The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Гората  преди   8 месеца Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Гората  преди   8 месеца I_vote_lcap81%Гората  преди   8 месеца I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Гората  преди   8 месеца I_vote_lcap19%Гората  преди   8 месеца I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Гората  преди   8 месеца I_vote_lcapГората  преди   8 месеца I_voting_barГората  преди   8 месеца I_vote_rcap 
Саманта Такър
Гората  преди   8 месеца I_vote_lcapГората  преди   8 месеца I_voting_barГората  преди   8 месеца I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Гората преди 8 месеца

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
~Effy~
Graduates
Graduates
~Effy~

Брой мнения : 925

Гората  преди   8 месеца Empty
ПисанеЗаглавие: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПет Дек 02, 2011 7:10 pm

Гората  преди   8 месеца Gorau

Върнете се в началото Go down
~Effy~
Graduates
Graduates
~Effy~

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПет Дек 02, 2011 7:15 pm

Бях легнала на тревата и се взирах в черното небе . Звездите искряха , месечината сияеше , дърветата сияеха от лунната светлина и изглеждаха като направени от сребро .Лекият пролетен ветрец разрошваше косата ми и полюшваше леко тревата . Всичко беше толкова спокойно и тихо , сякаш цялата гора беше замлъкнла и чакаше със затаен дъх идването на утрото , за да се събуди.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

Брой мнения : 1594

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПет Дек 02, 2011 7:24 pm

РАзхождах се в гората,беше късно и тихо.Излязох на една средно голяма поляна и се огледах.Забелязах едно момиче,познато момиче:
-Саша?-попитах и присвих очи:
-Да бе оживяла си след неуспешните си магий?!-засмях се и тръгнах бавно към нея очаквайки някое проклятие или нещо такова.
~Effy~
Graduates
Graduates
~Effy~

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПет Дек 02, 2011 7:29 pm

Чух стъпки и видях позната фигура .
-И аз се радвам да те видя Харпър ! - казах мило .
Наоколо нямаше никой но все пак се ослушах . Чух вой , но това беше нормално предвид , че сме в гората .
-И да оживях .-казах с толкова равномерен , смокоен и мил тон , че май той се стресна .- И така Вълчо какво правиш тук ?-попитах
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПет Дек 02, 2011 7:45 pm

-Ям невинни малки деца!-засмях се и седнах до нея.Погледнах небето и се излегнах на тревата:
-Как си?Защо пак си сама?-погледнах я и се зачудих кога ще ме удари или нещо такова.
~Effy~
Graduates
Graduates
~Effy~

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПет Дек 02, 2011 7:50 pm

-Добре съм . Ами ти ?- замислих се .- Това не е твоя работа Харпър!-изсъсках злобно и студено.
По предпазливия му тон разбрах , че си мисли , че ще го ударя .
-Спокойно няма да те ударя .-и с тези думи го ритнах в коляното .-Но не съм казала , че няма да те ритна !
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeПет Дек 02, 2011 8:10 pm

Засмях се и бързо се озовах върху нея.
-Бау,бау!-казах на шега и я притиснах към земята.Беше хубава,но найстина нямаше как да съм с нея преди ме беше отрязала сега сигурно пак щеше да го стори,за голяма жалост.
~Effy~
Graduates
Graduates
~Effy~

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 3:35 pm

Целунах го за кратко , после го ритнах на едно местенце.
-Ама , изобщо не си се променил.-казах височко и заачливо .-Направиш ли го пак ще те убия !-викнах.-Повярвай ми аз е се шегувам !
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 4:21 pm

Засмях се и се хванах за топките:
-Зло!-ухилих се и я хванах за главата бързо я целунах и я погледнах:
-Убий ме!Хайде давай!-бързо се изправих и разперих ръце:
-Давай!
~Effy~
Graduates
Graduates
~Effy~

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 4:30 pm

Станах и със помоща н малко магия го запратих към едно дърво .
-Добре !- казах и го целунах .- Изпроси си го !
Метнах го към една скала , той се удари и падна на земята .
- Все същия Вълчо !-казах и легнах върху него .
Целунах го пак , но този път целувката продължи пои-бързо .
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 4:52 pm

Притиснах я към себе си и бързо я обърнах да легне:
-Ако така ще ме убиваш,предполагам,че в устните ти има много отрова?-засмях се и я целунах отново.Леко се изправих и се подпрях на ръце.
-Защо не ме убиеш найстина?
~Effy~
Graduates
Graduates
~Effy~

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 4:59 pm

-Това ми е плана за вечерта миличък !-казах и толкова силно го запратих към едно дърво , че то се счупи .
Извадих един нож и го забих в крака му .
- Щастлив ?-казах весело и се усмихнах.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 5:03 pm

Засмях се и извадих ножа:
-Слабо!-изправих се и си поех дълбоко дъх.
-Знаеш ли имам много по-добра идея!-забих ножът в гърдите си и паднах на земята,да сега щях да загубя съзнание,а като се събудя тя щеше да ме мъчи...или да ме изгаря на клада.Причерня ми и се отпуснах.От колко време се молех за това.
~Effy~
Graduates
Graduates
~Effy~

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 5:15 pm

С помоща на силите си запалих клада и хвърлих Харпър вътре .Като се събудеше щеше да изгори жив .
-Почивай в мир !-казах подигравателно и хвърлих съчка в огромната клада .
Затворих очи и призовах демоничните си сили , насочих ръка към огъня и той веднага пламна по-силно отпреди .
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 5:19 pm

Усетих пламъците.Е знаех си.Усмихнах се,не ме болеше един голям плюс.Отворих очи и извика:
-Мечтай си!-Светкавично се измъкнах от огъня и се озовах зад нея:
-Ти ще умреш!-прекърших вратът и и тя падна на земята.Погледнах я.След около пет минути щеше да се събуди.Имах време.Свалих си колана и вързах ръцете й.Седнах и се загледах в нея.
~Effy~
Graduates
Graduates
~Effy~

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 5:27 pm

Усетих , че ръцете ми са вързани .
- Сериозно Харпър ?!? -казах подигравателно и само си мръднах ръцете и колана се скъса .
Изправих се и затворих очи као ги отворих те бяха чисто черни . Вдигнах ръка и призовах силите си .
-Как ти се струва рака на белите дробове ?-казах и се усмихнах подло , Харпи започна да плюе кръв и да си поема дълбоко дъх .
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 5:33 pm

Погледнах я с омраза.Поредното закашляне.
-Знаеш ли Ефи...благодаря ти,но знаеш ли още.Ти не можеш да ме убиеш.И знаеш ли защо?Аз умрях много удавна!И знаеш ли още нещо...Щом толкова ме мразиш защо си поплюваш?Желаеш смъртта ми...Убий тялотоми,а забравих можеш само да ме мъчиш,но аз да не изпитам болка!-засмях се и се изправих.Изплюх последните капки кръв в устата си и се обърнах с гръб към нея.Тръгнах да излизам от гората.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Гората преди 8 месеца   Гората  преди   8 месеца I_icon_minitime

Гората преди 8 месеца
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Гората,преди два месеца.
» Гората до езерото ( преди три месеца)
» Гората..преди няколко месеца..
» В гората преди година
» Гората преди няколко години......

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите