| Зала Кентън преди 20 години . | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
~Effy~ Graduates
Брой мнения : 925
| Заглавие: Зала Кентън преди 20 години . Пет Ное 25, 2011 6:22 pm | |
| Прилепнали дънки и топ без ръкави компинирани с черни боти и кожено яке ето така изглеждах.Вързах косата си на конска опашка , взех ключовете си и тръгнах , за да не закъснея за тренировките си по борба . Залата беше просторна с много уреди и един голям ринг посредата . Учителя беше сладък с този анцунг , хвърлях му няколко бързи погледа докато обикалях залата за да стигна донего . -Кога започваме тренировките?-попитах
Последната промяна е направена от ~Effy~ на Пет Дек 16, 2011 4:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
Брой мнения : 204
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Ное 25, 2011 6:33 pm | |
| Чарли се обърна към Саша и каза: -Веднага. - трреньора се качи на ринга и съблече тениската си. Показа се потното му тяло, което беше тренирал цял ден. Застана в бойна позиция и каза: -Сигурна ли си, че си добре с това облекло? - след този въпрос, загледа момичето и я чакаше да се качи при него на ринга.. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Ное 25, 2011 6:52 pm | |
| -Да сигурна съм .-с тези думи се качих на ринга . Подното му тяло не беше най-хубавата нито лоша гледка за борба , но дори не се замислих и го ударих толкова силно , че май му оставих синина .Реагира по-бързо отколкото очаквах , но успях да се наведа преди юмрукът му да удари лицето ми .Ритнах го в глезена и той падна на земята , това не беше по правилата , но не сме определяли къде мога да го удрям .Не знам колко го болеше , но се изправи и застана в бойна позиция . -Искаш ли да се хванем на бас тренер ?-попитах с ангелски глас и се загледах в него | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Ное 25, 2011 7:04 pm | |
| Беше подла игра от нея, но не се интерсувах от това. Погледнах я в очите и казах: -Добре. Да се хванем на бас. - След тези думи играх мръсно. Подкосих я в краката и тя полетя към земята. Щеше да се приземи по дупе на ринга, но я хванах и придърпах към мен. Тялото и се залепи за моето и попитах: -Какъв е басът? | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Ное 25, 2011 7:11 pm | |
| -Лесен -казах-Всеки път когато успееш да ме разбалансираш ще свалям по една дреха , а когато аз успея теб ще си обличам дреха .-не дочаках отговора му .-Ти спечели тук .-свалих си якето и останах по топа . Нанесох му един удър в корема , но той не падна нито се спъна . Явно задачката му харесваше . - На бас , че няма да ми съблечеш още една дреха ! | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Ное 25, 2011 7:19 pm | |
| Стоях свит, а юмрука и беше в стомаха ми. Хванах я за ръката и я извъртях така, че тя да изгуби баланс. Повдигнах тежестта й върху гърба ми и тя падна на земята. Изръси се по дупе и аз казах: -Нали знаеш, че тук не тренираме само бокс. - усмихнах се и допълних: -Техника в самозащита. А сега.. покажи какво можеш... и защо не да са други правилата, ако ме свалиш.. аз ще свалям дреха? - и се ухилих. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Ное 25, 2011 7:23 pm | |
| -Добре щом искаш .-свалих набързо топа си и останах по сутиен .-Пази се . Той се огледа което ми даде възмжност да го разбалансирам , скочих на гърба му и го ударих в врата той се строполи на земята , а аз стоях върху него .Допрях устни до ухото му и казах : - Сваляи!-нежно рекох Станах и се подготвих да се защитя . | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Ное 25, 2011 7:27 pm | |
| Усмихнах се и докато бях на земята бавно я изненадах. Скочих и отдолу и я повдигнах във въздуха. Тръшнах я на земята с тежестта на тялото си и бях върху нея. Докато тялото ми стоеше над нейното си свалих анцунга и казах: -Свалих.. но май ти изгуби доста дрехи.. сигурна ли си, че искаш да продължим - познавах я добре. Щеше да използва някой от ударите на който съм я учил. Ръцете ми бяха упората на тялото ми. Щеше да ги използва, за да ме преметне и щеше да застане върху мен. Бях на поне 70% сигурен. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Съб Ное 26, 2011 9:24 am | |
| Той ме познаваше добре , затова реших да импровизирам .Увих крака около кръста му и го целунах , той бе объркан което ми даваше шанс да го изненадам .С невероятна бързина го преметнах , сега аз стоях отгоре му , а той лежеше на земята шашардисан . -Никога не губе или се отказвам !- казах и станах от него .-Да видим кой ще съблече панталоните на другия пръв ! Изтичах при него и го метнах към стената той се удари много силно , но успя да се изправи.Усмихнах се . Той изтича при мен и се опита да ме удари , но аз с лекота отклоних удара и замалко не му счупих ръката .Не забелязах как се промъкна зад мен , но усетих удара ."Той мами !"-може би беше спрял времето и се бе промъкнал зад мен . Е и аз щях да играя мръсно . Използвах магия , за да стана невидима и го ударих силно в крака . | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Съб Ное 26, 2011 12:49 pm | |
| Паднах на едно коляно и изгубих равновесие. Огледах се но не можех да се движа. Изправих се с вдигнати ръце и казах: -Добре де.. играх мръсно.. служебна победа за теб.. - след тези думи разкопчах панталона си и започнах бавно да го свалям.. Точно тогава забелязах как тя става видима. Усмихнах се и използвах ръцете си, за да я хвана за единият крак. Дръпнах рязко на горе, за да изгуби равновесие, но преди да се приземи на земята я сграбчих и казах: -Е! Мисля че победителката заслужава да свали панталона ми собствено ръчно - погледнах я в очите и допълних: -На мен ми свършиха дрехите, така че.. като победителка ти давам друга награда. Може да си пожелаеш всичко! | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Дек 09, 2011 6:28 pm | |
| Свалих панталоните му . -Ами какво да поискам ...?-и го целунах .-Не си много добър на борба Чарли.-с тези думи го тръшнах на земята и легнах върху него . Той отвърна на целувката ми , а аз с малко номерца направих така , че да го хвърля към стената където се удари толкова силно , че се притесних да не си е счупил нещо . -Ако искаш се облечи за да отидем да хапнем нещо тренер . | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Дек 09, 2011 6:36 pm | |
| Изправих се бано и казах: -Чакай да се усетя къде съм - след тези думи разклатих глава и усетих, че съм без панталони. Погледнах Ефи и казах: -Абе.. не знам.. ако си гладна да вървим - после започнах да обувам панталоните си и казах: -Леле.. май си извадих - и тогава дръпнах рязко ръката си и се чу едно гадно ПУК.. : -..рамото... така де.. вече си е на мястото - и се засмях дебилно | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Дек 09, 2011 6:56 pm | |
| Облякох топа , дънките , сложих си обувките и коженото яке и се загледах в празната стена .Усетих силен удър в стомаха и ми се зави свят "Найстина трябва да хапна". -Може ли преди да ходим за човешка храна да хапна един човек , защото мисля , че умирам !-казах миличко като същинско ангелче . ЗАгледах Чарли и едва се сдържах да не му скоча и да го убия . След секунди погледът ми се замъгли и още повече ми се зави свят . | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Съб Дек 10, 2011 1:26 am | |
| Почесах се и казах: -Еми.. ако искаш мога да ти дам малко от мен.. само внимавай къде ще захапеш.. от кръста надолу си го пазя!! Там е само за близане - засмях се и допълних: -Така де.. ако не.... може да избереш някой скитник от уличката зад залата. На никого няма да липсва - протрих си очите и попитах: -Май си много гладна? Е? Какво искаш? | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Нед Дек 11, 2011 7:30 pm | |
| -Много си забавен !-придвижих се до него със свръх бързината си и го захапах по врата , между една глътка казах.-Малко може да те заболи , но обещавам няма да ям от платта ти . Кравта му не беше от най-вкусните , а и не можех да пия много за да не го убия , коео си беше малко гадно . После пак трябваше да се нахраня с някой човек , който няма нищо против да умре . | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пон Дек 12, 2011 11:49 am | |
| Направих смешна физиономийка от рода на дете, което е ощипано по бузките и след това просто казах от болка: -Ауч.. - отпуснах се и така както си пиеше от мен попитах: -Ами.. всички вампири ли обичате да хвърляте хората в стената.. имам впредвид.. който и да е все там ме хвърля. Не може ли да сте по-така.. съблазнителни и изведнъж да ми убиете кефа със захапване - след тези думи се ухилих и зачаках отговора й.. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пон Дек 12, 2011 12:07 pm | |
| Спрях да пия за малко и се замислих . -Не съм сигурна , но повечето вампири обичат жертвите им да се гърчат от страх . Имаш късмет , че още не съм ти счупила ръката .-отново забих зъби , отново спрях и казах .-Но има вампири който първо съблазняват и докато си ухилен те убиват . Замалко го погледнах изглеждаше много блед , а бях била толкова малко . -Чарли изглеждаш така сякаш вднага ще припаднеш .-отбелязах избърсах лицето ми по което имаше капки кръв . -Хайде да тръгваме , по пътя ще си намеря свежа плът за да не те убия . | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пон Дек 12, 2011 2:46 pm | |
| Погледнах я и казах: -Ама на мене ми няма нищо - след което усетих, че ми се зави свят и щях да падна, но се задържах на краката си. Поклатих глава и казах: -А-а-а. Забравих едно нещо - използвах мутантската си дарба и забързах времето на циркуляция на кръвта ми. След секунда усетих, че пак съ в нормално състояние. Ухилих се и казах: -Точно така. Колкото и кръв да пиеш мойта е безкрайна, защото мога да си я правя много-много бърза.. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пон Дек 12, 2011 7:51 pm | |
| - Ти си малко луд !-казах и се засмях .-Е, добре ще видим дали кръвта ти няма да свърши !-с тези думи забих зъбите си от другата страна на врата му и започнах жадно да пия . Малки струики кръв се стичаха от раната по блузата му .Забих зъбите си по силно и съм сигурна ,че ако не ми беше приятел досега щях да съм го убила . Притиснах го в стената и отхлабих малко захапката си . Между една глътка казах : -Чарли искаш ли да изгубиш още кръв или искаш да тръгваме ?-попитах | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Вто Дек 13, 2011 12:12 pm | |
| Тогава се завъртяхме така, че тя да е притисната към стената и попитах: -Съгласен съм да тръгваме при едно услови - след тези думи наклоних леко главата си и тя забеляза кръвта ми, която вместо да се стича надолу по тялото ми се връщаше в тялото. Връщах времето назад и раните зараснаха. Усмихнах се и казах: -Да отидем на романтична вечеря. Какво ще кажеш?? | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Вто Дек 13, 2011 5:53 pm | |
| Замислих се . -Добре господине, с удоволствие ще ви придружа на вечеря . -казах мило и галантно .Пуснах го и избърсах кръвта от устата си , а за дрехите направих така , че за по-малко от секунда се преоблякох с чисти дрехи и по-хубави . | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Чет Дек 15, 2011 9:14 am | |
| Засмях и се и казах: -Еми добре - след тези думи раните ми започнаха да зарастват доста бързо, а аз започнах да се преобличам пред нея. От един сак извадих дънки и риза, а след това вместо маратонки бях с зимни кубинки. Изправих се бавно и започнах да закопчавам ризата пред нея, като попитах: -И в кой ресторант искаш да те заведа? | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Чет Дек 15, 2011 10:21 am | |
| Замислих се и казах : -Оставям това на отличният ти стил Чарли! Оставях го той да избере защото за мен и бес това нямаше значение , като полу демон и полу вампир не усещах вкусовете на храната .Така че и да ме заведеше в някой есторант с ужасна храна нямаше да е проблем за мен да я изям . | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Дек 16, 2011 9:43 am | |
| Почесах се и казах: -Добре.. тогава отиваме към апартамента ми - двамата тръгнахме, като тя ме средваше. Щом стигнахме там и предложих: -Ако искаш се изкъпи, а аз ще сготвя нещо - съблякох дрехите от тренировката и си сложих една престилка върху боксерките, след което се насочих към кухнята.. | |
|
| |
~Effy~ Graduates
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . Пет Дек 16, 2011 4:16 pm | |
| Аз влязох в банята и се изкъпах на бързо докато той беше в кухнята и готвеше .Малко беше странно мъж да готви , но също беше и сладко . С магия направих така , че да съм облечена с лилав-черна , стеснена в талията риза на къре , прилепнали дънки , високи бутуши и черна барета . Когато оправих и косата си отидох до кунята където се дигаше пара , която миришеше вкусно . -Майстор готвач Кентън произведението ви готово ли е ?-попитах мило | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Зала Кентън преди 20 години . | |
| |
|
| |
| Зала Кентън преди 20 години . | |
|