Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др. |
Времето |
Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :) |
Poll | | Харесва ли ви новия дизайн? :) | Да. | | 81% | [ 44 ] | Не. | | 19% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 54 |
|
Latest topics | » Момичета срещу момчетаНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур» Една буква,5 думиПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда» Домът на Алдур и БолинтарПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика» Fuck or PassСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика» Болница "Mercy West"Нед Май 10, 2020 6:37 am by Урика» Парк"Ривърти"Съб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика» Търся си някои за РП?Пон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика» Гласуване в БГ ТопВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис» Каква професия подхожда на предишния? Чет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела» Колко % ?Чет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела |
500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am |
|
| Преди две години на Карибските острови ХД | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Мариса Хавърс Graduates
Брой мнения : 207
| Заглавие: Преди две години на Карибските острови ХД Чет Ное 10, 2011 2:00 pm | |
| Излязох от летището и се запътих към хотелът си.Боже тук бе толкова хубаво.Въздъхнах.Качих се на едно такси и казах адреса.Гледах с голям интерес,дори от тук виждах перфектната вода.Как си мечтаех да отида на плажа...още само половин час и съм там.Цял живот бях мечтала,за това.Добре де мечтаех за Джак Спароу и "Черната перла" но....така де....Усетих как се изчервявам от посоката на мислите си.Таксито спря пред хотелът ми,извадих една педесетачка от портмонето си и слязох.Качих се в стаята си и зарязах куфарите си на земята.Облякох си банският и плажната чанта.Пъхнах една бяла хавлия и портмонето си и излязох с забързна крачка.След около пет минути вече почти се бях затичала.Изобщо не гледах къде ходя.Когато стигнах до плажа без да искам настъпих някого обърнах се и казах тихо: -Съжалявам,Найстина много...Том?!-този го познавах,по лицето ми се разля усмивка.Леле че е малък света... | |
| | | Том Милс Helpers
Брой мнения : 2119
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД Чет Ное 10, 2011 2:09 pm | |
| Поредното задание.Сякаш някакво изпитание за новите.Оф!На такова хубаво място и за какво?За задание а не почивка.Ужас! Както се разхождах по плажа изведнъж някой буквално ме връхлетя.Погледнах недоволно.Хората не гледаха ли къде ходят?!?Беше момиче, много познато момиче... -Мариса?-попитах невярващо.Какво правеше тук?Данеби беше престигнала днес, защото преди не я бях виждал.Като се има в предвид че вече седмица съм тук. | |
| | | Мариса Хавърс Graduates
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД Чет Ное 10, 2011 2:15 pm | |
| Ухилих се отвсе сърце и казах.: -Томиии!-прегърнах го и го задърпах към водата: -Моля те,моля те,моля те елаа!!!Искам във водата.Многоооо!-сигурно мязах на малко дете,но..найстина не ми пукаше....толкова исках вътре: -Здрасти!Как си?-говорех без да мисля.Вече бях на около десет метра от водата....Аааа КАРИБИТЕ. ако и двете ми ръце бяха свободни сигурно щях да пищя и да подскачам в кръг,но...в едната си ръка държах чантата,а с другата влачех,буквално Том.... | |
| | | Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД Чет Ное 10, 2011 3:37 pm | |
| Тя почна буквално да ме влачи към морето. -Добре де, добре.-казах но тя не спря и продължи.Каза здрасти и ме пита как съм.Хъм странно.Първо ме връхлетя сега ме влечи и ме пита кък съм?Доста странна среща. -Да здравей.Ами чуствам се настъпан и мокър..-засмях се.Вярно си беше първо ме настъпи а сега и мокър бях. -Ти? | |
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД Чет Ное 10, 2011 6:06 pm | |
| [i]Засмях се и скочих със засилка във водата. -Уникално е...знаеш ли от колко години мечтая за това?-надали знаеше но все пак...Водата беше прекрасна.Погледнах Том и казах: -Защо не си щастлив?Виж къде сме!!!-напълних шепите си с вода и ги плиснах в лицето му.Засмях се по детински и казах... -Хайде.УСМИВКА!-направих една лигава усмивка и се завъртях около него | |
| | | Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД Чет Ное 10, 2011 6:16 pm | |
| Къде сме?Вче от седмица съм тук, и нищо хубаво няма ако знаеш че тук си само за работа.Ако щеше да е за забавление щеше да е друго.Вместо да се усмихна се намръщих.Хей, ама така не беше чесно!Усмивка ли искаше?Оооо ще си има усмивка и повече!Скочих във водата и се богрежих да я опръскам цялата .Так че сега цялата беше мокра.Усмихнах се самодоволно, ето я и усмивката! -Доволна?-попитах и повдигнах въпросително вежди. | |
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД Чет Ное 10, 2011 6:24 pm | |
| Не не бях доволна.Придърпах го и обвих ръце около вратът му и се хвърлих към водата,дръпнах го със себе си и така й той беше мокър.Продължих да го дърпам към по-дълбокото и с;ед няколко метра спрях: -Сега вече съм доволна!-Засмях се и пак му се хвърлих на врата,за да го потопя... | |
| | | Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД Пет Ное 11, 2011 8:47 pm | |
| Телепортирах се над-водата.Неисках да умирам.Не още.Още да поживея.Незнам как но щях да се боря за животъ си. -Добре, игра игра.Но моляте не ме убивай.-замолих и се и направих кучешка муцунка.Наистина нямах намерението да умирам тези дни.А и не бях от онези които умират или се предават лесно.Така че, нямаше да и се получи лесно.Каквото и да иска да направи.Да ме убие, или да ме подразни. | |
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД Пон Ное 14, 2011 6:04 pm | |
| Не беше честно.Изправих се и му се изплезих: -Хубаво няма.-огледах се и се хвърлих във водата.Йеййй.Отново изплувах и казах на Том: -Аз съм барбиии и ми е добре щото съм от пластииик!-говорех глупости,но такъв е живота ЗАБАВЕН БЕ!!!Не съм луда...не много... | |
| | | Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД Сря Ное 16, 2011 4:40 pm | |
| Повдигнах едната си вежда.Тя май подлудя, водата никак не и влияеше добре.Опръсках я леко. -Успокой се, хората за луда ще те помислят!- засмях се на казаното от мен.Сешното му беше това че го казах аз.Макар и...хм, незнам точно защо го казах.Огледах се.Сега какво да правя?Да излизам, но сигурно щеше да ме дръпне обратно.Или щях тъпо да кисна във водата? Тръгнах с бавна крачка да илизам за да видя какво ще направи... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД | |
| |
| | | | Преди две години на Карибските острови ХД | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|