The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_vote_lcap81%зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_vote_lcap19%зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_vote_lcapзала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_voting_barзала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_vote_rcap 
Саманта Такър
зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_vote_lcapзала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_voting_barзала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

зала "Кентън" 2011 год.

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

Брой мнения : 204

зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 7:43 pm

Но нещо се обърка. Вместо да се забия с гръб в стената някак си се извъртях и краката ми стъпаха върху стената. След това се отпуснах и се приземих на земята в право положение. Ухилих се и казах:
-Вече мога да използвам тренировките си и пълния контрол над тялото. - засилих се стещу нея. Дори нормалната ми скорост беше доста бърза, но тя можеше да ме забележи. Не използвах спиране на времето. Използвах хитрина. Затворих очи и изчислих мислите си. Виждах чистата енергия на тялото й. Знаех на къде ще избяга, преди да го е направила. Изведнъж замахнах на там, където щеше да се намира тя, но спрях юмрука си на милиметри, защото не исках да я удрям. Погледнах я и казах:
-Ето ти шанс да ме повалиш..
Върнете се в началото Go down
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

Брой мнения : 4708

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeНед Ное 27, 2011 5:41 pm

Ококорих очи.Как така стана това?Бях доста объркана и не можех да раегирам много бързо.Той се оказа до мен.Вместо да ме удари спря и каза,че това е възможност да го поваля.Намръщих се.Хванах го и го метнах отново към стената.Преди да погледна дали се е забил в стената нещо ми стана и се почувствах странно.Като затворена в собственото си съзнание.Обърнах се и видях Чарли,но сякаш не точно през мойте очи...ами някка си....Клара!
Ти долна кучка..как успя?
Почнах да крещя в главата си,но тя нямаше да ми обърне внимание.Както когато тя крещеше и аз не и обръщах внимание.
- Чарли,Чарли..само толкова ли можеш? - засмя се Клара,а на мен ми идеше да я убия.Но той нямаше да разбере,че в момента не съм аз там,а Клара.С нея се различавахме само по едно единствено нещо което беше не много забележими.Когато тя беше "на бял свят" имах татуировка на тялото си.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 7:48 am

Отново забавих времето, за да мога да реагирам. Контролирах тялото си докато съм във въздуха и отново спрях разбиването в земята. После се приземих на крака по чудо и казах:
-Ами не. Просто не искам... - нещо в нейното присъствие се промени. Усещах времевото и развитие. Това не беше Клеър. Ухилих се до уши и без да се замислям допълних:
-....да те наранявам, Клара! - след тези думи съвсем спокойно закрачих към нея. Застанах на милиметри от тялото й и попитах:
-Защо? Ти по-грубо ли го обичаш?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 2:52 pm

ЧАРЛИ!
Клара се засмя исе приближи към него.
- А ти как мислиш?Но внимавай...все пак това е тялото на твоята малка Клеър.Дори не знам как успя да ни различиш...е да..аз съм доста по от нея въпреки,че на външен вид сме еднакви... - засмях се тя,а аз вътрешно почнахда блъскам по невидими стени.
Пусни ме Клара!Какво се опитваш да постигнеш?Какво искаш?
Тя само се усмихна и се отдалечи от него като му смигна.Ядосах се....искаше ми се да я няма и никога да не я е имало.
ЧАРЛИ!
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 3:05 pm

Трябваше да разбера повече за Клара. Да разбера как се е появила. Изпуках си тялото и казах:
-Дори няма да ти посегна. Все пак е тялото и на двете. Може да си злобна кучка, която иска да убие всеки, но пак ми пука за теб. - ухилих се й и казах:
-Все пак съм ти първия.... Съм ви първия. Искам да те опозная, мила моя. Защо и как се появи в моята Клара..
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 3:15 pm

Ироничен смях излезна от устата на Клара...от нашата уста.
- Моля те!Това,че си първия на тази кучка Клеър не означава,че трябва да се занимавам с теб,да го ударим на споделяне или нещо такова.Аз съм тук защото искам и защото ми се е отдала възможност да си стоя на бял свят без да се мъча с ония болен мозък.... - подсмихна се тя,а аз изръмжах.Поне можех да крещя колкото си искам и така щеше само тя да ме чува и само на нея да доставям главоболие.
- Междодругото...тя се къса да крещи името и..може да и кажеш да млъкне... - засмя се отново тя.

П.п:Забила съм ;хх
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 4:03 pm

Спрях времето и се появих зад... Клара. Ръцете ми я хванаха през тялото и тя усети силен захват, който накара гърдите й леко да подскочат и да изпъкнат напред. Другата ми ръка я хвана за вратът и я приклещи към моето тяло. Устните ми се доближиха до ухото й и казах:
-Клеът. Ще те измъкна от там - след тези думи пуснах времето и попитах:
-Е, Клара? Ти какво искаш да направиш? Да ме нараниш? Или да ме убиеш? - и стиснах леко захвата си, за да може тя да усети че тялото й е леко приклещено... Имах друга идея зад тази стъпка, за това исках да видя как ще постъпи.
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 5:11 pm

Самодовлна усмивка се появи на лицето на Клара и тя бързо се отърва от Чарли.Чувствха се като на филм и гледах от очите на главния герой...само пуканки ми липсваха,а кофтито беше,че се Клара играеше с моето тяло.
- Успокой се де...кой е казал,че искам да те убивам?Кой въобще е казал,че съм тук зареди теб? - подсмихна се тя.Сега предусещах,че ще каже нещо невярно...някоя огромна лъжа и ще изкара мен виновна...ии както обикновенно.
Клара!Какво искаш по дяволите?И си мери думите!
Млъквай Клеър.Знаеш,че мога да му кажа един куп лъжи,а той може да ми повярва...
Изръмжах.Отново почнах да блъскам по невидимите стени защото исках да излезна...исках да съм там.В залата с моето си тяло..моито си мисли и Клара вътре в мен,а не аз вътре в нея.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 5:27 pm

Кентън вдигна ръце и каза:
-Да вярно.. Ти си никъде и никога няма да съществуваш, освен в малката главичка на Клеър - след тези думи Чарли тръгна към душовете и каза:
-Отивам се изкъпя.. Ти прави квото искаш - след тези думи започна да се съблича и отиде към душовете.
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 5:41 pm

Клара както и аз ококори очи.Никога не бях виждала Чарли да се държи така...може сега Клара да беше на преден план,но мен ме заболя.Клара само се усмихна,но аз...аз не можех да се усмихна.
Чарли...
Изрекох тихичко.И без това думите ми можеше да ги чуе само Клара.
Стига си циврила за него!
Ти не разбираш Клара!
Усетих отново онова странно нещо...сега обаче отново си бях в салона.Тя ме беше пуснала доброволно.Това ме учуди...тя никога не го е правила...
- Чарли... - извиках и тръгнах към душовете.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 5:59 pm

Чисто гол, насапунисан стоях под водата, отпуснат и спокоен. Тогава тя влезе и без да я поглеждам попитах:
-Явно онова същество в главата ти е решило да те пусне за малко. Сега си безчувствената Клеър, която не знае защо е тук? Къде отиде Клара, която въобще не желае да е тук. Да знаеш, че явно съжалението ти към теб я върна обратно там, където е била. За теб не беше хубаво да чуеш, че казах това, но... явно не си ме разбрала. Аз смятам че Клара не съществува, така както ти се сещаш че аз съществувам в определени моменти. Кажи какво наистина искаш.
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 6:05 pm

Думите му ме объркаха.Тръснах леко глава и се опитах да ги преосмисля.
- Чарли... - изрекох тихо.Чувствах се ужасно...наистина ужасно.Как ми се искаше той да върне времето до онзи момент когато ме беше прегърнал до стената и аз плачех....тогава всичко щеше да е по-добре от колкото да го размятам нагоре,надоло и държейки се като зла кучка и Клара сигурно нямаше да излезне,но той така или иначе не вярваше в нея..и сигурно ме смяташе за тотално луда.
- Ясно ми е,че ме смяташ за тотално луда,но...аз...не знам какво искам...аз... - погледнах го в очите.Болеше ме...не знам защо,но ме болеше.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 7:22 pm

Спрях времето и с бързи крачки застанах зад Клеър. Прегърнах я и пуснах времето. Тогава тя усети как я целунах по бузката и казах:
-Накарах ли те да излезеш? Все пак ти обещах, докато кучката Клара беше тук. Ти не си луда. Вие не сте луди... обичам ви и двете и вярвам във вас. Вие имате ли ми доверие. - след тези думи я завъртях към мен и я целунах. Усмихнах се и попитах:
-Какво мисли Клара за това?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 7:31 pm

Усмихнах се леко и се притиснах в него.
- И ние те обичаме Чарли...колкото и странно да ти звучи.И да...тя те обича..иначе щеше да те е пребила отдавна... - засмях се леко.Познавах Клара и знаех на какво е способна.Така се бяха провалили нещата с Шон и с Ерик...Дори не разбирах защо точно Шон.С него бяхме излязли по приятелски,но както и да е.
- Ти как си?Аз..съжалявам..,че...за всичко... - целунах го по бузата и го погледнах в очите.Малко бях измокрена и малко в сапун зареди него,но това не ме интересуваше.
Взех малко пияна на показалеца си и после я сложих на носът му.
- Виж колко си сладък така... - засмях се.Исках да разведря положението,но все още се чувствах странно и скапано.Беше ми гадно за всичко станало.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Ное 28, 2011 9:13 pm

Засмях се на постъпката й. Направих същото и сложих пяна на нослето й, прегърнах я през кръста и й казах:
-Искам да знаете че съм тук. Ако искате да пребиете някого, ако искате да споделите с някого, ако искате да пиете кръв от някого, ако искате да изнасилите някого, ако искате да тренирате с някого, ако просто ви трябва някого аз ще съм тук. Чу ли Клеър? Чу ли Клара? - след втория въпрос почуках по главичката й и я загледах в очите, все едно ще я видя. Засмях се и допълних:
-Като заговорихме за такова... изнасилване. Защо си в мъжката баня? Имам чувството, че нямаш търпение да отмия пяната от тялото си и да видиш едно тяло, което не си виждала мнооооого отдавна. Нали?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeВто Ное 29, 2011 2:30 pm

Засмях се и махнах пияната.
- Ами... - усмихнах се невинно. - Аз съм добро дете...
Смигнах му и плъзнах поглед по тялото му.Огледах помещението.
Наистина какво търся в мъжката баня?
Е на този въпрос имаше няколко отгоовра,но както и да е.Пък и тук беше по-добре от колкото да седя сама в салона докато го чакам,а и исках да съм тук.
- Ако не ме искаш тук...ще се върна в салона,но...ще ти липсвам... - направих една тъжна сизиономия,но едва се сдържах да не се засмея.Настроенията ми се меняха много бързо и това дори изненадваше и мен.

П.п:Стана мазало,но уж уча...и нещо нямам муза и...охх
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeВто Ное 29, 2011 2:56 pm

Ръцете ми малко грубо я притиснаха към станата. Тялото ми се долепи до нейното и тя усети как дрехите и вече бяха мокри изцяло. Целунах я стастно и нежно. След това я огледах. Всичко беше полепнало по нея. Ухилих се и казах:
-Сега да те изкъпем. - започнах да я събличам и след малко бяхме долепени един до друг и вече нямаше плат, който да пречи на телата ни да се докостат едно в друго. Взех сапуна и започнах нежно да я сапунисвам, като обърнах внимание на всяка част от дупето й. Погледнах я в очите и казах:
-Сега Клара може само да ти завижда, миличко. Нали?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeВто Ное 29, 2011 3:22 pm

Усмихнах се и се притиснах в него.Двамата бяхме под душа,а водата ни обливаше.
Да,може само да завижда.
- Така е...,но не я предизвиквай.Не искам пак да стоя затворена в собствената си глава...там дори телевизор няма. - леко се изкизнах.Естествено,че нямаше да има телевизор,но когато гледах Чарли когато Клара е там и когато тя говорише се чувствах като на някой филм.Незнайно защо.
- А и все пак аз съм малката Клеър... - усмихнах се и го целунах.
Малката Клеър...обаче порасна.
Ръцете ми се плъзнаха по тялото му,а неговите се плъзгаха по моето тяло.До преди малко ме сапунисваше...,но той вече се беше сапунисал веднъж и нямаше нужда аз да го сапунисвам отново...
Ръцете му стиснаха задника ми и аз го погледнах като повдигнах леко вежда.После обвих ръце около ватът му и го целунах страстно,а езикът ми се заигра с неговия.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeВто Ное 29, 2011 3:29 pm

