Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др. |
Времето |
Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :) |
Poll | | Харесва ли ви новия дизайн? :) | Да. | | 81% | [ 44 ] | Не. | | 19% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 54 |
|
Latest topics | » Момичета срещу момчетаНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур» Една буква,5 думиПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда» Домът на Алдур и БолинтарПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика» Fuck or PassСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика» Болница "Mercy West"Нед Май 10, 2020 6:37 am by Урика» Парк"Ривърти"Съб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика» Търся си някои за РП?Пон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика» Гласуване в БГ ТопВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис» Каква професия подхожда на предишния? Чет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела» Колко % ?Чет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела |
500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am |
|
| Зала Кентън преди 20 години . | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Charlie Kenton Teachers
Брой мнения : 204
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Съб Дек 17, 2011 1:54 pm | |
| Сервирах спагетите, който бях приготвил. Специално за нея бях покрил със "кървав" сос, а не доматен. След това две пържоли, но нейната сто процента щеше да и хареса, защото беше леко опечена и кръвта още се усещаше в нея. След това извадих бутилка вино и след като й помогнах да сенде. Седнах срещу нея и казах: -Готово е.. | |
| | | ~Effy~ Graduates
Брой мнения : 925
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Съб Дек 17, 2011 6:28 pm | |
| Хапнах малко от храната и казах: -Може да станеш главен готвач в училището .-Отхапах от пържолата и добвих .-Всички ще харесат храната ти . Взех чашата с вино и отпих една , две глътки след като ометох храната .Най-хубавата част от това да си хибрид е , че не дебелееш . Колкотп и да ядеш не може да качиш и грам . | |
| | | Charlie Kenton Teachers
Брой мнения : 204
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Нед Дек 18, 2011 1:19 am | |
| -Еми.. не мисля да ставам готвач.. не ми е вдъхновение - след тези думи се ухилих и казах: -Все пак... ако използвам дарбата си съм перфектния учител за усвояване на дарби и научаване за самозащита.. нали? - дори не почаках и отговор. Хапвах спокойно и отпивах от виното, докато не се нахраних. Погледнах я и попитах: -А сега? Какво ти се прави? | |
| | | ~Effy~ Graduates
Брой мнения : 925
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пон Дек 19, 2011 10:35 am | |
| -Ами....-не си довърших мисълта когато телефона ми звънна .-Ей сега идвам !-казах на Чарли и отидох замалко наа чист въздух. -Ало?-вдигнах . Поговорих малко с един човек и се върнах при Чарли . - Благодаря за всичко , но ми се обадиха и спешно трябва да тръгвам .-казах и се запътих към вратата .-хей някой път може пак да се видим !
П.п. Извинявай че прекъсвам Рп то но не съм сигурна дали тази седмица ще мога да пиша постоянно . | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . | |
| |
| | | | Зала Кентън преди 20 години . | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|