The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Преди две години на Карибските острови ХД Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Преди две години на Карибските острови ХД I_vote_lcap81%Преди две години на Карибските острови ХД I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Преди две години на Карибските острови ХД I_vote_lcap19%Преди две години на Карибските острови ХД I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Преди две години на Карибските острови ХД I_vote_lcapПреди две години на Карибските острови ХД I_voting_barПреди две години на Карибските острови ХД I_vote_rcap 
Саманта Такър
Преди две години на Карибските острови ХД I_vote_lcapПреди две години на Карибските острови ХД I_voting_barПреди две години на Карибските острови ХД I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Преди две години на Карибските острови ХД

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Мариса Хавърс
Graduates
Graduates
Мариса Хавърс

Брой мнения : 207

Преди две години на Карибските острови ХД Empty
ПисанеЗаглавие: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeЧет Ное 10, 2011 2:00 pm

Излязох от летището и се запътих към хотелът си.Боже тук бе толкова хубаво.Въздъхнах.Качих се на едно такси и казах адреса.Гледах с голям интерес,дори от тук виждах перфектната вода.Как си мечтаех да отида на плажа...още само половин час и съм там.Цял живот бях мечтала,за това.Добре де мечтаех за Джак Спароу и "Черната перла" но....така де....Усетих как се изчервявам от посоката на мислите си.Таксито спря пред хотелът ми,извадих една педесетачка от портмонето си и слязох.Качих се в стаята си и зарязах куфарите си на земята.Облякох си банският и плажната чанта.Пъхнах една бяла хавлия и портмонето си и излязох с забързна крачка.След около пет минути вече почти се бях затичала.Изобщо не гледах къде ходя.Когато стигнах до плажа без да искам настъпих някого обърнах се и казах тихо:
-Съжалявам,Найстина много...Том?!-този го познавах,по лицето ми се разля усмивка.Леле че е малък света...
Върнете се в началото Go down
Том Милс
Helpers
Helpers
Том Милс

Брой мнения : 2119

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeЧет Ное 10, 2011 2:09 pm

Поредното задание.Сякаш някакво изпитание за новите.Оф!На такова хубаво място и за какво?За задание а не почивка.Ужас!
Както се разхождах по плажа изведнъж някой буквално ме връхлетя.Погледнах недоволно.Хората не гледаха ли къде ходят?!?Беше момиче, много познато момиче...
-Мариса?-попитах невярващо.Какво правеше тук?Данеби беше престигнала днес, защото преди не я бях виждал.Като се има в предвид че вече седмица съм тук.
Мариса Хавърс
Graduates
Graduates
Мариса Хавърс

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeЧет Ное 10, 2011 2:15 pm

Ухилих се отвсе сърце и казах.:
-Томиии!-прегърнах го и го задърпах към водата:
-Моля те,моля те,моля те елаа!!!Искам във водата.Многоооо!-сигурно мязах на малко дете,но..найстина не ми пукаше....толкова исках вътре:
-Здрасти!Как си?-говорех без да мисля.Вече бях на около десет метра от водата....Аааа КАРИБИТЕ. ако и двете ми ръце бяха свободни сигурно щях да пищя и да подскачам в кръг,но...в едната си ръка държах чантата,а с другата влачех,буквално Том....
Том Милс
Helpers
Helpers
Том Милс

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeЧет Ное 10, 2011 3:37 pm

Тя почна буквално да ме влачи към морето.
-Добре де, добре.-казах но тя не спря и продължи.Каза здрасти и ме пита как съм.Хъм странно.Първо ме връхлетя сега ме влечи и ме пита кък съм?Доста странна среща.
-Да здравей.Ами чуствам се настъпан и мокър..-засмях се.Вярно си беше първо ме настъпи а сега и мокър бях.
-Ти?
Мариса Хавърс
Graduates
Graduates
Мариса Хавърс

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeЧет Ное 10, 2011 6:06 pm

[i]Засмях се и скочих със засилка във водата.
-Уникално е...знаеш ли от колко години мечтая за това?-надали знаеше но все пак...Водата беше прекрасна.Погледнах Том и казах:
-Защо не си щастлив?Виж къде сме!!!-напълних шепите си с вода и ги плиснах в лицето му.Засмях се по детински и казах...
-Хайде.УСМИВКА!-направих една лигава усмивка и се завъртях около него
Том Милс
Helpers
Helpers
Том Милс

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeЧет Ное 10, 2011 6:16 pm

Къде сме?Вче от седмица съм тук, и нищо хубаво няма ако знаеш че тук си само за работа.Ако щеше да е за забавление щеше да е друго.Вместо да се усмихна се намръщих.Хей, ама така не беше чесно!Усмивка ли искаше?Оооо ще си има усмивка и повече!Скочих във водата и се богрежих да я опръскам цялата .Так че сега цялата беше мокра.Усмихнах се самодоволно, ето я и усмивката!
-Доволна?-попитах и повдигнах въпросително вежди.
Мариса Хавърс
Graduates
Graduates
Мариса Хавърс

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeЧет Ное 10, 2011 6:24 pm

Не не бях доволна.Придърпах го и обвих ръце около вратът му и се хвърлих към водата,дръпнах го със себе си и така й той беше мокър.Продължих да го дърпам към по-дълбокото и с;ед няколко метра спрях:
-Сега вече съм доволна!-Засмях се и пак му се хвърлих на врата,за да го потопя...
Том Милс
Helpers
Helpers
Том Милс

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeПет Ное 11, 2011 8:47 pm

Телепортирах се над-водата.Неисках да умирам.Не още.Още да поживея.Незнам как но щях да се боря за животъ си.
-Добре, игра игра.Но моляте не ме убивай.-замолих и се и направих кучешка муцунка.Наистина нямах намерението да умирам тези дни.А и не бях от онези които умират или се предават лесно.Така че, нямаше да и се получи лесно.Каквото и да иска да направи.Да ме убие, или да ме подразни.
Мариса Хавърс
Graduates
Graduates
Мариса Хавърс

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeПон Ное 14, 2011 6:04 pm

Не беше честно.Изправих се и му се изплезих:
-Хубаво няма.-огледах се и се хвърлих във водата.Йеййй.Отново изплувах и казах на Том:
-Аз съм барбиии и ми е добре щото съм от пластииик!-говорех глупости,но такъв е живота ЗАБАВЕН БЕ!!!Не съм луда...не много...
Том Милс
Helpers
Helpers
Том Милс

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 4:40 pm

Повдигнах едната си вежда.Тя май подлудя, водата никак не и влияеше добре.Опръсках я леко.
-Успокой се, хората за луда ще те помислят!- засмях се на казаното от мен.Сешното му беше това че го казах аз.Макар и...хм, незнам точно защо го казах.Огледах се.Сега какво да правя?Да излизам, но сигурно щеше да ме дръпне обратно.Или щях тъпо да кисна във водата?
Тръгнах с бавна крачка да илизам за да видя какво ще направи...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две години на Карибските острови ХД   Преди две години на Карибските острови ХД I_icon_minitime

Преди две години на Карибските острови ХД
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Преди няколко седмици на Карибските острови ..
» Преди две години...
» Преди две години.
» Преди 3 години.Ню Йорк
» Преди две години в града

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The magic world of ShadowHood :: RPG зона :: Друго :: Минало-
Идете на: