаждаваше му се, но нямаше да е същото.. Не и преди да бъде достатъчно доволен. Дължах му едно хубаво преживяване, незабравимо, само с мен.. А той ми се предлагаше на тепсия, с цялата си прелест.
- Ела.. - прошепнах и бавно го приканих с пръст.. О, знаех, нещо повече.. бях убедена , че ще се приближи. Какво исках ? Исках просто да бъде доволен. Целунах го с цялата страст, която можех да му предложа и неусетно го преобърнах. Може би той бе разбрал желанието ми и ми беше помогнал да го осъществя, а може би бях станала по - силна .. Този вариант ми се струваше толкова невъзможен. Обсипах цялото му тяло с нежни ситни целувчици.. Коремът, гърдите, вратът.. Ръцете ми неохотно се плъзнаха към достойнството му. Усмивката се разля по лицето ми, сякаш бях хипнотизирана. Просто оставих инстинктът ми да действа, докато аз се наслаждавах на тялото му. Харесваше ми вкусът на плътта му. Сладникав, приятен, започвах да мисля , че Харпър е напълно съвършен.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeПон Ное 14, 2011 4:15 pm

Отпуснах се на леглото й се оставих на милостта й.От време на време си поемах дълбоко дъх,тъй като докосванията й ме побъркваха...Бях затворил очите си и отметнал главата си назад.Усетих как по гърдите ми и вратът ми избиват капчици пот...
-Знаеш ли...мисля че след тази нощ ще съм нов човек!-казах едвам и се надигнах,за да я погледна.Отново бях зашеметен от красотата й.Найстина бе уникална.Прекалено красива за човек,а го усещах усещах,че тя не е като мен или..като другите....тя бе обикновен човек с необикновенна красота...
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeПон Ное 14, 2011 5:18 pm

Усмихнах се самодоволно.., Точно това се искаше от него, да ми повтаря колко съм добра. Самият и зодиакален знак го изискваше.. Просто трябваше да съм най - добрата макар и да не бях. Имах нужда от това. Цял живот бях никой, но вечер в топлото легло.. Бях всичко за всеки..
- Това исках да чуя. - прошепнах и нежно плъзнах устните си надолу. Донякъде бе забавно да си играя с инстинктите му на мъж, но аз не бях в това легло, за да си играя .. Съвсем не. Още преди да го обмисля вече бе факт. Устните ми от само себе си заместиха ръцете ми. .. Беше приятно само да слушам тежкото му дишане, да усещам влажното му тяло под себе си.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeПон Ное 14, 2011 6:34 pm

Изстенах от удоволствие и вплетох пръсти в косата й.Влага и горещината в устата й примесено с умелите движения на ръцете й езикът й ме побъркваха,влудяваха....Беше умопомрачително добра в това,което прави.
-Знаеш ли....Не мога да намеря....ГОСПОДИ..не мога да намеря думи,за да опиша това ккоето правиш с мен...-отново се облегнах назад в леглото и затворих очи и се оставих на красивото момиче...
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeПон Ное 14, 2011 7:01 pm

Погледа ми бавно се плъзна по тялото му, докато не намерих ключа към целия ми труд. Перфектното му лице, бледата му кожа, перфектните черти, устните му.. Най - вече те.. Харесвах тази част от него най - много. Толкова плътни и примамващи ...
- Значи все пак ти харесва ? - попитах, но бе толкова очевидно, че отговорът не ме интересуваше, че вече го знаех и не беше нужно да го чувам. Нотката на задоволство се усещаше в самите ми движения..
- Още нищо не си видял.. - подсмихнах се и пъргаво се покатерих по тялото му без да отделям ръцете си от него.. Устните ми бавно се завърнаха към врата му, оставяйки краткотрайни червеникави следи след всяка целувка.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 4:15 pm

Засмях се и някак си преодолях желанието да я преобърна и да застана върху нея.Сложих ръцете си на талията й и потърсих устните й.Ръцете ми галеха гърбът й с голям интерес,макар че вече доста добре го познаваха.Просто искаха да запаметят всяка извивка по тялото й.Отлепих устни от нейните й казах:
-Давай малката,покажи ми какво можеш!-исках да си играе още с мен...още да ме докосва...целува...възбужда...В нейните ръце и докосвания беше много приятно.МНОГО.
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 5:36 pm

Смехът му се разнесе наоколо така омайващ.. Разконцетрирах се само за един жизнено важен миг.. Не бях съвсем сигурна дали трябва да се справя с всичко като по учебник. Беше по - лесно просто да се отпусна и да се забавлявам точно толкова колкото и той... Не се бях разгорещявала така, не се бях и притеснявала така.. Та нали бях може би една от най - неопитните жени в целия свят.. През цялото си съществуване бях спала само с десетина непознати и Дани.. Преди мислех, че той ще е първият и последният, но явно обстоятелствата се подреждаха по друг начин за мен.. За пръв път имах нужда от още малко алкохол , за да се отпусна въпреки че привидно правех всичко както трябва.. Симулацията ми бе безгрешна, вече бях сигурна.. Наслаждавах се на възможно най - голяма част от тялото му, стараех се да му е приятно..
- Тепърва предстои.. - казах шеговито през целувките.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 6:15 pm

