Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др. |
Времето |
Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :) |
Poll | | Харесва ли ви новия дизайн? :) | Да. | | 81% | [ 44 ] | Не. | | 19% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 54 |
|
Latest topics | » Момичета срещу момчетаНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур» Една буква,5 думиПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда» Домът на Алдур и БолинтарПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика» Fuck or PassСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика» Болница "Mercy West"Нед Май 10, 2020 6:37 am by Урика» Парк"Ривърти"Съб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика» Търся си някои за РП?Пон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика» Гласуване в БГ ТопВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис» Каква професия подхожда на предишния? Чет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела» Колко % ?Чет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела |
500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости :: 1 Bot Нула Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am |
|
| В училището преди няколко дни | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Клеър Монгомъри The Big Boss
Брой мнения : 4708
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Нед Окт 23, 2011 5:02 pm | |
| Сърцето ми се сви.Като се сетя колко ни беше приятно преди....О Никс!Исках го и сега,но можех ли да бъда с него?На практика аз уж бях с Ерик който така и не знам къде е ,а и уж с Нейт и спях с който ми падне и...Ох! - Искам го,но...аз... - поклатих глава.Не исках да му разбирам сърцето защото щях да разбия и моето.Аз наистина го харесвах и ако знаех,че ще се появи...Изправих се и го целунах.Продължително и страстно.Отдръпнах се и го погледнах в очите. - Не знам...не ме разбирай погрешно..искам го...,но сега уж съм с един,но съм с друг ,но и уж не съм с него и.... Извъртях очи.Имах хипер объркани чувства. | |
| | | Тейлър Евънс Teachers
Брой мнения : 78
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Нед Окт 23, 2011 5:37 pm | |
| Тя беше видимо много объркана. Надигна се и го целуна. Ах,колко обичаше тези целувки,всичко даваше отново да усети устните й върху своите,а сега той беше ужасно близо до нея и от време на време получаваше и по друга целувка,но и двамата бяха много объркани. Тейлър се намръщи,а след това се замисли. Трябваше да измисли нещо,за да оправи ситуацията,дори и за момент. - Може да зарежеш останалите и да бъдеш с мен... - каза той с огромно самочувствие. Можеше да прозвучи надото,но той щеше да се бори за нея,или поне щеше да опита. Придърпа я към себе си и леко допря нежните си устни до нейните. Целувката продължи дълго,а след това той не спря да я изпива с поглед. Отново устните им бяха отново събрани в едно. | |
| | | Клеър Монгомъри The Big Boss
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Нед Окт 23, 2011 5:48 pm | |
| Отвръщах на целувките му.Толкова ми харесваше...харесваше ми да съм близо до него....Сгуших се в Тейлър и останах мълчалива.Не знаех какво да кажа.Това да оставя другите беше доста лесно на думи. - Не мога просто така да ги оставя смисал....не мога.... - казах тихичко.Бях казала на Ерик,че го обичам след като и той ми го беше казал.Но аз наистина - май - го обичах...принципно не се влюбвах много лесно...такаче.... Исках Тейлър...признавам си,но как...как можех да съм с него и с още някой без да нараня него или другия някой... - Знаеш ли...когато бяхме ученици аз наистина много те харесвах...това нещо май никога не ти го казах...доста хора тогава мислиха,че сме просто ей така...само си правехме кефа,но...имах чувства към теб...големи чувства и когато ти завърши...тогава бях развалина...бях никой...бях нищо.... | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Нед Окт 23, 2011 5:51 pm | |
| Тези думи прозвучаха доста странно за Тейлър. Значи трябваше да остане да повтяра,за да може да бъде с нея? Тя въздъхна. Тази малка разлика в годините им наистина се оказваше доста голяма пречка. - Да,но аз не спрях да мисля за теб. - каза,като се надяваше нещата да се подобрят. Знаеше,че не бива да иска много от нея,защото не искаше да я наранява,като кара да избира,затова замълча и се огледа - така правеше винаги,когато беше малко притеснен. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Нед Окт 23, 2011 6:02 pm | |
| - И все пак...и ти и Доминик и всички които познавах...половината завършихте,а другите умряха в ръцете ми... - изрекох тихо.Като си помисля за онзи ритуал и как най-добрата ми приятелка умря в ръцет ми...О Никс!Защо?Е и все пак тя сега беше червен вампир....някъде там.Задуха студен вятър,а аз се чудех какво да кажа.Беше надвиснало неловко мълчание.Как да го наруша? - Тейлър...искам го..,но..някак си не знам...другите...ох..искам го.... - изрекох объркано.Мислите ми бяха пълна каша.Препускаха в русата ми главица като прерийни коне. - Ако искаш да е като преди то ще е за всички просто игра,а това което изпитваме ние..ох... | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Нед Окт 23, 2011 6:57 pm | |
| Тей си надяна замисленото изражение и започна да мисли. Какво можеше да каже? - Какво ще кажеш след няколко дни,отново на това място да ми кажеш какво чувстваш и дали си готова? - попита я той. Гледаше я с такова приповдигнато настроение. Наистина имаше надежда,дори и малка. Надяваше се тя да се съгласи. Дори и за момент не си помисли,за това че може тя изобщо да не дойде и Тейлър да си остане просто с мечтата да бъде с нея. Той се усмихна и се приближи към нея. Следеше всяко нейно помръдване с интерес и се надяваше тя да каже думите,които толкова много ще го зарадват.
| |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 8:16 am | |
| Няколко дни няма да ми стигнат.Няма да стане толкова лесно! - казах си на ум и въздъхнах.Ако ставаше толкова лесно...за два или за три или дори пет дена...не.Просто не ставаше... - Не знам... - казах отново.Не знам,не знам,не знам,не знам!Писна ми от това "не знам". Седнах отново на пейката и погледнах нагоре към небето.Една капка падна на носът ми,а после още няколко.Почваше да вали...супер! - Искам да съм с теб,но не е толкова лесно...Живота ми е объркан...и какво ли още не и...ох! - да определено и искам да съм с теб и ох ги казвах твърде често.
П.п:Нищо др.не ми хрумна ;хх | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 12:40 pm | |
| Погледна към нея с тъжен поглед. Винаги е искал да бъде с нея,но сега когато беше толкова близко,той отново не можеше да бъде с нея. Каква съдба само... - Знам,че чувствата не са толкова просто нещо и с това шега не бива,но съм готов да чакам колкото е нужно,но няма да чакам вечно. - каза и вдигна рамене,а след това се поизправи малко,без да спира да се усмихва. - Аз май ще тръгвам... - каза. - Искаш ли да дойдеш с мен,да те изпратя до училището? - попита и я погледна с надежда. Надяваше се тя да се съгласи. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 12:52 pm | |
| Колкото е нужно,но не и вечно! Кимнах.Изправих се и ние тръгнахме към училището.Не вървях нито бързо нито бавно.Нормално...гледах земята сякаш е най-интересното нещо наоколо.Когато вдигнах глава видях,че сме наближили повечето сгради.Общежитията.Как ми се искаше да бяха по-далеч...дори да съм до него..просто ей така...дори да не говорим ми беше приятно.Когато стигнахме сградата се спрях.Обърнах се към него и се надигнах на пръсти.Целунах го.Страстно и продължително.Не ми се искаше да прекъсвам целувката,но се налагаше.... - Еее мерси... - усмихнах се леко,но усмивката ми беше фалшива.Опитвах се да е истинска,но не..просто не се получаваше. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 1:21 pm | |
| След малко те стигнаха. Тя се надигна и го целуна,а той я погледна леко изненадано. Вече трябваше да свикне с това,че може да получава целувки от нея,дори и когато най - малко очаква. Той я придърпа в прегръдките си и я целуна страстно,като се усмихна. Целувката не беше нито кратка,нито дълга,но беше много страстна. Той усети приятният й дъх. Отдели устните си от нейните и се усмихна. - Много ми се иска да мога да остана целия ден с теб,но трябва да тръгвам...беше ми приятно да си поговорим. - последва още една целувка,а след това всеки тръгна по пътя си. | |
| Заглавие: Пон Окт 24, 2011 1:35 pm | |
| Тейлър тръгна на някъде,а аз влезнах в сградата където се намираха стаите на учителите.Затворих вратата и се облегнах на нея.Сигорно секунда стоях така преди да излезна отново на вън и да тръгна след него.Доста бързо го настигнах.Улових го за ръката което го накара да спре на едно място.Усмихнах се мило и го дръпнах към себе си.Тръгнах обратно към сградата като го "влачех" с мен.Още щом влезнахме вътре го избутах към стената.Не ми пукаше какво правя..не ми пукаше за нищо и никой,а само за него.Доближих тялото си до неговото и почнах да го целувам.Ръцете ми се плъзгаха по тялото му....Ако някой ни видеше тук - което можеше да е само някой учител - нямаше да е много приятно...май трябваше да го завлека първо до стаята си... - Ела с мен... - изрекох тихо.Всъшност не мислех и да му давам избор да си тръгва.Дръпнах го и двамата дръгнахме към стаята ми.Бързо...сигорно ако вървахме бавно щеше да ми избяга.Не,че сега не можеше да ми избяга... П.п:Оле не...;хх | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 6:30 pm | |
| След малко тя го догони. Влязоха в някаква сграда,а след това тя го бутна в стената и започна да го целува. Тейлър се чувстваше супер добре,а след малко тя го задърпа нянакъде. Влязоха в хубава подредена стая,Тей предположи,че това е нейната стая. Тя го бутна на леглото,а след това започна страстно да го целува. Тейлър я придърпа към себе си,като я обърна и застана над нея. Целуваше я по врата,когато започна бавно да се оттървава от дрехите й. Всичко това беше супер приятно и леко опитно,защото можеше всеки момент някой да влезе и да ги завари така,все пак вратата не беше заключена. С малко помощ от нея Тейлър свали връхната й дреха,а след това и останалата част от облеклото й,оставяйки я само по бельо. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 6:42 pm | |
| Влезнахме в стаята ми.Избутах го на леглото,а той се извъртя такаче да е над мен.Почнахме да се отърваваме бавно от дрехите си.Първо свалихме мойте,а после се извъртях да съм над него за да сваля неговите.Седнах си отгоре му като го гледах мило и невинно.Доближих устните си до неговите,а ръцете ми се блъзката под тениската му която скоро беше аут от играта.Разкопчах дънките му и почнах да ги изхлузвам от него. - Това ми липсваше.... - облизах устните му,а после се спуснах по тялото му.Извадих малкото му приятелче и го поех в устата си.Малко ми беше трудничко тъйкато си имаше големи размери,но...и преди съм успявала - с доста усилия - и сега ще го направя.Езикът ми се плъзгаше по него,а от устата на Тейлър излизаха стонове на удоволствие.Това ми допадаше....харесваше ми,че му харесва. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 6:47 pm | |
| Тейлър беше забравил колко добра беше Клеър в правенето на секс. Винаги той оставаше изненадан от това,което тя му предлагаше. Всеки път измисляше нови неща,нови пози и винаги бяха супер задоволяващи. Тя започна да задоволява Тейлър,а той се усмихна и се облегна назад леко затваряйки очи. Беше прекрасно. След малко тя свърши и той я преобърна и застана над нея,започвайки да я целува по врата. Смъкна се надолу и се заигра с гърдите й. Ръката му се плъзна по интимните й части и започна да доставя удоволствия на момичето. След малко Тей се спусна надолу и започна да ближе клитора на момичето. Тя започна да издава звуци на наслада.Тейлър се възбуждаше. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 6:57 pm | |
| Стонове на удоволствие почнаха да излизат от устата ми когато той почна да обхожда интимните ми части с език.Тялото ми се изви в дъга.Беше дяволски приятно. - Тей... - изрекох между стоновете.След като той спря с това се надигнах и го целунах.След малко го усетих.Проникна в мен с мощен тласък.Беше твърд и голям...Тейлър засилваше с всеки тласък на тялото си,а аз забих ноктите си в кожата на гърбът му.От устата ми излизаха викове и стонове.Беше минало толкова много време от последния път когато го правих с него... | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 7:01 pm | |
| Тейлър проникна в нея. Чувството беше неописуемо. Той започна да се движи в такт с нея,а тя не спираше да издава звуци,които го възбуждаха повече. Той започна да я целува. Любовната игра тепърва започваше. Двамата сменяха позите супер бързо. Не можеха да се наситят един на друг,а Тейлър искаше да извлече всичко от този полов акт,ако беше възможно. Звуците,които издаваше момичето започнаха да огласяват цялата стая,а Тейлър за момент се притесни,че някой може да ги чуе. "Не ми пука" - каза си и продължи да прониква в момичето,като го вкара до края. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 7:10 pm | |
