| Преди няколко седмици на Карибските острови .. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Isabelle Stromberg Students
Брой мнения : 3400
| Заглавие: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Съб Дек 03, 2011 12:49 pm | |
| Бях се настанила на Карибските острови за няколко седмици. Реших да отида на плаж .. станах сутринта към 10:00, взех си душ, облякос си банските и тръгнах към плажа. Стигнах там .. вървях по морската ивица и се наслаждавах на хубавото място .. докато не се блъснах в едно момче. - Ааа ... ъхх извенете .. не исках.- казах и го погледнах. - Аз съм тъпа кокошка хД - изкрещях .. и няколко лица се обърнаха към нас ..
п.п - Бозаа ;хх
Последната промяна е направена от Isabelle Stromberg на Нед Дек 04, 2011 9:48 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Kлаус Graduates
Брой мнения : 102
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Съб Дек 03, 2011 1:22 pm | |
| Работех като спасител на Карибските острови.Докато се разкарвах по плажа забелязах една красива блондинка която се беше загледала в прекрасната гледка. Бях близо до нея реших да се направя на ударен и да се сблъскам с нея. - Ааа ... ъхх извенете .. не исках.- каза. - Аз съм тъпа кокошка хД - добави не -Аз бях виновен за това спокойно ,а колкото до това не сте тъпа кокошка ;д . -Приятно ми е аз съм Клаус работя тук като спасител.-казах и и се усмихнах
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Съб Дек 03, 2011 1:43 pm | |
| -Аз бях виновен за това спокойно ,а колкото до това не сте тъпа кокошка ;д . -Приятно ми е аз съм Клаус работя тук като спасител.-каза и се усмихна. - Амм .. Исабел - казах и му се усмихнах .. пуснах си чантата на пясъка .. - Амм хубава професия.. - казах и си свалих очилата. - Ммм .. Тъй както гледам няма празни места - казах и се огледах отново ..
| |
|
| |
Kлаус Graduates
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Съб Дек 03, 2011 1:55 pm | |
| - Амм .. Исабел - каза и се усмихна .. пусна си чантата на пясъка .. - Амм хубава професия.. - каза и си свали очилата. - Ммм .. Тъй както гледам няма празни места - каза и се огледа отново .. -Приятно ми е Исабел.. ами не е много хубава-казах и и се усмихнах. -Даа ... трябва да идваш по рано сега е доста препълнено-засмях се. -Спокойно мисля че понататък имаше едно празно място -казах и се усмихнах -Ела сега ще ти покажа-добавих
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Съб Дек 03, 2011 4:39 pm | |
| -Даа ... трябва да идваш по рано сега е доста препълнено-засмя се. -Спокойно мисля че по нататък имаше едно празно място -каза и се усмихна -Ела сега ще ти покажа-добави. Взех си чантата и тръгнах след него. Стигнахме .. - Мм мерси .. - казах изкарах си хавлията и я постелих след това се настаних и добавих: - Ако нямаш работа остани при мен ...
| |
|
| |
Kлаус Graduates
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Съб Дек 03, 2011 4:59 pm | |
| - Мм мерси .. - каза изкара си хавлията и я постели след това се настани и добави: - Ако нямаш работа остани при мен ... -Как да откажа на такова красиво момиче .-казах аз и се усмихнах
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Съб Дек 03, 2011 5:22 pm | |
| -Как да откажа на такова красиво момиче .-каза аз и се усмихна .. Изправих се и си свалих тениската и поличката и останах по бански. Отметнах си кичур коса и си сложих ръцете на кръста.. - Искаш ли да поплуваме? - казах. Погледнах морето беше спокойно след това погледнах към Клаус и зачаках отговорът му. | |
|
| |
Kлаус Graduates
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Нед Дек 04, 2011 9:39 am | |
| - Искаш ли да поплуваме? - каза. -Защо не ;д ... -казах и се усмихнах . -Хайде едно състезание .. навита ли си :Д - казах и се засмях Момичето беше красиво нямах какво да губя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Нед Дек 04, 2011 9:42 am | |
| -Защо не ... -каза и се усмихна . -Хайде едно състезание .. навита ли си - каза и се засмя. - Мм .. Добре .. навита съм. - казах, обърнах се и тръгнах да влизам във водата. Беше приятна топличка, а морето беше като ''тава'' хД . - А сега какво ще е състезанието? - попитах докато влизах навътре ..
| |
|
| |
Kлаус Graduates
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Нед Дек 04, 2011 9:49 am | |
| - Мм .. Добре .. навита съм. - каза, обърна се и тръгна да влиза във водата. -- А сега какво ще е състезанието? - попита докато влиза навътре .. -Значи състезанието е така плуваме до шамандурите и обратно на брега-казах аз и се засмях. -Хайде ще ти дам предимство.-одръпнах се назад и изчаках тя да тръгне първа . ;дд | |
|
| |
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Нед Дек 04, 2011 10:16 am | |
| - Значи състезанието е така плуваме до шамандурите и обратно на брега-каза аз и се засмя. - Хайде ще ти дам предимство.-отдръпна се назад и изчаках тя да тръгна . Кимнах .. - Ама .. ако тръгна да се давя .. нали ще ме спасиш? хД - казах и се засмях. Вързах си косата на опашка и се гмурнах. | |
|
| |
Kлаус Graduates
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Нед Дек 04, 2011 11:40 am | |
| - Ама .. ако тръгна да се давя .. нали ще ме спасиш? хД - каза и се засмя -Искам неискам трябва да те спася се пак това ми е работата.-казах и се засмях . Изчаках я да тръгне и се гмурнах след нея. .. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. Нед Дек 04, 2011 11:46 am | |
| Гмурнах се. -Искам неискам трябва да те спася се пак това ми е работата.-каза и се засмя . Гмурна след мен .. След малко бях до половината на пътя към шамандурата и излязох на повърхността.. Загледах се за Клаус, но не го виждах .. Поех си дъх и отново се гмурнах .. Бях вече почти до шамандурата .. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Преди няколко седмици на Карибските острови .. | |
| |
|
| |
| Преди няколко седмици на Карибските острови .. | |
|