Усмихнах се и я погледнах.Не...не можех така.Исках да е бавно,но и нямах търпение.Бързо я преобърнах и застанах над нея.Погледнах я в очите и се усмихнах:
-Знам....но иска ми се аз да ти доставя удоволствие...-огледах прекрасното и тяло,което изглеждаше толкова дребно под моето и въздъхнах.
-Как е кракът ти?-попитах.Чак сега се бях сетил,че тя се бе наранила.Още едно нещо,което показваше колко е крехка.
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 6:48 pm

Всичко стана толкова бързо, като детска игра, но някак по - екстремно. Просто ме бе преобърнал, а на мен ми се струваше, че бе свършил много повече.. Цялото ми тяло изтръпна при приятните мисли, които минаха през главата ми.. Моето мръсно подсъзнание.
- Кракът ми ? - попитах объркано.. О, да.. кракът. Бях забравила за него, болката я нямаше може би защото бях заета с нещо съвсем друго, нещо по - приятно. - Добре е.. - смотолевих тихичко. Придърпах лицето му към своето, за да разсея тези мисли, за да пропусна неловкият момент , в който за пореден път вижда червенината по бузите ми без причина. Устните ми жадно се вкопчих в неговите без да му позволят да каже каквото и да било друго.. Крак, ръка .. Какво значение имаше точно в този момент ?
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:13 pm

Засмях се едвам и прокарах ръце по тялото й.Спрях ги на гърдите й и почнах да ги мачкам и да се наслаждавам на перфектната им форма.Бяха толкова.....уникално правилни.Наведох се и почнах да ги целувам.Спуснах едната с ръка надоло по плоският и корем и още по надолу,точно под пъпа.Усетих отново онази прекрасна горещина и...влага...
-Уникална си!-казах и се върнах към заниманието си
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:25 pm

Внимателно плъзнах ръце по гърба му. Стенех при всяко негово докосване, бе приятно.. Никой не чуваше, нямаше ги възрастните , които да ме сочат укорително с пръст след като се покажех навън... Харпър.. Той бе фантастичен във всяко едно отношение и това не бе изненада, не и за мен. Цялата настръхнах, тези внимателни, нежни, но настойчиви движение.. Беше приказно..
- Какво да кажа за теб ? - простенах тихо.. Разбира се въпросът бе риторичен. - Перфектен.. - прошепнах нежно.. Всъщност бе много повече, но трябваше ли да изпадаме в подробности ? Той го знаеше, аз го знаех, целият свят го знаеше.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 3:44 pm

УСмихнах се дяволито и я погледнах.
-Знаеш ли,колкото и комплимента да ми направиш...вярвай ми аз никога няма да мога да опиша красотата ти с думи...Дори Шекспир не би могъл да го стори.-отново я целунах и нежно прокарах ръка по горещината й.Силно притиснах средният си пръст в клитора й и почнах да го масажирам,нежно бавно.Плъзнах един пръст в нея и я погледнах.Начинът по който тялото и се извиваше,как очите и се навлажняваха.Да това нещо у жените харесвах в очите им пишеше всичко.Дали им харесва или не....Очите кннигата за тяхната душа...
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 4:12 pm

Хапех устни.. Не спирах да го правя, за да приглуша стоновете си, които постепенно започваха да се превръщат в писъци. Тялото ми се извиваше, а аз бях неспособна да го спра.. Не исках ! Цял живот бях чакала някой, който макар и различен от русокосият ми приятел, да ме накара да се почувствам добре, да потръпвам от наслада, да кара стомаха ми да се преобръща. Неусетно впих нокти в кожата му, стараех се да не го наранявам, но ми се струваше толкова неизбежно. Ставах все по - нетърпелива.. Исках игричките да приключат възможно най - бързо.
- Мамка му .. - простенах без да се замислям как може да разтълкува ругатните ми. Надявах се езикът на тялото ми да е достатъчно убедителен, за да е сигурен, е това беше знак на удоволствие..
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 6:15 pm

Бях доста доволен в момента.Дори ругатните й ми харесваха.Така де обичах по-груби момичета.Раздвижих отново пръста си в нея и след това го махнах.Пъхнах го между устните си и усетих прекррасният и вкус.Оо Да...може би по-късно една шпакла?Да със сигурност щях да си поиграя добре с нея преди да я изпратя да си тръгне...ако изобщо я пусна.Раздалечих краката й повече и бързо си махнах боксерките.УСмихнах и се перверзно и казах:
-Искаш ли го малката?-не изчаках отговор очите и отново ми казаха истината.Леко повдигнах единият и крак и го опрях на рамото си.Проникнах в нея и викът откъснал се от устните й ме възбуди неприлично много
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 6:24 pm

Исках ли го ? Това бе напълно глупав и излишен въпрос.. Разбира се, че го исках, горях от нетърпение, още преди тридесет минути когато всичко започна.. Така и не с позволих да отговоря, просто се отпуснах и му позволих да проникне в мен.. Не че можех да го спра изобщо. Викът сам се отскубна от устните ми, провокиран от огромната възбуда, която изпитвах в момента. Харпър... Щях да го запомня и несъмнено щях да се надявам за повторение.. Протегнах немощно ръка към тялото му, исках отново да му се насладя, но успях да го докосна само с крайчеца на пръстите си.. Твърде незадоволително за мен. Да, бях едно малко нагло момиче, което отчаяно се нуждаеше от всичко това, за да задоволи и най - дребните си капризи.. Отпуснах ръката си и яростно стиснах завивката.. Не очаквах да я скъсам, не и след като не успях да се справя с тениската му.. Дори не можех да опиша колко приятно се чувствах.. !!
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 6:35 pm

Движенията ми от нежни и ритмични ставаха все по груби и бързи.Тялото ми с лек звук се удряше в нейното.Пуснах кракът й надолу и я погледнах в прекрасните сини очи.
-Красива си!-да казвах гоз а пореден път.Но Господи това бе чистата истина.Продължих да се движа,като се наслаждавах на тяснотата й влагата.Топлините вълни,който ме обгръщаха и тялото йкоето се наслаждаваше,по един найстина приятен начин на това,което правех с нея
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 6:45 pm

Той се приближи.. Просто отметна крака ми на страна и се приближи, за да може да продължи всичко онова , което правеше.. Вгледах се внимателно в тъмните му очи бяха толкова страстни и топли. За миг през главата ми минаха хиляди мисли за нашето .. ъм бъдеще.. Щях ли да го възприемам просто като непознатият спасил ме от всичко онова ?
Думите му ме изненадаха както и първият път, но разликата бе, че сега нямах време да се срамувам и изчервявам. Всички тези характерни за мен глупости останаха на заден план.
- Нима ? - прошепнах разконцентрирано.. Просто не обръщах внимание на ласкателствата му, макар и да ми харесваше. Той бе един от мъжете които наистина го мислеха, а не го казваха просто, за да ме вкарат в леглото си. Тялото ми се раздвижи под неговото следвайки същият забързан ритъм , който така ме влудяваше.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeПет Ное 18, 2011 4:10 pm

БЯх доста доволен,че я побърквам така.Егото ми ставаше огромно.Обичах жените да стенат и да се наслаждават на това,което правя с тях.Хълбоците ми се движеха сами,както те си пойскат,Въздъхнах и продължих игнорирах думите й и се подпрях на длани,влизайки с мощни тласъци в нея....

П.П. сори,ма неш нямам муза!
Jenny Williams
Humans
Humans
Jenny Williams

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeСъб Ное 19, 2011 5:50 pm

Не отговори.. Това ме накара да се замисля. Наистина ли се бе задълбочил така в "работата" си ? За каквото и да мислеше се справяше отлично, точно където се налага. Не очаквах да се притеснява за представянето си. Изглеждаше толкова самоуверен, преценяваше всичко, всеки тласък, всяко докосване. Сякаш бях чуплива.. Или поне на мен така ми изглеждаше. Не знаех кой и какво е.. Можеше да е като нея и просто да ме убие, но кожата му бе толкова гореща... Нямаше начин, нейната кожабе смайващо студена. Вероятно с около десетина градуса под моята, сякаш докосвах купче лед, което никога нямаше да се стопи.
Отново едно единствено движение от моя страна промени позициите ни. Беше трудно да го избутам от себе си дори с негова помощ и въпреки всичко ефектът бе положителен. Бях отгоре и можех да поема всичко в мои ръце. Забавих ритъма, бях изморена и същевременно много разгорещена. Имах чувството, че можех да направя всичко, но тялото ми отказваше да ме слуша. Усещах леки спазми на болка в крака си. Не усетих противната миризма на кръв, заради приятният аромат на Харпър, но имах чувството, че раната отново кърви. Всъщност не се интересувах. Точно в този момент ми беше толкова хубаво, нищо и никой не можеше да го промени..

ПП. Нищо .. и аз вчера нямах муза хДД
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitimeНед Ное 27, 2011 9:03 am

От раната на крака й потече кръв.Ароматът се разнесе около мен и сякаш натрапчиво се опитваше да ме накара да му обърна внимание.Усетих как зъбите ми се удължават,очите ми също почнаха да се променят.Погледнах я и силно я стиснах.Бързо преди да е успяла да ме зърне я обърнах и я вдигнах леко нагоре бутнах я напред да се подпира на ръце и с един лек тласък проникнах в нея.Винаги съм харесвал кучешката....Самият секс беше някак си...знам ли по-бърз и ми бе много лесно да прониквам.Целият.Изкарах го от нея и отново го вкарах.От раната и все още течеше кръв.Така ме възбуждаше.Искаше ми се да впия зъби във вратът й,да я нараня само и само за да я чуя да стене името ми....Хванах я за хълбоците и започнах да се движа бързо,грубо...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Преди два месеца ..    Преди два месеца ..  - Page 2 I_icon_minitime

Преди два месеца ..
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Лондон, преди 3 месеца
» Гардения преди два месеца
» Гората,преди два месеца.
» Гората преди 8 месеца
» Лондон преди 2 месеца.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите