| зала "Кентън" 2011 год. | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Клеър Монгомъри The Big Boss
Брой мнения : 4708
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 3:17 pm | |
| Думите му проехтяха в главата ми...сърцето ми блъскаше в гърдите - колкото и да беше странно - ,а в очите ми напариха сълзи...Отстъпих назад.Бях изплашена от това което може да стане ако онова малко момиченце се завърне.Ако бях слаба щях да изгубя контрол над Клара и тогава щеше да стане страшно...не само за мен,а за всичко защото тя беше като бомба с закъснител... Продължих да отстъпвам назад взирайки се в него докато не се блъснах в стената и не се свлякох на земята плачейки. - Не мога..не мога... - прошепнах тихо.Не трябваше да позвоялвам на миналото ми аз да се връща.Това не трябваше да се случва зареди доброто на всички...защото Клара беше...тя беше ужасна.Едва не откачих зареди нея...,а после Луцифер каза,че ми я е "подарил",но после онзи дух...онази сянка... - Ще откача.... | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
Брой мнения : 204
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 3:25 pm | |
| Изведнъж една сянка надвисна над нея. Чарли клекна пред Клеър и каза: -Онова сладко момиченце не е слабо. Ти си онова момиченце. Не се предавай. Клара няма да те надвие. Аз съм с теб и вярвам в теб. - след тези думи я погледнах в очите, хванах ръцете й и й казах: -Ти си силна. Ти си много силна и можеш да я надвиеш с психиката си. Мисли... имаш мен и знаеш, че можеш да спреш Клара. Нали? - доближих се до нея и опрях челото си в нейното: -Ти си моето ангелче. Помниш ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 3:40 pm | |
| Погледнах го отново.Макар той да говорише така не можех да кажа нищо или нещо подобно.Просто....аз бях слаба.Бях безпомощна.Аз бях нищо. - Не е вярно Чарли...не е вярно...аз не мога...аз съм нищо... - изхлипах тихичко и се свих на земята още повече.Сега се чувствах наистина слаба,а главата ме болеше от Клара която се бутуваше в мен... - Не мога...искам да умра... Казах толкова тихо,че сигурно дори не ме е чул....Сълзите се стичаха по бузите ми,а той ме гледаше...плачех пред някого....това не се случваше всеки ден. - Убий ме..ще ми направиш услуга... | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 3:47 pm | |
| Погалих бузите й, за да изтрия сълзите и казах: -Ти си слаба, защото мислиш, че си слаба. Стегни се. - след тези думи чух какво ми каза: -Целунах я по бузката и казах: -Никога няма да те убия.. Ти не си непотребна! - след тези думи я погледнах и й казах: -Нали знаеш, че ако те убия след това ще се самоубия, защото няма да си го простя. - повдигнах брадичката й. Беше толкова сладка, като плачеше. Целунах я, за да усети че съм тук. Езичето ми се заигра с нейното и тя усети как я прегръщам. Седнах до нея на стената и я придърпах в мен. Тоново беше като малко момиченце в мен. Погледнах я в очите и й казах: -Аз имам нужда от теб.. искам да си до мен.. не искам да те губя повече. Става ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 3:59 pm | |
| Сгуших се в него отново.Малко се разочаровах на това,че няма да ме убие...все пак винаги съм се чудила какво е да си от другата страна тъйкато никой не се е връщал от там да каже....На въпроса му се засмях иронично. - Чарли...казах ли ти,че аз не мога да обичам? - попитах го.Мисля,че си спомняше това добре...защото аз наистина не можех да обичам...до преди време... - Бях пияна..много пияна..казах на мъж,че го обичам..той ме заряза зареди друга...после се появи друг...и след него друг и друг..и накрая тръгнах с един,а той ми каза,че ме обича....спаси ме когато един дух ме нападна и една не умрях....казах му,че го обичам...и уж беше вярно,но сега....сега аз отново не мога да обичам...Не и в този смисал..не мога да го обесня...хем мога хем не..... Разплаках се отново.Не можех да си събера и мислите...Усещам Клара която искаше да ме завземе и усетих болка..незнайно защо усетих болка и измъкнах. | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 4:03 pm | |
| Продължавах да си я гушкам и казах: -Спокойно... все някога ще разбереш, че можеш. В момента ти просто не искаш. Страх те е Клара да не ти го вземе. - след тези думи я попитах: -Добре ли си? Ако е Клара.. бори се с нея, но гледай да не прекалиш. Грижа ме е за теб - след думите си я гушнах и попитах: -А сега, какво ти се прави? | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 4:09 pm | |
| Беше лесно на думи,но не и да се направи.Бори се с нея...толкова беше лесно да се каже...,а другия въпрос какво ми се прави беше с повишена трудност. Какво,какво? Не знаех какво ми се прави.Правеха ми се много неща...Искаше ми се да убия някой...да се самоубия най-добре. - Имаш ли алкохол тук някъде? - попитах го и се изправих.Изтрих сълзите си и сложих маска.Сега излеждах сякаш нищо не е станало и сякаш всичко беше наред.Обаче не исках да срещна погледа на Чарли...беше ме видял на плача...бях слаба пред него...бях безпомощна и какво ли още не.Просто нямах сили да го погледна. - А и..хъм..дойдох за урок...или нещо..просто да изпусна парата... | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 4:16 pm | |
| Изправих се и казах: -Залата и треньора са на твое разположение - знаех как да я ядосам и това щеше да и помогне: -Ревло - засмях се и я загледах. Тя бягаше погледа ми за това казах: -Каквото кажеш това ще правим. Ще ти помогна със всичко но.. никакви убийства - след тези думи се доближих и й подшушнах: -Има един 12 годишен скоч в съблекалнята, в моето шкафче.. ето ти ключа.. вземи си го.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 4:20 pm | |
| Това,че ме нарече ревла ме изразни,но скоча можеше и да замени всичко...всъшност исках нещо по-ново въпреки,че уж по-старото било по-хубаво.Ударих Чарли като пак го запратих към стената,но този път леко...нямах много сила. - Искам нещо по-ново Кентън! - казах.Държах се така сякаш преди малко нищо не се е случило.Метнах ключовете на земята до стената и се приближих към него. - И този път без спиране на времето.. Облизах устните си като му смигнах. | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 4:23 pm | |
| Усмихнах се и казах: -Ако искаш кръв трябва да си я спечелиш - след тези думи се усмихнах и се доближих до нея: -Някога пила ли си кръв от мъжко достойнство? - попитах без граници и я погледнах, а още преди да е отговорила се подсмихнах и казах: -А искаш ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 4:31 pm | |
| Аз въобще не мислех за кръв! Направих гадна физиономия. - Не съм пила и ще те разочаровам,но не искам да пия... - засмях се.Това щеше да е гадно и брутално,а аз не исках да пия кръв от нечий...член.Предпочитах от китката на ръката или вратът.Ударих го още веднъж като пак го запратих към стената.Съжалявах,че го удрям...,че му причинявам това,но ми се налагаше. - А и аз дори не си мислех за кръв Кентън. Приближих се бързо към него.Тялото ми се опря в неговото,а ръката ми се спусна по тялото му и стисна члена му. Колкото бързо се бях приближила толкова бързо се и отдръпнах.
| |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 4:35 pm | |
| -Добре де.. добре.. имам водка в онзи шкаф.. и текила.. - отидох до шкафа с леко куцукане и я извадих. Подадох и двете бутилки и казах: -Наздраве - след тези думи седнах на един стол и попитах: -Е? Цяла нощ ли ще ме размяташ или накрая ще решиш как наистина да ме измъчваш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 4:53 pm | |
| Засмях се и взех бутилките.Надигнах едната бутилка и отпих голяма глътка. - Старче...данеби да не си в форма? - попитах го,а на лицето ми проблесна дяволска усмивка.Сега се държах гадно...държах се сякаш нищо не се е случило и мислех да си остане така. - И да мисля да те размятам още... Приближих се към него.Той си беше поседнал на един стол...е да...разбирам да беше на двадесет,но той беше доста над това,а аз тук го пребивах. Отидох до боксовата круша. - Е? - погледнах го и ударих крущата силно.Отидох и взех бутилката отново като отпих голяма глътка. - Искаш ли? | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 4:57 pm | |
| Погледнах я и казах: -Не.. аз не пия - изправих се и казах: -Вече си лошата Клеър.. така ли.. Нищо не се е случило - след тези думи спрях времето и се появих зад нея: -Повече няма да ме молиш да те убия нали? Ако пак го чуя ще те дракам.. - доближих устни до ушенцето й и допълних: -Вече не си Ревла, нали? | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 5:26 pm | |
| Присвих очи и го погледнах така сякащ ще почна да мятам мълни по него.Отново беше спрял времето,а какво беше правил не знам. - Чарли! - повиших тон.Излезнах от залата замалко и отидох в съблекалните.Облегнах се на стената и за момент си позволих миналото да ме завладе.Онзи ден....в стаята му....,но само за миг. Върнах се пак при него и изпих остатъка в бутилката. - Както казах..съм се променила доста... - усмихнах се.Избутах го леко към стената,а тялото ми се притисна в неговото.Плъзнах се надоло и извадих члена му като го поех в устата си.Почнах да го третирам като близалка... | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 5:34 pm | |
| Погледнах се учудено и се чудех дали да избягам или не. Беше толкова рязка и бърза, а и сръчна. Опитах да се отдръпна, но бях до стената. Доволна физиономия се появи на лицето ми и аз казах: -Ти.. си пораснала - след тези думи я погледнах и тя усети как члена ми се надърви. Започна да расте и се втвърди, докато беше в устата й. Вече беше готов за третиране като близалка, а и тя това правеше. Притиснах ръце към стената и усещах как ще свърша. Имаше толкова добра техника.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 6:12 pm | |
| Още известно време си играх с члена му.После спрях и се изправих като се усмихнах. - Както ти казах..променила съм се...,но дали ти харесва на теб е друг въпрос...- смигнах му и го целунах страстно като езика ми се заигра с неговия. Отдръпнах се с палава усмивка,но в мислите ми още излизаха "кадрите" от преди малко...когато аз плачех,а той ме прегръщаше.Дори не разбиах защо се държи мило с мен...не е задължително просто да се държи мило. - Ако искаш още..трябва да си го заслужиш... | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 6:28 pm | |
| Усмихнах се самодоволно и я погледнах в очите: -Харесва ми палавнице - след тези думи си погледнах надървения член. Висеше сам във въздуха и аз с детсски отчаян глас казах: -Горкичкия. Остана незадоволен. Та Клеър, Какво да направя, за да го задоволим? - приближих се на милиметри от нея и с ръка нежно и бръкнах в гащичките, като я погалих между краката и попитах: -Какво ще кажеш да задоволим първо теб? | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 6:49 pm | |
| Действията му не ме изненадаха....много.Просто се усмихнах и се притиснах към него.С ръка сханах члена му който си беше доста голям. - Мислиш ли,че си в състояние за това?Все пак..остаравяш...,а и те размятах наоколо като парцалена кукла... - подсмихнах се.Това за староста си беше шега,но другото не...съжалявах,че го размятах,но нямаше да му го кажа..не и сега...не и после.Ще му го кажа само ако падна пак в онова проклето положение.Но щях да направя всичко за да не изпадна в него. - А знаеш ли как ми се пие кръв?Но не..няма да пия от там...където може би искаш... - засмях се леко и се притиснах още повече. Ръцете му бяха леко студени и ме караха да настръхвам,но ми беше приятно...добре,че поне сега знаех какво да правя. | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 6:58 pm | |
| Целунах я страстно и с езиче се заиграх с куческите й зъбки, който го разкървавиха. Погледнах я в очите и й казах: -Може да пиеш колкото си искаш. Мога да контролирам времеро за цирколиране на кръвта ми и това означава, че е безкрай - подсмихнах се и казах: -А от онова място ще пиеш по специална течност. Не съм ли най-добрата банка за кръв и сперма? | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 7:14 pm | |
| Засмях се.Не е истина за какво си мислише той... - Ти ми кажи старче... - целунах го като така го извъртях,че да е под мен.Доста се бяхме въртяли на тази стена... - Но..аз дойдох за урок по бокс или нещи друго,а не за това...по това уроци не са ми нужни... Смигнах му.Бях спала с доста мъже,а и дори жени...бях д0бра според всички,но това беше защото имах добър учител. - Та..какво ще правим тренер? - подсмихнах се. Кой за какво говори,кой за какво си мисли. Аз всъшност не знаех какво искам. | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 7:17 pm | |
| Усмихнах се и казах: -Добре. Ще те науча на бокс - след тези думи направих няколко крачки към боксовата круша. Застанах в отпусната поза и бавно повдигнах ръцете си пред гарда. С един спокоен удар, който не изглеждаше толкова силен изместих боксовата круша повече от колкото тя я е местила. Погледнах към нея и се усмихнах: -Трябва да се научиш да контролираш силите си. - след тези думи се завъртях и идващата боксува круша към мен беше ударена от юмрука ми. Висящия чувал за тренировки беше разкъсан на две, а аз казах: -Пробвай върху някоя друга боксова круша. | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 7:25 pm | |
| Той отиде до една боксова круша и я удари силкно..Ококорих очи.Стоях като ударена с мокър парцал незнайно защо. Чарли каза да тренирам на някоя друга боксова круша.Въздъхнах и се приближих към него.Целунах го нежно и прибрах члена му като му смигнах.Отидох до една от крушите и я погледнах като наклоних глава на една страна. - Да контролирам силата си..така ли? - попитах и ударих нещото.Ударих го силно без да мисля за някви контроли на сили и такива глупости.Не бях от хората които се контролират. - Хем..мислиш ли,че мога да те поваля?Ако успея...какво ще получа? Усмихнах се самодоволно.Аз бях по-силна,но пък той можеше да спира времето което беше нечесно. | |
|
| |
Charlie Kenton Teachers
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 7:30 pm | |
| Ухилих се и казах: -Ако ме повалиш, ще те науча как да контролираш тялото си и вътрешната си енергия. След това ще се научиш как да контролираш другото си аз, но за награда... ще съм като твой баща - след тези думи се усмихнах и допълних: -Така де.. близко до баща.. може би баща с привилегии - след тези думи я погледнах и допълних: -Ще се грижа за теб. Какво мислиш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. Пет Ное 25, 2011 7:37 pm | |
| Замислих се над предложението му.Това да контролирам Клара си беше изкушаващо.Какво не бих дала да си почина от нея... - Става. - съглсих се.Отидох до него. - Без хитрини..без спиране на времето...и ако ти ме повалиш..какво ще спечелиш? Заинтересувах се.Все пак той можеше да поиска много неща ако ме повали...,а тога можеше да стане защото аз бях изморена...,а едно запращане в стената нямаше да стигне.Все пак тук трябваше да го задържа на земята,а моето тяло беше по-леко от неговото.Опитах се да го нападна,но нещо не ми се получи.Завъртях се и отново го запратих към стената. - Следващия път трябва да си вземеш място с такива стени..като тези в лудниците...с възглавнички..сещаш се нали... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: зала "Кентън" 2011 год. | |
| |
|
| |
| зала "Кентън" 2011 год. | |
|