The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Преди няколко седмици на Карибските острови .. Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_vote_lcap81%Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_vote_lcap19%Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_vote_lcapПреди няколко седмици на Карибските острови .. I_voting_barПреди няколко седмици на Карибските острови .. I_vote_rcap 
Саманта Такър
Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_vote_lcapПреди няколко седмици на Карибските острови .. I_voting_barПреди няколко седмици на Карибските острови .. I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Преди няколко седмици на Карибските острови ..

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

Брой мнения : 3400

Преди няколко седмици на Карибските острови .. Empty
ПисанеЗаглавие: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 12:49 pm

Бях се настанила на Карибските острови за няколко седмици. Реших да отида на плаж .. станах сутринта към 10:00, взех си душ, облякос си банските и тръгнах към плажа. Стигнах там .. вървях по морската ивица и се наслаждавах на хубавото място .. докато не се блъснах в едно момче.
- Ааа ... ъхх извенете .. не исках.- казах и го погледнах. - Аз съм тъпа кокошка хД - изкрещях .. и няколко лица се обърнаха към нас ..

п.п - Бозаа ;хх

Последната промяна е направена от Isabelle Stromberg на Нед Дек 04, 2011 9:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Kлаус
Graduates
Graduates
Kлаус

Брой мнения : 102

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 1:22 pm

Работех като спасител на Карибските острови.Докато се разкарвах по плажа забелязах една красива блондинка която се беше загледала в прекрасната гледка.
Бях близо до нея реших да се направя на ударен и да се сблъскам с нея.
- Ааа ... ъхх извенете .. не исках.- каза. - Аз съм тъпа кокошка хД - добави не
-Аз бях виновен за това спокойно ,а колкото до това не сте тъпа кокошка ;д .
-Приятно ми е аз съм Клаус работя тук като спасител.-казах и и се усмихнах

Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 1:43 pm

-Аз бях виновен за това спокойно ,а колкото до това не сте тъпа кокошка ;д .
-Приятно ми е аз съм Клаус работя тук като спасител.-каза и се усмихна.
- Амм .. Исабел - казах и му се усмихнах .. пуснах си чантата на пясъка ..
- Амм хубава професия.. - казах и си свалих очилата.
- Ммм .. Тъй както гледам няма празни места - казах и се огледах отново ..
Kлаус
Graduates
Graduates
Kлаус

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 1:55 pm

- Амм .. Исабел - каза и се усмихна .. пусна си чантата на пясъка ..
- Амм хубава професия.. - каза и си свали очилата.
- Ммм .. Тъй както гледам няма празни места - каза и се огледа отново ..
-Приятно ми е Исабел.. ами не е много хубава-казах и и се усмихнах.
-Даа ... трябва да идваш по рано сега е доста препълнено-засмях се.
-Спокойно мисля че понататък имаше едно празно място -казах и се усмихнах
-Ела сега ще ти покажа-добавих

Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 4:39 pm

-Даа ... трябва да идваш по рано сега е доста препълнено-засмя се.
-Спокойно мисля че по нататък имаше едно празно място -каза и се усмихна -Ела сега ще ти покажа-добави. Взех си чантата и тръгнах след него. Стигнахме ..
- Мм мерси .. - казах изкарах си хавлията и я постелих след това се настаних и добавих:
- Ако нямаш работа остани при мен ...
Kлаус
Graduates
Graduates
Kлаус

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 4:59 pm

- Мм мерси .. - каза изкара си хавлията и я постели след това се настани и добави:
- Ако нямаш работа остани при мен ...
-Как да откажа на такова красиво момиче .-казах аз и се усмихнах
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeСъб Дек 03, 2011 5:22 pm

-Как да откажа на такова красиво момиче .-каза аз и се усмихна .. Изправих се и си свалих тениската и поличката и останах по бански. Отметнах си кичур коса и си сложих ръцете на кръста..
- Искаш ли да поплуваме? - казах.
Погледнах морето беше спокойно след това погледнах към Клаус и зачаках отговорът му.
Kлаус
Graduates
Graduates
Kлаус

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeНед Дек 04, 2011 9:39 am

- Искаш ли да поплуваме? - каза.
-Защо не ;д ... -казах и се усмихнах .
-Хайде едно състезание .. навита ли си :Д - казах и се засмях
Момичето беше красиво нямах какво да губя.
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeНед Дек 04, 2011 9:42 am

-Защо не ... -каза и се усмихна .
-Хайде едно състезание .. навита ли си - каза и се засмя.
- Мм .. Добре .. навита съм. - казах, обърнах се и тръгнах да влизам във водата. Беше приятна топличка, а морето беше като ''тава'' хД .
- А сега какво ще е състезанието? - попитах докато влизах навътре ..
Kлаус
Graduates
Graduates
Kлаус

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeНед Дек 04, 2011 9:49 am

- Мм .. Добре .. навита съм. - каза, обърна се и тръгна да влиза във водата.
-- А сега какво ще е състезанието? - попита докато влиза навътре ..
-Значи състезанието е така плуваме до шамандурите и обратно на брега-казах аз и се засмях.
-Хайде ще ти дам предимство.-одръпнах се назад и изчаках тя да тръгне първа . ;дд
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeНед Дек 04, 2011 10:16 am

- Значи състезанието е така плуваме до шамандурите и обратно на брега-каза аз и се засмя.
- Хайде ще ти дам предимство.-отдръпна се назад и изчаках тя да тръгна .
Кимнах ..
- Ама .. ако тръгна да се давя .. нали ще ме спасиш? хД - казах и се засмях. Вързах си косата на опашка и се гмурнах.
Kлаус
Graduates
Graduates
Kлаус

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeНед Дек 04, 2011 11:40 am

- Ама .. ако тръгна да се давя .. нали ще ме спасиш? хД - каза и се засмя
-Искам неискам трябва да те спася се пак това ми е работата.-казах и се засмях .
Изчаках я да тръгне и се гмурнах след нея. ..
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitimeНед Дек 04, 2011 11:46 am

Гмурнах се.
-Искам неискам трябва да те спася се пак това ми е работата.-каза и се засмя .
Гмурна след мен .. След малко бях до половината на пътя към шамандурата и излязох на повърхността.. Загледах се за Клаус, но не го виждах .. Поех си дъх и отново се гмурнах ..
Бях вече почти до шамандурата ..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови ..   Преди няколко седмици на Карибските острови .. I_icon_minitime

Преди няколко седмици на Карибските острови ..
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Преди две години на Карибските острови ХД
» Преди 2 седмици
» Преди две седмици....
» Мола преди 3 седмици
» Училището и градът преди две седмици

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The magic world of ShadowHood :: RPG зона :: Друго :: Минало-
Идете на: