The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Мола преди 3 седмици Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Мола преди 3 седмици I_vote_lcap81%Мола преди 3 седмици I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Мола преди 3 седмици I_vote_lcap19%Мола преди 3 седмици I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Мола преди 3 седмици I_vote_lcapМола преди 3 седмици I_voting_barМола преди 3 седмици I_vote_rcap 
Саманта Такър
Мола преди 3 седмици I_vote_lcapМола преди 3 седмици I_voting_barМола преди 3 седмици I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Мола преди 3 седмици

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

Брой мнения : 1594

Мола преди 3 седмици Empty
ПисанеЗаглавие: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 11:55 am

Трябваше да си взема яке.Ставаше студено, а при местенето последният път не знаех къде съм го сложи.Никога не съм имал нерви да седя в моловете....Освен ако не съм с някоя жена и не купуваме нещо за нея...Седнах в едно от кафетата и се зазяпах в хората.Ако не си вэема яке и ходя по къс ръкав дали ще ме сметнат за луд?Сигурно...
-Здрасти Иси!-казах на едно момиче с което се бяхме засекли на Хелоуин партито...Беше доста готина...А ако ми помогнеше да си избера яке щеще даже да е номер 1!!!!
Върнете се в началото Go down
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

Брой мнения : 3400

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 12:02 pm

По принцип обожавах да вися в моловете както и днес. Беше се захладнило и нямаше какво да се прави .. Реших да мина през мола и да си купя нещото. Минах през едно от кафетата:
- Едно кафе .. - казах и зачаках .. докато чаках чух познат глас:
- Здрасти Иси! - обърнах се и видях познато лице . . Харпи!
- Ахх .. Здрасти Харпи .. какво те води насам хД - казах и се засмях леко ..
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 12:31 pm

Подсмихнах се и казах
-Трябва ми яке,но май ще го отложа за догодина!Ами теб?-попитах на свой ред и отпих от кафето си.Вече бяха сложили украса в мола,която си беше леко стресираща...Огромната елха беше най-стресираща...а също и малките елхички....Беше КОШМАРНО
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 6:16 pm

-Трябва ми яке,но май ще го отложа за догодина!Ами теб?-попита на свой ред и отпи от кафето си.
- Дайй да седнем някъде! - казах и се огледах .. набелязах си една масичка до прозореца .. отидохме и седнахме ..
- Аа колкото до въпросът ти .. Ами понеже навън е много студено реших да дойда тука и да си накупя някоя друга дрешка има доста нови колекции .. - казах и се усмихнах ..
- Как така няма да си купиш яке и ще го отложиш за догодина? - казах и го погледнах ..
- Ще ти изберем някое яке! - добавих ..

п.п - бозаа :Д
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 6:21 pm

Усмихнах сеи я погледнах:
-Нямам нерви..ще си ходя по къс ръкав и без това не ми е студено!-изпих си кафето й япогледнах:
-Как си ти?-търсех тема на разговор принципно не ме биваше....Обаче някак си не вървеше само да се натискам с всички момичета,а и Иси беше по-различна тя не беше като вс момичета изпълнени с хормони...
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 7:02 pm

-Нямам нерви..ще си ходя по къс ръкав и без това не ми е студено!- каза Харпи.
- Как бе .. ще отидем и ще поогледаме по магазините! - казах и се усмихнах. Обичах да ходя по магазините .. Обожавам!
- Как си? - каза той ..
- Ами супер .. - казах и се усмихнах .. - Ами ти? - добавих ..
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 7:05 pm

Огледах се и казах:
-Амии жив!-засмях се зачаках я да си изпие кафето и казах:
-Ам аз длъжен ли съм да идвам за якето...Смисъл аз мога да си ходя и с лятното!-започнах да се оправдавам не исках да обикалям имаше много хора,който се бутаха..малки деца...хора...още малки деца...много не мой вкус!!!
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeВто Дек 20, 2011 1:13 pm

- Амии жив!- засмя se
- Ам аз длъжен ли съм да идвам за якето...Смисъл аз мога да си ходя и с лятното!-започна да се оправдава явно не му се обикаляше ..
- Ами добре както си решиш не те задължавам, но ако ти скимне нещо звънни! - казах и му се усмихнах ..
- Ами ако искаш да се разходим на някъде? - добавих
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeВто Дек 20, 2011 4:48 pm

Усмихнах се и кимнах.Станах и тръгнах в някаква посока,зяпайки витрините.Бяха изкарали вече коледното бельо и витрините бяха проектирани по Коледен начин.Отново си помислих,че е стресиращо.Просто не го приемах...защо толкова много кичеха...Какво като е Коледа?Поклатих неодобрително глава и се обърнах към нея:
-Знаеш ли дори не знам къде по точно трябва да вляза,за да си купя яке!Може би това е от части защото никога не съм си купувал сам,а винаги съм поръчвал на някой....-започнах да разсъждавам и не след дълго млъкнах.Нямах си и на представа какво да кажа....Опитвах се да завържа разговор,но не се получаваше....
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeВто Дек 20, 2011 5:40 pm

Харпър се запъти на някъде, а аз го последвах ..
-Знаеш ли дори не знам къде по точно трябва да вляза,за да си купя яке!Може би това е от части защото никога не съм си купувал сам,а винаги съм поръчвал на някой....-започна да разсъждава и не след дълго млъкна.
- Ами аз знам няколко магазина .. - казах и му се усмихнах, а след това го дръпнах към един от магазините..
- Ела тук да разгледаме може да си харесаш нещо! - казах и тръгнах да влизам в магазина хД
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeВто Дек 20, 2011 5:55 pm

Когато тя влезе всякаш краката ми се движеха сами.Забих се по средата на магазина и гледах тъпо.Огледах се,но не можех да видя Иси....Обърнах се и извиках:
-Ис,нещо те загубих!-продавачката ме гледаше странно,малкото хора също...Мернах русата глава на Иси исе запътих натам,като по пътя си за малко да съборя някакви дрехи.Заковах се до нея и казах:
-Ако искаш да убиеш мъж,доведи го в мола!-засмях се и зазяпах някакви кожени якета...
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeВто Дек 20, 2011 7:09 pm

Тръгнах към якетата и изобщо забравих Харпи .. обърнах се назад нямаше го поогледах се и чух глас:
-Ис,нещо те загубих! .. огледох се и изведнъж той вече беше зад мен. хД
-Ако искаш да убиеш мъж,доведи го в мола!- засмя се.
- Съгласна съм! Къде се изгуби? :Д - казах и се засмях .. - Това харесва ли ти? - казах и взех някакво кожено яке ..
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeВто Дек 20, 2011 7:17 pm

Усмихнах се и кимнах....
-Айде...взимаме го и си тръгваме!!!-засмях се и се огледах.Зърнах нещо много по-хубаво кафяво яке,което някак си ми допадна.Засмях се и го посоих:
-Ей
това искам!-отидох до него и го взех от закачалката.Погледнах Исси и зачаках реакцията й.
-Кажи ми ,че ти допада![/b]
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeВто Дек 20, 2011 7:28 pm

-Айде...взимаме го и си тръгваме!!!-засмя се и се огледа.
-Ей това искам!-отидe до него и го взе от закачалката.
-Кажи ми ,че ти допада! - добави ..
- Мм дам харесва ми! - казах и се усмихнах .. Леле колко е бърз ..
- Взимаме ли го? - попитах

Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeСря Дек 21, 2011 2:53 pm

Ухилих се и тръгнах към касата.Цената не си заслужаваше за това яке,но поне ми хареса.Погледнах Иси и казах:
-А сега какво ще правим?-взех плика и се огледах....Сега щях да отида с нея за да си купи разни неща и после....
-Айде после на дискотека?-засмях се на погледа й...
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeЧет Дек 22, 2011 8:22 pm

Отидохме до касата и Харпи си плати якето взе плика и ме погледна.
-А сега какво ще правим?- попита ..
- Ами ще отидем да си купя нещо .. Ако искаш де! - казах и го погледнах ..
-Айде после на дискотека?-засмя се ..
- Ммм както кажеш, но трябва да се прибера и да се оправя! - казах и тръгнах да излизам от магазина. .
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeЧет Дек 22, 2011 8:45 pm

Усмихнах се и тръгнах след нея:
-Добре аз мога да те изчакам!-тя явно доста по-добре от мене се ориентираше в този мол,а сигурно и в другите.Жени какво др да кажа.Минахме покрай един от магазините за бельо и я хванах за ръката:
-Това е много...секси!-казах и се засмях сочейки една прозрачна нощница...
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeЧет Дек 22, 2011 8:54 pm

Тръгнахме и минахме покрай един магазин за и Харпи се спря и ме дръпна за ръката ..
-Това е много...секси!-каза и се засмя сочейки една прозрачна нощница...
Погледнах го и се засмях ..
- Всичко виждаш! - засмях се ..
- Искаш ли да влезем? - попитах . .
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeЧет Дек 22, 2011 9:12 pm

Избухнах в смях:
-Иси не че нещо,но няма да г о облека!!!Все още не съм станал травестит,а и нямам намерение!-засмях се и влязох след нея.Имаше доста хубави неща...И ако си имах гадже може би щях да и купя нещо..хем за нея хем за мен.Огледах се имаше и мъжко коледно бельо..странно бельоо.
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeПет Дек 23, 2011 7:35 am

Избухна в смях:
-Иси не че нещо,но няма да го облека!!!Все още не съм станал травестит,а и нямам намерение!- засмя се и влезе след мен ..
- Ааа виж кво е секси! - казах докато гледах коледно мъжко бельо хД
- Ела ако искаш да разгледаме по навътре може да си харесам нещо .. Само стой до мен, че да не се изгубиш нанякъде отново! - казах и се засмях ..
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeПет Дек 23, 2011 5:13 pm

Ходех след нея,катоо гледах боксерките.Бяха доста....червени.Усмихнах се и се зазяпах в едни....който:
-Какво е това?-посочих нещо като елен с нос,където май се предполагаше да седи.....а отзад беше като...женските прашки:
-Това за мъже ли е?!-чувствах се като малко дете,а също и бях в ОГРОМЕН шок...Нима някой мъж ще си го купи?!
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeПет Дек 23, 2011 5:22 pm

-Какво е това?-посочи нещо като елен с нос,където май се предполагаше да седи.....а отзад беше като...женските прашки:
-Това за мъже ли e ?! - добави ..
- Потресена съм! - казах и се засмях ..
- Явно е за мъже .. - добавих през смях .. и го дръпнах напред ..
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeПет Дек 23, 2011 6:23 pm

-Амаа....защо някой би си го сложил?-засмях се представих си го.Аз облечен с нещо такова и някое момиче да е в леглото ми...Даа картината в главата ми беше много по-цветна:
-Ааа ние какво търсим?-попитах и се сетих за един каталог вв който бях видял едни доста яки боксерки.черни копринени ...Абе хубави с една дума....
Isabelle Stromberg
Students
Students
Isabelle Stromberg

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitimeЧет Дек 29, 2011 11:28 am

-Амаа....защо някой би си го сложил?- засмя се ..
- Ами не знам .. - казах и се обърнах към женското бельо ..
- Ааа ние какво търсим? - попита Харпи ..
- Ами не знам сега ще видим .. - казах .. и взех един черен сутиен:
- Това харесва ли ти? - попитах докато държах сутиена ..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Мола преди 3 седмици   Мола преди 3 седмици I_icon_minitime

Мола преди 3 седмици
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Преди 2 седмици
» Преди две седмици....
» Училището и градът преди две седмици
» Преди няколко седмици на Карибските острови ..
» Преди две седмици.Когато заваля за първи път.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The magic world of ShadowHood :: RPG зона :: Друго :: Минало-
Идете на: