Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др. |
Времето |
Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :) |
Poll | | Харесва ли ви новия дизайн? :) | Да. | | 81% | [ 44 ] | Не. | | 19% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 54 |
|
Latest topics | » Момичета срещу момчетаНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур» Една буква,5 думиПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда» Домът на Алдур и БолинтарПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика» Fuck or PassСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика» Болница "Mercy West"Нед Май 10, 2020 6:37 am by Урика» Парк"Ривърти"Съб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика» Търся си някои за РП?Пон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика» Гласуване в БГ ТопВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис» Каква професия подхожда на предишния? Чет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела» Колко % ?Чет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела |
500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am |
|
| Гората..преди няколко месеца.. | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Харпър Дейл Graduates
Брой мнения : 1594
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Нед Ное 06, 2011 7:21 pm | |
| Погледнах я ужасено.Чувства?Тази дума можеше да ме накара да побелея...Сякаш нещо в мен се сви.Тръгнах към нея и приклекнах.: -Хей...погледни ме!-не знаех каков да кажа,за това мълчах.Седнах до нея и я прегърнах.Обърнах се с лице към нея и допрях нежно устните си до нейните: -Искаш ли да правим див незабравим секс?И после най-добре...да забравим..освен естествено ако не се привържем единкъм друг?-дори не знаех какви ги бръщолевя... | |
| | | Анелия Скот Students
Брой мнения : 653
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 07, 2011 1:54 pm | |
| Момчето седна до Ани и я прегърна.Тя се обърна към него с леко тъжен поглед.Те допряха нежно устните си и след това той и предложи да правят див секс.В този момент Скот се засмя и го погледна с широка усмивка. -Щом предлагаш..аз съм съгласна! Тя изчака той да направи първата крачка,защото не искаше да изглежда като някаква уличница.Имаше и още нещо,което не доумяваше..тези чувства.Може би не бяха истински,а просто желание за секс..Но това и тя дори не знаеше. | |
| | | Харпър Дейл Graduates
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 07, 2011 1:59 pm | |
| Усмихнах се и кимнах.Наведох се към нея и я целунах,задълбочавах целувката.Обиколих талията й с ръцете си и я вдигнах лекичко,сложих я в скута си.Ръцете ми галеха гърбът й: -Нещо те притеснява,напрегната си!-усещах го...самият и дъх беше напрегнат..илии може би и бе студено... | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 07, 2011 2:23 pm | |
| Нежните и здрави ръце на Дейл повдигнаха Ани и я сложиха в скута му.През цялото това време нежни целувки галеха устните и вратът `и.Тогава той си помисли,че тя е напрегната.Скот го погледна с наслада и отговори: -Не,не съм!Просто ми е студено.. Усмихна се лекичко и го целуна страстно.Когато ръцете му обгръщаха и галеха тялото `и,тя се стопляше и не искаше тези целувки да спират. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 07, 2011 2:59 pm | |
| Продължавах да я целувам.Желаех я,но не исках да и е некомфортно. -Виж...може би няма да откажеш ако отидем на закрито?Или...-свалих якето си и я наметнах с него.Отново я целунах.Ръцете ми шареха по тялото й.Беше ми чудно как преди няколко минути я бе страх от мен и бягаше,а сега...беше в прегръдките ми готова да ми се отдаде... | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 07, 2011 6:22 pm | |
| На Ани и харесваше много как целувки те на Харпи галеха цялото и тяло.Тя седеше облегната на дървото,а ръцете и галеха гърбът му и бавно се изкачваха нагоре,като се вплитаха в косата му. -Добре съм.. Каза тихично и въздъхна с наслада.Те не спираха да се целуват страстно,а ръцете им изучаваха всяка част от тялото на другия. Беше чудно,че Скот толкова бързо се беше успокоила,но явно Дейл и действаше добре,когато е добър..или просто го желаеше прекалено много? | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Вто Ное 08, 2011 3:20 pm | |
| Не знаех...всъщност изобщо не осъзнавах какво да направя точно в този момент.Продължавах да я целувам без да мисля много много.Някак си....нещо в мен нашепваше,че не трябва да правя това с нея.Не че него исках,но може би нямаше смисъл.Чак сега осъзнах действително думите й за чувствата.Това ме притесни.Целувките ми станаха по-хладни.Неможех да позволя някой да има чувства към мен...Звучах като някой девствен кретен,но предпочитах да я опазя от нараняване и по-добре сега да я разкарам отколкото ако нещата се задълбочат и болката да е още по-голяма....Не можех да реша.. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Вто Ное 08, 2011 5:29 pm | |
| Целувките му не спираха да обикалят тялото на Ани.От време на време те ставаха по хладни и после постепенно ставаха нежни.Момичето не можеше да го разбере.Тя започна да си мисли,че той не я иска или се колебае за нещо свързано с нея.Скот отлепи устните си от неговите и му прошепна на ухото: -Ако искаш ще си тръгна? Сега,като че ли ролите им се обърнаха.Може би той искаше нещо повече от нея освен секса,но Ани не беше сигурна в мисълта си и затова реши да се увери. -Ти човек ли си? Зададе му така спокойно въпроса,все едно го питаше дали иска бонбонче.Харпи я изгледа странно..Може би я мислеше за полудяла..или се чудеше какво да и отговори? | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Съб Ное 12, 2011 7:39 pm | |
| Погледнах я и всичко ми се изпари от мислите: -Знаеш ли желая те...тук и сега.Искам да съм в теб...и се надявам нямаш нищо против...-усмихнах се и бързо се озовах върху нея.Тялото и бе опряно в земята.Грубо разтворих бедрата й с коляното си и застанах над нея.Започнах да целувам вратът й с мислите "Да...нека се позабавлявам..." леко захапах вратът и и една тънка слаба струйка кръв потече по нежният и врат.Прокарах език по нея и някак си се възбудих: -Вкусна си.... | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Съб Ное 12, 2011 7:47 pm | |
| На Ани и харесваха целувките на момчето и грубостта му беше някак си възбуждаща.Когато той я ухапа,Скот изстена леко..Целувката му след ухапването беше страстна и груба. -Никога не съм имала нищо против!.. Каза тихичко и въздъхна от наслада.Ръцете ми,движенията които правеха бяха толкова секси и неустоими за Анелия..Никога до сега не се бе чувствала толкова възбудено от момче. -Толкова си секси..не издържам! Каза му тя и ръцете `и го придърпаха по близо,а устните и се впиха в неговите.Краката `и обгърнаха тялото му,а целувките не спираха. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Съб Ное 12, 2011 7:53 pm | |
| Усмихнах се леко задъхан от страстта.Изправих се,като вдигнах тялото й от земята.Светкавично се озовахме до едно дърво.Да...тук...тук щях да я обладая...и със сигурност щеше дами хареса.Без повече нежност.Отново спуснах устни по вратът й като този път я захапах.След по малко от минута вече щеше да и харесва.Да ухапването беше като секса.Приятно и за нея и за мен.Но смесено с това,което щях да правя с тялото й.Притиснах възбудата си към горещата точка на тялото й и лекият стон откъснал се от устните й ме побърка.Пръстите на дясната ми ръка потърсиха закопчалката на сутиена и бързо го махнаха.Прекрасните й форми,розовите и зърна...отново се притиснах към нея,като си поех дълбоко въздух... | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Съб Ное 12, 2011 8:01 pm | |
| Той стана толкова груб и това караше Ани да настръхва.Действията му я караха да полудява.Когато зъбите му се забиха в вратът на момичето я заболя,но скоро и стана приятно и от устата `и излизаха леки стонове.След малко сутиена и беше на земята,а Дейл я бе притиснал силно към дървото. -Продължавай..Не спирай..Желая те!! Едвам успя да откъсне тези думи от устата.Ани не се сдържа и разкопча ризата на Дейл,като я свали набързо.Ръцете `и се спуснаха по мусколестото му тяло. Когато той я притиснеше по-силно,тя забиваше ноктите си в гърба му от наслада.. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Съб Ное 12, 2011 8:15 pm | |
| Погледнах я решително в очите и бързо махнах останалата част от дрехите по нея.Придържах я във въздуха с едната си ръка,опряна в дървото,а другата спуснах между краката й.Грубо вкарах един пръст в нея.Беше гореща и влажна.МНОГО.Изкарах го от нея и започнах да масажирам клиторът й.Знаех,че ако го направя неправилно ще я заболи,но нямах търпение.Исках да съм в нея.Стимулирах възбудата и още известно време,като целувах грубо устните й.Улових долната й устна и прокарах еззикът си по нея. -Кажи ми...какво искаш да направя с теб?-найстина исках да го чуя от нейната уста.... | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Съб Ное 12, 2011 8:22 pm | |
