Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др. |
Времето |
Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :) |
Poll | | Харесва ли ви новия дизайн? :) | Да. | | 81% | [ 44 ] | Не. | | 19% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 54 |
|
Latest topics | » Момичета срещу момчетаНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур» Една буква,5 думиПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда» Домът на Алдур и БолинтарПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика» Fuck or PassСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика» Болница "Mercy West"Нед Май 10, 2020 6:37 am by Урика» Парк"Ривърти"Съб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика» Търся си някои за РП?Пон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика» Гласуване в БГ ТопВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис» Каква професия подхожда на предишния? Чет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела» Колко % ?Чет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела |
500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 1 Bot Нула Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am |
|
| Гората..преди няколко месеца.. | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Анелия Скот Students
Брой мнения : 653
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 3:27 pm | |
| За какво се извини Ани не разбра много,много.Тя седеше легнала и дишаше тежко,но и трепереше защото все пак си беше студеничко.След като се поузпокои Ани се изправи и тръгна към Дейл като ми се усмихна.Въпреки очакванията му тя отново да го целуне и са продължат,Скот просто мина покрай него и наметна якето му. -Не мен ми е студено..Не ме гледай така странно! Каза с все още задъхан глас и го погледна за последно гол.Нямаше лесно да забрави това тяло,а и секса,които правеха. -Няма да те забравя лесно! Потвърди мисълта си и отново се усмихна. Анелия се чудеше дали да си тръгва или да чакаше той да я изпрати,понеже беше гола,а имаше доста откачалки и то не само хора.. | |
| | | Харпър Дейл Graduates
Брой мнения : 1594
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 3:33 pm | |
| Усмихнах се и кимнах.Бързо се облякох...,но не.Свалих си ризата й и я подадох: -Облечи я!-изчаках я да се наметне и тръгнах към изхода на гората,заслушан в бързото й дишане,което се успокояваше бавно.Дори сърцето й биеше бързо.Не знаех какво да кажа или да направя...Просто щях да я изпратя и да се прибера.Когато тя каза,че няма да ме забрави бях усетил дори как косъмчетата на вратът ми настръхват...Това ме караше да стигам до мисли като... -И аз няма да те забравя....-като тези... | |
| | | Анелия Скот Students
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 3:38 pm | |
| Когато Дейл каза на Ани,че няма да я забрави тя се зарадва по някакъв странен начин,като се обърна към него и скочи на вратът му.Цунка го по устните и отново се усмихна сладко. -Така..хората ще ни гледат много странно,защото аз съм само по риза и якето ти,а ти си само с дънки..Викам ако можеш да се движиш бързо..да го направиш. Предложи тя и в това си имаше някакво истина.Кой нормален човек ще се разхожда само по дънки в това хладно време?Или като Ани..с ризата и якето на момчето до нея?Ето затова бързото придвижване беше най-добрата идея. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 3:51 pm | |
| Засмях се и я целунах на свой ред.Вдигнах я на ръце й хукнах напред.Всичко около нас се размазваше,надали изобщо някой ни забелязваше....Тичах възможно най-бързо,но въпреки това студът шибаше гърдите ми.Бях леко настръхнал.Стигнах до колата си и спрях.Пуснах я нежно,за да стъпи на земята и бръкнах в джоба на якето си,за да извадя ключовете.Отключих и казах: -Скачай и кажи накъде да карам!-намигнах й и се качих,пуснах отоплението и я погледнах,когато седна од мен.Беше много секси само по моята риза...
| |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 4:19 pm | |
| Той тичаше бързо а вятъра вееше косата `и.Те спряха до една кола и след малко се оказа,че това е колата на Харпи.Беше уникална и Ани с удоволствие се качи.Още щом седнаха се усети едно сексуално напрежение,макар че до преди малко това и правеха.Скот виждаше как Дейл я гледа и тя също гледаше тялото му.Беше толкова секси без ризата си.. -Добре..карай към общежитията..там съм аз! Каза това,за да разсея малко обстановката.Момчето запали колата и те потеглиха към дома `и.През целия път Скот го наблюдаваше крадешком.. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 4:24 pm | |
| Кимнах и запалих колата.Карах до общежитията и когато стигнахме спрях,но не загасих двигателя. -Е стигнахме...-казах и не я погледнах...не знаех защо...Може би заради случилото се в гората...или от страх,че може да стане нещо повече.Просто гледах в страни и зачаках момичето да каже нещо.. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 4:31 pm | |
| Беше много странно,че той дори нямаше да я погледне за сбогом или просто да и го каже.Ани се обърна към него и каза намусено: -Поне няма ли да си обърнеш и да ме погледнеш..пък може и да ми каже сбогом? Дълго време той не се обърна и затова Скот не слизаше от колата,даже се закопча с колана,за да не я избута.Когато най-накрая Дейл се обърна,Ани се усмихна самодоволно. -Ъъ..за дрехите,ако искаш ме изпрати до стаята ми,за да се преоблека и да ти ги върна? Друго не можа да измисли,за да го накара да я изпрати до стаята.Много щеше да и липсва! | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 6:39 pm | |
| Обърнах се към нея и кимнах мълчаливо. -Добре...ще те изпратя,но няма нужда дами ги връщаш...задръж ги!-усмихнах се и излязох от колата.Стиснах устни и я изчаках да излезе.Тръгнахме към общежитията и после почнахме да се изкачваме по някакви стълби,когато стигнахме до явно нейният апартамент тя спря и аз се заковах на място.Не знаех какво да кажа,за това просто я придърпах към себе си и я целунах. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 8:02 pm | |
| Целувката бе много хубава и продължи дълго време.Ани се отдръпна и влезе в стаята си,като дръпна Харпи и настоя да остане за малко. -Изчакай малко да ти върна дрехите!.. Та отиде до стаята си и си облече едни къси панталонки и едно потниче.Погледна дрехите на момчето и се усмихна на себе си.Върна се в хола и му ги подаде. -Заповядай..и се надявам че някога пак ще се видим! Приближи се и го целуна за последно,но и се прииска и нещо повече.. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Вто Ное 15, 2011 3:14 pm | |
| Отговорих на целувката и я притиснах към себе си.В същото време взех дрехите от ръката й и след миг се дръпнах.Бързо си облякох ризата и след това якето.Отново не я погледнах....Огледах стаята и се ухилих дяволито.Поклатих глава и прокарах ръка през косата си.Обичах да е рошава.Погледнах Анелия Скот и казах: -Е Скот....довиждане....-кимнах с глава й бързо се изпарих от стаята.За части от секундата се озовах пред колата си,погледнах за последно нагоре към общежитието и се качих в колата.Запалих двигателя и настъпих газта...Оставих госпожица Скот и изминалите няколко часа зад гърба си.... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. | |
| |
| | | | Гората..преди няколко месеца.. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|