| Той ми го вкара целия...Извиках.Болеше ме да си призная,но удоволствието беше неописуемо.Забих ноктите си още по-дълбоко.Зъбите ми се уголемиха от възбуда.Тялото ми се движеше в такт с неговото.Бързо го избутах и го възседнах.Наведох се и бързо го захапах.Не издържах просто.Наслаждавах се и на двете.На секса и на кръвта му. - Невероятен си... Прошепнах му тихо.Продължих да се движа,а от устата ми неспираха да излизат най-различни звуци. След малко той свърши в мен.Останахме да лежим на леглото... | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Пон Окт 24, 2011 7:12 pm | |
| Накрая тази така чакана любовна игра свърши,а Тейлър усещаше следите от ноктите на момичето. Той леко прокара пръсти по мястото,където тя го бе ухапала. Той я придърпа към себе си,а след това започна да диша тежко. Имаше чувството,че ще умре. За първи път от толкова дълго време,той отново се чувстваше като най задоволения мъж на планетата. Искаше това отново да се повтори,но не бе по силите на двамата да го повторят,просто трябваше да мине време. Той я целуна. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Вто Окт 25, 2011 10:43 am | |
| Отвърнах на целувката му и се сгуших в него като гледах тавана.Двамата мълчахмеи се чуваше само дишането ни.Но и тъйкато бяхме вампири нямаше нужда да дишаме като хората....Надигнах се. - Мм..искаш ли да си вземем душ? - попитах го като се усмихнах.Не дочаках отговора му и тръгнах към банята. - Аз ще си взема...ти ако искаш ела... Намигнах му и влезнах в бяната.Надявах се и той да дойде... Пуснах водата.Не беше гореща,но не беше и студена...беше приятна.Затворих за миг очи и ми се прииска с Тейлър да повторим това което направихме преди малко...беше дяволски приятно. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Вто Окт 25, 2011 12:55 pm | |
| Тя влезе в банята и му предложи и той да отиде ако иска. За момент Тейлър се поколеба,но после тръгна след нея. Тя точно си беше пуснала душа и се къпеше. Той се шмугна при нея и започна да я целува,като не спираше да се наслаждава на извивките на тялото й. След малко тя се обърна към него и започна да го сапунисва,а той я целуваше по врата. Тя издаваше звуци на удоволетворение,а Тей се опитваше да й доставя удоволствие. Наведе се малко,а след това започна да облизва гърдите й. | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Вто Окт 25, 2011 1:51 pm | |
| Извих се назад и изстенах когато устните му докоснаха гърдите ми. - Тейлър... - името му излезна от устата ми.Беше толкова приятно....Отпуснах се в ръцете му.Харесшва ми..нямах нужда от друго...само от него.Това продължи известно време,а после той спря.Водата беше измила пияната от него и аз се усмихнах палаво.Плъзнах се надоло по тялото му.Както и преди малко там в стаята поех члена му в устата си.Той изстена.Този звук ми хареса...Продължавах да третирам члена му като близалка.Това май му харесваше.Еее май...по звуците излизащи от устата му разбирах,че му харесва.Надигна хсе и го целунах страстно по устните.
П.п:Пак забих ;х | |
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни Вто Окт 25, 2011 5:06 pm | |
| Тя отново го правеше. Задоволяваше Тейлър по начин,по който само тя си знаеше,а той тръпнеше от удоволствие. Издаваше звуци на наслада. Харесваше тя да прави така,затова когато тя пое члена му той се усмихна и притвори очи. Двамата се целуваха известно време,а след това Тейлър усети,как всичко всеки момент ще избухне. Той го вкара до вътре на Клеър и започна да го движи нагоре - надолу,двамата се движеха в синхрон. После отново дойде края.Двамата довършиха къпането,а след това се облякоха. - Аз смятам да си ходя. - каза Тейлър и я целуна. - Беше ми приятно да сме отново заедно,само аз и ти. - усмихна се и излезе от стаята. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: В училището преди няколко дни | |
| |
| | | | В училището преди няколко дни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|