| Момчето я целуваше и бе вкарал пръста си в нея.Точна тогава тя изстена,но устните му веднага се долепиха до нейните и това я накара да изстене по-силно.Дейл беше ту много внимателен и мил,ту груб и страшно секси.Ани предпочиташе той да играе лошата роля,защото това я възбуждаше и я караше да се чувства по един специален начин. -Искам.. Впи ноктите си силно в гърбът му и изстена силно,но в същото време му се усмихна дяволито. -Да порникнеш в мен..просто сега и веднага! Едвам извади от устата си тези думи и със сигурност той искаше да чуе точно тях. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Съб Ное 12, 2011 8:29 pm | |
| Засмях се високо.Притиснах отново тялото й към дървото й я погледнах в очите: -Сигурна ли си?-разкопчах си дънките и ги смъкнах надолу.Със свободната си ръка вплетох пръсти вкосите й и я дръпнах грубо назад.Започнах да я целувам по врата,като прокарвах и зъбите си от време на време по кожата й.Отдръпнах се от нея и след минута проникнах грубо и бързо в тялото й.Усетих как горещината ме обгръща.Дръпнах се от нея и проникнах за втори път.Повторих движенията няколко пъти.Отново вплетох грубо пръсти в косата й и прошепнах жестоко: -Товал и искаш?-понякога губех себе си...такива моменти не се случваха често,но тогава.... | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Нед Ное 13, 2011 4:37 pm | |
| Момчето проникна в Ани грубо и в това време ръцете му се вплитаха в русите и коси.По начина по който той си впиваше зъбите във вратът я караше да си мисли,че може да я убие и че трябва да се отдръпне от него,но просто всеки път който той влезнеше в нея,тя забравяше тази мисъл. -Ако не го исках..щях ли да седя мирно и да се наслаждавам? Отговори му с въпрос и се засмя доста заразително и изведнъж смехът и се превърна във вик.Просто Дейл толкова добре влизаше и излизаше от нея,че я караше да полудява и да иска той никога да не спира. -Само не ме изяждай!В истинския смисъл.. Това което му каза беше много сериозно,но изглежда че на него му стана смешно.Все пак Скот го погледна злобно и го одра по гърба,защото той много грубо я придърпа към себе си. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Нед Ное 13, 2011 4:43 pm | |
| Леко изръмжах,когато ме удра и проникнах за пореден път грубо в нея: -Спокойно.Няма да те изям...Още!-Проникнах още няколко пъти след което започнах бързо да се движа.Сложих ръце на талията й и я стиснах.Леко я повдигнах и бързо се озовахме на земята,аз върху нея.Подпрях се на ръце и стартирах на ново движенията.Усетих влагата която ме обгръщаше и предположих,че скоро ще свърши.Изправих се като го изкарах от нея и проникнах в тялото и с пръсти.Започнах да ги движа бързо..просто бях по-гръб като го правех с ръка.Исках да я доведа до оргазма и после пак да я чукам...и така докато свърша и аз.... | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Нед Ное 13, 2011 5:11 pm | |
| Просто това момче щеше да разкаже играта на Ани.Когато се озоваха на земята и когато той грубо вкара пръстите си в нея,та изстена и го погледна в очите.В момента него го беше грижа само това как да я изчука по-бързо и може би да я убие,но за второто тя нямаше да му позволи. -О боже..не издържам!Ще се пръсна от.. В този момент тя извика,което определено се хареса на момчето.Той и се усмихна коварно и продължи още по-грубо.Вече я беше докарал до оргазъм и това нямаше как да се отрече. По едно време тя усети,че зъбите му се бяха впили във вратът `и и жадно пиеха от кръвта `и.Това още повече я караше да издава леки стонове,но Дейл продължи прекалено дълго да пие от нея и затова тя го избута грубо. -Няма да пиеш от мен..поне толкова дълго време! Каза му твърдо и сърдито и го погледна,че той не го взема на сериозно и това я дразнеше до някаква степен. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Нед Ное 13, 2011 5:18 pm | |
| Дръпнах се й я погледнах... -Добре тогава....знаеш ли...-бързо я обърнах така,че да е върху мен,проникнах в нея и се изправих.Вдигнах ръката си към устата ми и впих зъбите си в нея,от китката ми потече кръв.Приблих я към устните й и казах: -Ти ще пиеш.-намигнах й и с другата си ръка леко я повдигнах,за да я накарам да се движи.Беше толкоова влажна.Харесваше ми,бе тясна и ме обгръщаше като менгеме.ПОех су дълбоко дъх и отново притиснах ръката си към устните й.Исках да пие от мен,не знаеш защо,но исках.Нямаше да изпия и капка повече от нейната кръв.... | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Нед Ное 13, 2011 5:35 pm | |
| Неговото действие много изненада Ани и не искаше да пие от кръвта му,защото просто и бе неприятно.Обаче когато Дейл опря ръката си пред устата `и и нещо я прихвана и тя впи зъбите си.Започна да пие от кръвта му като през това време се надигаше и отпускаше.Беше толкова приятно,че не искаше за пие.Макар и да бе самодива,тя имаше чувство че се превръща във вампир и че не иска да спира да пие.Отлепи устните си от китката му и с кървавите си устни го целуна страстно. -Ммм..много си вкусен! Каза тихичко с облиза устните си,а след това и неговите с бавно и съблазнително движение.Ръцете и се вплетоха в косата му,а тялото `и се премести грубо към неговото. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Нед Ное 13, 2011 5:38 pm | |
| ПОдсмихнах се и я оставих да се движи,колкото й да ми бе приятно,просто...Обичах аз да водя.Изчаках още малко и отново бързо се оказах върху нея.Изкарах го и отново проникнах,но за последно.Започнах постепенно да се движа.Първоначално бавно като го вкарвах целият в нея,а после по-бързо,по-грубо....Подрпях ръцете си от двете страни на главата й и я загледах.Беше красива,устните й бяха леко отворени,очите й притворени,а миглите й образуваха лека сянка по бузите й.
| |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Нед Ное 13, 2011 7:10 pm | |
| В началото той беше по-нежен,но постепенно започваше да става по-груб и все по-бързо го вкарваше.Още малко и сигурно Ани щеше да почне да вика от удоволствие.Когато леко отвори нежните си клепачи,та съзря очите на Дейл които бяха впили поглед в нейните.Неговите очи бяха станали яростни,но в същото време имаше някаква искра в тях,която караше Скот да огъва и какво ли още не.Самият той беше като секс машина,но с много секси тяло и уникален начин на проникване.. -Честно ме кажи..какво си ти? Попита го тя и изстена,защото той го вкара грубо и рязко в нея.Далго време тя не получаваше отговора на въпроса си,но имаше с друго какво да се занимава. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Нед Ное 13, 2011 7:22 pm | |
| Усмихнах се едвам,залят от наслада,търкането на телата ни,а и начинът по който се беше отворила за мен.Не ми помагаше да мисля трезво.Подпрях се само на една ръка,като продължавах с движенията,а другата я прокарах по тялото й.Обгърнах едната и гърда с шепата си и се наведох,прокарах език около зърното й.Изкарах го отново и постоях малко извън нея,когато след миг отново беше вътре.Приближих устните си до нейните й я целунах,захапах нежно,за да не я заболи долната й устна и тогава намерих сили за да проговоря: -Аз съм хибрид....но не това...ГОСПОДИ!-изръмжах-Ме кара да правя такъв секс,а годините...-не можех да кажа нищо повече прониквах в нея отново и отново,насочвайки се към кулминацията си. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 2:38 pm | |
| Толкова много и беше приятно или по-скоро готино,че почти забравяше,че е под някакъв си хибрид,който кой знае какво ще и направи.Явно чукането му е толкова добро,че просто я кара да забравя реалността.Ани често издаваше стонове,които Дейл оценяваше добре,но това не му пречеше да продължи грубостта на движението си. -Аз..също не съм човек.. Скот едвам успя да каже това и извика силно,защото вече беше станал по-скоро груб секс,отколкото когато тя се наслаждаваше. -Аз съм нимфа..Охх..ще ме убиеш!СПРИ... Викаше тя,но явно момчето нямаше тези намерения и продължаваше,а Анелия се извиваше от кръста под силното му тяло. | |
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. Пон Ное 14, 2011 3:12 pm | |
| Да...найстина може би скоро щях да свърша,но нея я болеше.Първите ми опити да спра бяха безуспешни....Накрая някак си успях да се дръпна от нея.Бързо се изправих и се отдалечих от тялото й,за да си поема дъх.Тя била нимфа?Ето защо кръвта й е вкусна,бях забелязал тази тънка разлика между човешката кръв и тази на....други същества...особено на жените...кръвта им бе чиста,приятна сладка... -Съжалявам!-казах през зъби...Не знаех за кое се извинявам,за това че я нараних или че преди около двайсетина минути щях да изпия кръвта й... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Гората..преди няколко месеца.. | |
| |
| | | | Гората..преди няколко месеца.. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|