| Гората преди 8 месеца | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
~Effy~ Graduates
Брой мнения : 925
| Заглавие: Гората преди 8 месеца Пет Дек 02, 2011 7:10 pm | |
| | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Пет Дек 02, 2011 7:15 pm | |
| Бях легнала на тревата и се взирах в черното небе . Звездите искряха , месечината сияеше , дърветата сияеха от лунната светлина и изглеждаха като направени от сребро .Лекият пролетен ветрец разрошваше косата ми и полюшваше леко тревата . Всичко беше толкова спокойно и тихо , сякаш цялата гора беше замлъкнла и чакаше със затаен дъх идването на утрото , за да се събуди.
| |
|
| |
Харпър Дейл Graduates
Брой мнения : 1594
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Пет Дек 02, 2011 7:24 pm | |
| РАзхождах се в гората,беше късно и тихо.Излязох на една средно голяма поляна и се огледах.Забелязах едно момиче,познато момиче: -Саша?-попитах и присвих очи: -Да бе оживяла си след неуспешните си магий?!-засмях се и тръгнах бавно към нея очаквайки някое проклятие или нещо такова. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Пет Дек 02, 2011 7:29 pm | |
| Чух стъпки и видях позната фигура . -И аз се радвам да те видя Харпър ! - казах мило . Наоколо нямаше никой но все пак се ослушах . Чух вой , но това беше нормално предвид , че сме в гората . -И да оживях .-казах с толкова равномерен , смокоен и мил тон , че май той се стресна .- И така Вълчо какво правиш тук ?-попитах
| |
|
| |
Харпър Дейл Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Пет Дек 02, 2011 7:45 pm | |
| -Ям невинни малки деца!-засмях се и седнах до нея.Погледнах небето и се излегнах на тревата: -Как си?Защо пак си сама?-погледнах я и се зачудих кога ще ме удари или нещо такова. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Пет Дек 02, 2011 7:50 pm | |
| -Добре съм . Ами ти ?- замислих се .- Това не е твоя работа Харпър!-изсъсках злобно и студено. По предпазливия му тон разбрах , че си мисли , че ще го ударя . -Спокойно няма да те ударя .-и с тези думи го ритнах в коляното .-Но не съм казала , че няма да те ритна !
| |
|
| |
Харпър Дейл Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Пет Дек 02, 2011 8:10 pm | |
| Засмях се и бързо се озовах върху нея. -Бау,бау!-казах на шега и я притиснах към земята.Беше хубава,но найстина нямаше как да съм с нея преди ме беше отрязала сега сигурно пак щеше да го стори,за голяма жалост. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 3:35 pm | |
| Целунах го за кратко , после го ритнах на едно местенце. -Ама , изобщо не си се променил.-казах височко и заачливо .-Направиш ли го пак ще те убия !-викнах.-Повярвай ми аз е се шегувам !
| |
|
| |
Харпър Дейл Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 4:21 pm | |
| Засмях се и се хванах за топките: -Зло!-ухилих се и я хванах за главата бързо я целунах и я погледнах: -Убий ме!Хайде давай!-бързо се изправих и разперих ръце: -Давай! | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 4:30 pm | |
| Станах и със помоща н малко магия го запратих към едно дърво . -Добре !- казах и го целунах .- Изпроси си го ! Метнах го към една скала , той се удари и падна на земята . - Все същия Вълчо !-казах и легнах върху него . Целунах го пак , но този път целувката продължи пои-бързо .
| |
|
| |
Харпър Дейл Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 4:52 pm | |
| Притиснах я към себе си и бързо я обърнах да легне: -Ако така ще ме убиваш,предполагам,че в устните ти има много отрова?-засмях се и я целунах отново.Леко се изправих и се подпрях на ръце. -Защо не ме убиеш найстина? | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 4:59 pm | |
| -Това ми е плана за вечерта миличък !-казах и толкова силно го запратих към едно дърво , че то се счупи . Извадих един нож и го забих в крака му . - Щастлив ?-казах весело и се усмихнах.
| |
|
| |
Харпър Дейл Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 5:03 pm | |
| Засмях се и извадих ножа: -Слабо!-изправих се и си поех дълбоко дъх. -Знаеш ли имам много по-добра идея!-забих ножът в гърдите си и паднах на земята,да сега щях да загубя съзнание,а като се събудя тя щеше да ме мъчи...или да ме изгаря на клада.Причерня ми и се отпуснах.От колко време се молех за това. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 5:15 pm | |
| С помоща на силите си запалих клада и хвърлих Харпър вътре .Като се събудеше щеше да изгори жив . -Почивай в мир !-казах подигравателно и хвърлих съчка в огромната клада . Затворих очи и призовах демоничните си сили , насочих ръка към огъня и той веднага пламна по-силно отпреди .
| |
|
| |
Харпър Дейл Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 5:19 pm | |
| Усетих пламъците.Е знаех си.Усмихнах се,не ме болеше един голям плюс.Отворих очи и извика: -Мечтай си!-Светкавично се измъкнах от огъня и се озовах зад нея: -Ти ще умреш!-прекърших вратът и и тя падна на земята.Погледнах я.След около пет минути щеше да се събуди.Имах време.Свалих си колана и вързах ръцете й.Седнах и се загледах в нея. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 5:27 pm | |
| Усетих , че ръцете ми са вързани . - Сериозно Харпър ?!? -казах подигравателно и само си мръднах ръцете и колана се скъса . Изправих се и затворих очи као ги отворих те бяха чисто черни . Вдигнах ръка и призовах силите си . -Как ти се струва рака на белите дробове ?-казах и се усмихнах подло , Харпи започна да плюе кръв и да си поема дълбоко дъх .
| |
|
| |
Харпър Дейл Graduates
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца Съб Дек 03, 2011 5:33 pm | |
| Погледнах я с омраза.Поредното закашляне. -Знаеш ли Ефи...благодаря ти,но знаеш ли още.Ти не можеш да ме убиеш.И знаеш ли защо?Аз умрях много удавна!И знаеш ли още нещо...Щом толкова ме мразиш защо си поплюваш?Желаеш смъртта ми...Убий тялотоми,а забравих можеш само да ме мъчиш,но аз да не изпитам болка!-засмях се и се изправих.Изплюх последните капки кръв в устата си и се обърнах с гръб към нея.Тръгнах да излизам от гората. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гората преди 8 месеца | |
| |
|
| |
| Гората преди 8 месеца | |
|