След като я хвана за дупето я повдигнах и краченцата й бяха във въздуха. Тя ги обви около кръста ми и това разкрачване ми даде възможност. Покрития ми с пяна член навлезе бавно и нежно в нея, а пяната придаваше леко гъделичкащо чувство и за двама ни. Езичето ми си играеше с нейното, а ръцте ми я държаха във въздуха. Топлата вода и студената стена я накараха да почувства нещо като смесица на чувства. Усмихнах се доволно и забързах движенията си с надежда тази малка Клеър да се зарадва, че тати чарли се е прибрал и отново е едно цяло с нея...
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeВто Ное 29, 2011 4:19 pm

Гърбът ми опираше в студената стена,а топлата вода обливаше мен и Чарли.Тази смесица на студено и топло беше някка си приятна...
Езикът ми си играеше с неговия,а той..той ме проникнал в мен и с всеки тласък на тялото си засилваше темпото.Краката ми бяха обвити около кръста му,а ръцете ми - около вратът му.
- Чарли... - изрекох тихичко като отдръпнах устни от неговите за момент.Зъбите ми се удължиха от възбуда.Сега бих му дала съвет да не ме целува или да не си вре езика в устата ми защото...можех случайно да го захапя или одера,а езика беше доста чувствителен.

П.п:Мали ;хх това с езика пък от де го изкопах хД..то не,че не е вярно...май....
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeВто Ное 29, 2011 4:31 pm

Но понеже той обичаше да вре разни неща в нея реши да стане оня груб мъж, който за пръв път дари това момиче с. една невероятна нощ. Едното му пръстче нахално навллезе в дупето й и започна да прави въртеливи движения, а езика му ссе навря в устата й и дори той сам се одраска на кучвките й зъбчета. До кръв. Пениса му навлизаше на дълбоко в нея, че чак можеше да се усети колко малко му оставаше, за да разпори това нежно тяло. Той я натисна надолу и тогава се чу крясъка й от болка и удоволствие едновремменно. Също като чивството от толата вода и студената стена, но този път явно и харесваше повече. Чудно щеше да е ако тази малка Клеър покаже съпротива в момента. Чарли усещаше как се разтапя от удоволствие в ръцете му.
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 5:26 pm

Извиках от болка и удоволствие.
- Чарлии.... - извиках името му.Това наистина си заболя,но пък беше и хубаво.Смесица и от двете...както студената стена и топлата вода.Устните ми бързо намериха неговите,а езикът ми си преплете с неговия.Ръцете ми се обвиха още по-силн около вратът му и забих ноктите си.
Чувствах го целия...болеше ме...беше ми приятно...Още едно силно проникване и отгазъма ме заля,а писък се откусна от устата ми.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeНед Дек 04, 2011 12:47 pm

Притиснах се в нея и отново свърших. Бяхме само със стотни разлика при получаването на оргазъм. Целунах я и казах:
-Леле.. липсваше ми това тяло.. липсваше ми Клеър.. - след това я погледнах в очите и се усмихнах:
-Добре че реши да потренираш.. така ще потренирам и аз малко в.. тия занимания - след това отново я целунах и казах:
-Така де... искаш ли да продължаваме или искаш да те изкъпя?
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeНед Дек 11, 2011 6:54 pm

Усмихнах му се.
- Ами..предлагам да ме изкъпеш..нали съм малко дете...,а след това да продължим... - смигнах му и отново взех гъбата като я прокарах по гърбът му,а после и по мусколите му.Стиснах я и от нея излезна доста пияна.Взех малко и отново я сложих на носът му,а другата я духнах и тя се разхвърча.
Засмях се.
- Но ако ме гониш...ще си тръгна... - направих тъжна физиономия.Дори и да ме гонише нямаше да се отърве толкова лесно от мен.
Charlie Kenton
Teachers
Teachers
Charlie Kenton

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 12, 2011 11:51 am

Притисната към стената, нежно я галех по тялото и казах:
-Не искам да си твъгваш - целунах я по вратлето, а ръцете ми нежно започнаха да я галят по тялото. Погледнах я в очите и казах:
-И не съм казал да си тръгваш. Питах те дали искаш да продължим със секса или искаш да те изкъпя.. - после се доближих до ушето й и зададох друг въпрос:
-Или искаш и двете?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год.   зала "Кентън" 2011 год. - Page 3 I_icon_minitime

зала "Кентън" 2011 год.
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Зала "Кентън"
» Зала Кентън преди 20 години .
» Учители
» Фитнес зала
» Малката зала

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите