The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Гората до езерото ( преди три месеца) Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Гората до езерото ( преди три месеца) I_vote_lcap81%Гората до езерото ( преди три месеца) I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Гората до езерото ( преди три месеца) I_vote_lcap19%Гората до езерото ( преди три месеца) I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Гората до езерото ( преди три месеца) I_vote_lcapГората до езерото ( преди три месеца) I_voting_barГората до езерото ( преди три месеца) I_vote_rcap 
Саманта Такър
Гората до езерото ( преди три месеца) I_vote_lcapГората до езерото ( преди три месеца) I_voting_barГората до езерото ( преди три месеца) I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Гората до езерото ( преди три месеца)

Go down 
2 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

Брой мнения : 209

Гората до езерото ( преди три месеца) Empty
ПисанеЗаглавие: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 7:22 pm

Поредният скучен ден ме караше да обикалям наоколо. Бях си намислил да отида на някое осамотено местенце, където мога да обмисля някои работи.
Дали беше добра идея да се местя тук? "Липсваш ми..." Сетих се за Алис, докато се оглеждах в огледалото. Бързо излязох и поех някаква дестинация.
От дългото ходене се спрях тук, гората до езерото, място на което не бях идвал до сега.
Имаше малко мъгла наоколо и беше леко влажен въздуха. Това ми харесваше, всичкия този мрак обгърнал мястото.
Забавих крачката и потеглих напред. Нямаше шанс да се изгубя, не се бях отделечил много. По едно време стигнах езерото и клекнах на брега.
Върнете се в началото Go down
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

Брой мнения : 1594

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 7:28 pm

Вдигнах глава от вратът на поредната си жертва и погледнах безжизненото тяло.Жалко...беше хубава...Изправих се и изтупах листата полепнали по коленете ми.Някое диво животно щеше да намери трупът и да го изяде....Винаги така ставаше.Започнах да обикалям гората,усещайки познато присъствие...Близко до езерото.Тръгнах на там и като стигнах видях Нейт...Подпрях се на едно дърво и го погледнах:
-Знаеш ли,когато те видях за последен път не беше по висок от масата....А сега гърбът ти е колкото един гардероб!-засмях се и се ухилих още повече на стрестнатото му изражение..
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 7:36 pm

"Защо..?" Бях се замислил дълбоко, но това не продължи особено дълго. Чух стъпките му, когато вече беше зад мен и се обърнах бързо, изправяйки се.
"Хммм..." Кратката ми памет все ме предаваше, но не и този път.
-Дейл. Лека усмивка се появи на лицето ми а после продължих.
-Ти пък си си все същия...
Бях доста очуден че го срещам отново, а още повече че го срещам тук.
Не знаех какво мога да очаквам от него, за това седях настрана.
-Какво те води насам? Попитах го, крачейки вече към него.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 7:42 pm

Усмихнах се и се огледах:
-Как може да питаш?Това страхотно място?-засмях се и кимнах към гората зад мен:
-Хранех се и усетих познато присъствие...Как си малкият?!-добре де не беше малък,но ако говорим за години....-Нещо си депресиран май?Надушвам го от километри....-емоцийте му бяха доста ароматни...Може би защото беше човек...ДА хората бяха интересни,ако тях ги нямаше щях да загубя и малкото си човечност...КОга бяха минали толкова години,че да е по-голям от мен на размери?
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 7:50 pm

Вдигнах леко вежди и се ухилих.
-Да, хубаво е, спокойно, за някои даже има и храна...
Не ме беше страх че можеше да ме изяде, а и ако го беше направил поне щеше да е от близък човек.
-Депресиран? Бах... Опитах се да прикрия чувствата си, но беше доста невъзможно. Това си беше Харпър все пак, можеше да надуши всичко.
Когато го каза ме накара някък да не мисля за миналото и да се осъзная. Бях заслепен, а почти никой не можеше да промени нещата в момента, за това щях да преодолея всичко, каквото било било.
-Е, добре ли се "нахрани"? Нямаше какво да го попитам, за това щях да импровизирам.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 7:58 pm

Усмихнах се и кимнах:
-Да....Беше сладка..Напоследък много се храня...Май сезонът е такъв!-засмях се и го погледнах:
-Какво има Нейт...Струва ми се,че искаш нещо?!-май наистина искаше нещо...Повдигнах предизвикателно вежди и го погледнах:
-Или...По кой страдаш?-наклоних глава....ЗНаех,че единственият шанс да получа истината е да го жегна....
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 8:05 pm

Смръщих леко вежди, защото нищо не исках от него.
-Разкри ме. Засмях се леко и продължих.
-Около преди четири месеца се наложи да дойда тука, но на висока цена. Трябваше да се разделим с гаджето ми, но надали ще ми повлияе особено...
Опитах се да покажа малко решителност.
-Вече не го приемам толкова навътре, спряхме да си говорим, явно си е намерила друг, знам ли, не ми пука честно казано вече.
-Ами ти, да "страдаш" по някой? Попитах го с голяма доза сърказам, защото той едва ли страдаше често.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 8:17 pm

Присвих очи и го погледнах:
-Мислех си,че ме познаваш!ЗНаеш ли....Бих могъл да кажа,че знам как се чувстваш,но тази която обичах иска да ме убие....ЗНачи не сме на равно!-свих рамене и го погледнах.-Защо си сам?Защо не намериш друга?Защо дойде тук?!-бях любопитен без причина...
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 8:27 pm

-Ще се справиш, винаги успяваш. "Да го убие? Уау!" Помислих си и започнах да му отговарям.
-Да кажем че обичам самотата. Ухилих се и се облегнах от другата страна на дървото, така че и двамата гледахме езерото, докато си говорехме.
-Не ми трябва никоя, за какво са ми, всички искат едно и също от мен... Спрях и вдишах тежко от влажния въздух.
-Дойдох тук, за да се отделя от нашите, знаеш постоянно се карат, а на мен ми писва вече, опитах се да им помогна, но не слушат...
Попринцип не говоря толкова, но нещо ме подтикваше да говоря, дали беше той или просто исках да говоря...?
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 8:34 pm

ПОгледнах го и прокарах ръка през косата си,за да я разроша:
-Амии...Родители...Някой ден ще ти липсват!Загубих свойте преди векове,а все още ми липсват.Баща ми....Убиха го,а аз спасих сестра си,за да не е сама.Превърнах я и...сега е някъде...Не знам къде появява се веднъж на месец-усмихнах се и подпрях глава на дървото:
-Знаеш ли...прав си за тва с жените...Искат секс...явно повечето младежи не са особено опитни в секса,а също и пари.-засмях се презрително и се обърнах към него.
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeНед Дек 25, 2011 8:43 pm

-Да, направо ще ми липсват, междодругото, съжалявам за вашите, не знаех. Сведох поглед.
-Нищо не са ми дали, нито любов, нито грижи, гледат само себе си, но и аз няма да съм там, както и те не бяха там за мен, когато имах нужда.
-Ахъ... Кимах с глава на всичко което казва. По едно време скръстих ръце и отново поех дълбока глъдка въздух.
Както си гледах надолу, усетих че ме гледа и вдигнах глава към него.
Погледите ни се засякоха и си направих извод за очите му, блясъка им издаваше нечовешката му част.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 6:37 pm

Погледнах го и се засмях:
-Нещо не си доволен май?!-всъщност дори вече не помнех за какво говорим....Просто ми беше скучно...
-Хайде да отидем да си намерим някое момиче....За теб едно за мен едно....Просто забавление?!-свих ръка в юмрук и го ударих по рамото....Естествено като приятелски жест.
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 6:45 pm

Сведох поглед и промълвих.
-А, няма нищо... На мен също ми беше скучно, както винаги.
-За какво забавление? Очуден попитах с равен тон, защото той можеше да намери много ползи от едно момиче, а аз не харесвах да се меся насам натам.
Все пак тръгнах с него, по пътя щеше да ми обяснява.
Мъглата се вдигаше, вече ставаше обяд и времето се затопляше.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 6:56 pm

Позамислих се и казах:
-Ами....Секс,храна....Може би дам и потанцува в скута...Обичайното стига да ми е интересна ще яоставя жива,а ако не ми е....Е все още имам някой човешки навици бих убил невинните заедно с виновните....-подсмихнах се...надали щеше да разбере думите ми, беше все още млад...Завиждах му....Надали някои щеше да го повярва ако го кажа,а и аз нямаше да го кажа,но той беше жив,млад и все още имаше пламък....Неща който бях загубил преди толкова години
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 7:02 pm

-Отностно това с храненето...дълго се чудех и сега мога да те попитам.
-Не можеш ли да се храниш с животни или нещо...нужно ли е да убиваш за собствена изгода, постави се на мястото на жертвата и си помисли.
Бавно прокарах, защото трудно се събираше смелост да говориш открито с човекоядец насреща.
Физеономията ми стана безразлична.
"Секс...насила?" Замислих се. Не исках да причинявам болка на някой, който не ми бе сторил нищо.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 7:10 pm

Погледнах го и поклатих глава:
-Братле...не е така всички жени с който съм спал,пил съм от тях и са умряли след това са жени без стимул за живот....Те единственото което правят е да се отдават на мъжете....Те приемат мен,като награда....А и не ги боли...Когато пия от тях им доставям сексуално удоволствие,дори и да не ги докосвам...Ако беше на мое място щеше да разбереш....А това с животните е банално....Тяхната кръв няма това,което ни дава енергия...Живи сме,но не съвсем...-млъкнах и го погледнах...Беше състрадателен...
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 7:29 pm

-Да, но все пак са...хора, щом очевадно ги изкушаваш лесно и знаеш какво ще стане, защо не отстъпваш?
-По-добре полу-жив отколкото това. Изпуснах се, а исках да си го кажа наум.
Какъвто и да беше характера на човека, никой не заслужаваше тази гибел.
Винаги ми е било трудно да приема истината с вампирските историй и тези за върколаци, но вече нямаше как.
"Като се замисля, че той не е единствен..." Помислих си и изтръпнах леко.
Ходехме си без посока, сигурно някъде към града докато си говорехме...
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 7:43 pm

ПОгледнах го и казах:
-Знаеш ли....чувал съм една реплика,но не помня отк ой филм "Голям пък с меко сърце"пасва ти...АКо някой ден си на мое място,а това не бих го пожелал на никой ще разбереш!-потупах го по гърбът и се огледах:
-Знаеш ли..май сбъркахме леко посоката!-засмях се и се загледах в гората:
-Охх....а се води че имам някакво вградено чувство за тея неща,ама маи сее повредило!
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 7:52 pm

-Ха! Засмях се леко и продължих.
-Защо не го пожелаваш на никой, въпреки че си безчувствен, е безчувствен, безчувствен, ама си и толкова безсмъртен и можеш да правиш много повече работи от нас, хората!?
Това последното не беше кой знае колко удачен въпрос, но и без това нямаше какво да питам.
"Голям, пък с малко сърце...просто малко човечност." Замислих се с усмивка на лицето.
Без да казвам нищо за посоката просто го последвах...
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 8:22 pm

Той вървеше след мен,а аз колкото и да мислех нямах какво дакажа....Само с един мъж бях водел смислен разговор и това бе Хавиер Морчанд,но мръсникът живееше в къщата на семейството си акто дух и не беше особено сговорчив...
-Хайде Нейт кажи нещо....Не обичам хората да мълчат,по интересни сте като говорите....-засмях се и продължих да ходя отново без посока....Наистина не знаех къде отивам,но предполагах,чее близко до рекаа.Чувах тихите звуци...На около миля трябваше да сме....водопад река...да някъде там...
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 8:34 pm

-Нещо, доволен?
Казах закачливо, защото нямаше кой знае какво да му кажа интересно за себе си, та аз бях просто един обикновен човек
Не бях сигурен къде отиваме, още по-малко защо го следвах.
-Къде отиваме между другото? Заинтересован обърнах поглед към него, докато разглеждах терена.
Влагата, колкото и досадна ми харесваше...
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 8:37 pm

Огледах се и свих рамене:
-Ами на близко има река..или водопад или и двете,което е по-логично...Не съм задал точна посока на вървене-казах и млъкнах.Погледнах го и спрях:
-Знаеш ли нещо не ми е на кеф.....Скучно ми е!-отбелязах и се засмях...Да май се побърквах...скоро време нищо чудно да имам нужда от психиатър...или после той да влезе вв лудница...
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeПон Дек 26, 2011 8:45 pm

-Хубаво, а какво ще правим там, ако не е тайна? Попитах, докато се влачехме към дестинацията.
Когато каза че нещо не му е на кеф, очаквах че е гладен или нещо от сорта, но после се успокоих и вдигнах вежди, вдишвайки.
-И на мен не ми е особено интересно...
Превъртях очи и се огледах, дали наближаваме мястото.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeВто Дек 27, 2011 7:29 am

Погледнах го и се ухилих,кучешките ми зъбиха пробляснаха....Играех си...всеки човек се плашеше....
-Искаш ли да го направим забавно?Ти бягаш аз гоня...Ако те хвана си моята плячка и АЗ решавам какво ще правя с теб....Не няма да те убия!-казах като се загледах в погледа му,който съвсем ясно ми показваше ,че ме смята за луд.Зъбите ми се удължиха още повече,кимнах с глава:
-Нагоре след около половин миля се намира реката.Имаш пет минути преднина....-усмихнах се и се подпрях на дървото.
-И времето ти започва сега!Тик-Так!Действай!-да понякога бях копеле....Но не обичах да ми е скучно....
Nathan Reed
Graduates
Graduates
Nathan Reed

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitimeВто Дек 27, 2011 2:24 pm

"Лошо..." Помислих си, когато видях кучешките му зъби. Мързеше ме да тичам, но пък можеше това да ми е за последно. Трудно се доверявах, но сега нямах избор.
"Пет минути преднина...уау." Стори ми се налудничево, защото това разтояние го пребягвах за три-четири минути, но имайки впредвид терена...
-Добре тогава, знаеш как да убиваш скуката.
Не исках да се потя, но и без това се бях малко обездвижил. Започнах с бавен старт, засилвайки се нагоре, без да се обръщам.
Нямаше да се напрягам кой знае колко, но нямаше и да се предам.
Тичах, тичах минаха се две-три минути, честно казано си го считах за цел.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Гората до езерото ( преди три месеца)   Гората до езерото ( преди три месеца) I_icon_minitime

Гората до езерото ( преди три месеца)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Брага на езерото преди 2 месеца
» Гората,преди два месеца.
» Гората преди 8 месеца
» Гората..преди няколко месеца..
» Преди два месеца ..

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите