The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_vote_lcap81%Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_vote_lcap19%Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_vote_lcapПреди две седмици.Когато заваля за първи път. I_voting_barПреди две седмици.Когато заваля за първи път. I_vote_rcap 
Саманта Такър
Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_vote_lcapПреди две седмици.Когато заваля за първи път. I_voting_barПреди две седмици.Когато заваля за първи път. I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 12 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Преди две седмици.Когато заваля за първи път.

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

Брой мнения : 1594

Преди две седмици.Когато заваля за първи път. Empty
ПисанеЗаглавие: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСря Дек 07, 2011 5:09 pm

Въпреки,че валеше не ме свърташе в домът ми,исках да изляза и да правя нещо.Бях гладен и не само.Нямах настроение напоследък...какво да правя?Нямаше какво скука!ОГРОМНА.Сложих си якето и излетях от домът си преди да съм се осъзнал вече бях на някаква поляна.Седнах до едно дърво,там където земята бе все още суха и се загледах в капките дъжд.Усещах чуждо познато присъствие:
-Излез няма да те изям!-поне не още!
Върнете се в началото Go down
Katherine Elizabeth Smith
Students
Students

Брой мнения : 263

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСря Дек 07, 2011 5:23 pm

Бях излязла рано сутринта и бях прекарала целият ден навън, не бях усетила кога беше започнало да се стъмва, времето просто летеше. Излязох от кафенето и се огледах из града, не ми се стоеше тук. Тръгнах към гората, преди да се осъзная вече се бях озовала на някаква поляна , беше започнало да вали и дрехите ми бяха мокри, но това не ми пречеше. Видях Харпър да стой седнал под едно дърво, явно скуката бе налегнала и него .
- Но аз може да те изям... - отвърнах аз и се приближих до него.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСря Дек 07, 2011 5:38 pm

Засмях се и поклатих глава:
-Хубаво е,че си вярваш!-засмях се отново и се обърнах към Мелиса:
-Как си Мел?Защо се криеш сред дърветата?-беше ми любопитно защо не си е у тях на топло...А да тя не си падаше много домошарка.Усмихнах се и се облегнах на дървото,вдигайки глава към короната на дървото,няколко капки капнаха на лицето ми...
Students
Students

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСря Дек 07, 2011 5:48 pm

Засмях се.
- Тогава ме ухапи. - усмихнах се предизвикателно. Въпреки, че едва ли щеше да го направи на мен ми харесваше да го предизвиквам, всъщност аз исках да ме ухапе. Всеки път, когато се срещах с Харпър се карахме, бяхме като малки деца, които просто не могат да се разберат.
- Добре съм и не се крия, просто се разхождам... - усмихнах се. - А ти как си?
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСря Дек 07, 2011 5:56 pm

Ухилих се и бързо станах,озовах се зад гърба й и отместих косата й,оголих зъби и вместо да я ухапя я целунах:
-Добре съм,само където всичко на всичко пак ми е скучно.Вечният живот не е за мен.-засмях се и се дръпнах от нея.Отново се приближих до дървото загледа в бързо капещите капки...
Students
Students

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСря Дек 07, 2011 6:02 pm

Тъкмо си помислих, че ще ме ухапе и той ме целуна. Подяволите, правеше го само за да ме дразни.
- Според мен вечният живот е прекрасен... - усмихнах се. Е, аз бях вампир само от две години и не знаех какво е да живееш вечно, но винаги съм искала това .
- От колко време си такъв ? - попитах аз и погледнах разсеяно към него.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 11:50 am

Свих вежди и се хванах за главата,като я поклатих:
-От много одавна..може би съм един от първите хуибриди...преди да ме създадат имаше три момичета....Две от тях...починаха,а създателката ми е тя създаде още като мен,но...Повечето също умряха.Не сме останали много.Сега се създават някакви страни смесици,но...Те не са истински...-млъкнах и я погледнах.Беше млада все още вярваше в тези неща,но...как да го обясня.Все още не разбираше...
Students
Students

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 12:31 pm

Вече съжалявах, че попитах. Историята му беше толкова объркана, не разбрах нищо. Не знаех какво да кажа затова просто седнах до него и се загледах в дъжда. Би било страхотно ако вместо дъжд валеше сняг. Обичах зимата, винаги е била любимият ми сезон .
- Беше ли влюбен в създателката си? - попитах аз и се усмихнах разсеяно.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 12:47 pm

Подсмихнах се спомняйки си за Мария,за смеха й,за устните й.За нея изобщо.Винаги когато изпълнявах каквото искаше ме възнаграждаваше бях като малко влюбено пале тичащо след нея.Мразех всички останали хибриди около нея...
-Да...Да обичах я....И сигурно още я обичам въпреки всичко....Просто съм подвалстен на нейните думи на всичко,което направи.Сигурно да ме убие пак ще я обичам.-Обърнах се към нея:
-Ами ти..кога те създадоха,обичаш ли го?Щастлива ли си?-винаги това е ббил единственият ми въпрос "Щастлив/а ли си? защото този живот..той бе проклятие не щастие.Но много късно се осъзнаваш и накрая искаш да умреш въпреки,че знаеш че няма как да загинеш...Няма как да умреш.
Students
Students

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 2:29 pm

Първият въпрос на Харпър не ме изненада, но вторият ме накара да се замисля. Мразех да водя този разговор, мразех всеки спомен от миналото си, но не можех просто да забравя всичко, което съм преживяла за добро или за лошо това винаги щеше да остане моето слабо място.
- Да, обичах го и все още го обичам... - съществата често се влюбваха в създателите си, не съжалявам, че се влюбих в него, съжалявам че бях прекалено слаба и не можах да го забравя. Въздъхнах и погледнах към момчето.
- Без любов няма щастие Харпър! - лека нотка на тъга се появи в погледа ми, но побързах да я скрия и се усмихнах.
- Ухапи ме!
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 4:30 pm

Засмях се и поклатих глава:
-Няма проблем захарче...Кръвта ти доста ми допада и без това-изправих се и я погледнах.Не ми се искаше да я хапя.И да бях гладен знаех,че я боли,а и го правеше за да смени темата,какво подяволите ставаше..Не исках да пия кръв?Аз?Олеле...поклатих глава и седнах отново:
-Не ти ме ухапи...
Students
Students

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 4:40 pm

Тъкмо щеше да ме ухапе и отново се отказа, сякаш наистина не искаше да ме нарани. Какво му ставаше? Нима се страхуваше да го направи? Извъртях недоволно очи и погледнах предизвикателно към него.
- Хайде Харпър! - държах се като капризно малко момиченце, но с него винаги се чувствах по този начин, като дете. - И преди си го правил...
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 4:47 pm

Стиснах зъби погледнах я и я хванах грубо за раменете преди да се е осъзнала я бутнах на земята и застанах над нея,грубо и бързо отместих бедрата й с коляно,притиснах се в нея и я погледнах:
-Щом го желаеш!-оголих зъби,очите ми се промениха и я захапах,тялото й леко тръпна под моето,а аз изпитах неописуема възбуда.Притиснах се към нея отново и впих зъби още по-дълбоко във плътта й.
Students
Students

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 5:18 pm

Той наистина го направи, ухапа ме. Отпуснах се в ръцете му и го оставих да пие от кръвта ми, знаех че няма да ме нарани . Болеше ме заради ухапването, но аз знаех, че ще е така, когато му казах да ме ухапе .
- Харпър...спри за малко! - гласът ми беше толкова тих, че сигурно не ме беше чул, всъщност щеше да е по-добре ако не ме е чул. Едва ли му харесваше да го разигравам. Първо го карам да ме ухапе , а сега, когато най-после го направи му казвам да спре, държах се като дете.
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 5:54 pm

Изправих се и избърсах устата си:
-Знаеш ли още не съм приключил с теб!-засмях се дяволито и я целунах,заплетох пръсти в косата й усетих как става по студено...дъждът се бе превърнал в сняг.Спуснах ръце по тялото й и задълбочих целувката.Не след дълго спрях:
-Кръвта ти е вкуссссна!-усмихнах се и се изправих.
Students
Students

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 6:06 pm

Отвърнах на целувката му, усещах вкуса на кръвта си, когато той ме целуна .
- Хммм,.. - изправих се и погледнах към снега. Вече се беше натрупало по земята , въпреки че беше малко скоро сигурно щеше да се натрупа още. Усмихнах се на Харпър и вдигнах ръцете си във въздуха, завъртях се няколко пъти в кръг и отново се усмихнах на момчето.
- Прекрасно е!
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСъб Дек 10, 2011 6:16 am

Усмихнах се и кимнах.
-Да...хубаво е!-Седнах отново на земята и се огледах снегът почваше да натрупва,тук със сигурност щеше да натрупа бързо,но за града не бях съвсем сигурен.Загледах се в Мелиса тя се радваше,че вали сняг.Е да сигурно и аз щях да се радвам..преди да ме превърнат харесвах празниците макар,че тогава май имахме много по точна представа какво представаляват те,а не като сега.Повечето деца,дори и възрастни я харесваха заради подаръците,да в това има голям чар.но не е само това смисъла...а сега като се замисля....Какъв беше наистина той?Човечността ми започваше бавно да се изпарява.Е..когато нямаш с кой да празнуваш...
Students
Students

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeНед Дек 11, 2011 12:09 pm

Докато се въртях в кръг, като малко дете забелязах нещо странно в погледа на Харпър. Какво ставаше пък сега? Отидох при него и седна на земята.
- Хей всичко наред ли е? - попитах аз и му се усмихнах. Защо беше така умислен точно сега? Нима наистина не забелязваше колко прекрасно беше всичко. Направих една снежна топка и го уцелих с нея.
- Отпусни се!
Харпър Дейл
Graduates
Graduates
Харпър Дейл

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitimeСря Дек 14, 2011 5:42 pm

Усмихнах се и се отпуснах.Опитах се поне.Загледах се в кафявите й очи...Бях топли и някак си гостоприемни,но явно само когато тя е в настроение иначе бяха смъртоносни и
опасни
-Имаш красиви очи,но само ако си в добро настроение....-засмях се...последният път,когато я видях бях решил,че са сини защото си беше доста жестока...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Преди две седмици.Когато заваля за първи път.   Преди две седмици.Когато заваля за първи път. I_icon_minitime

Преди две седмици.Когато заваля за първи път.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Преди 2 седмици
» Преди две седмици....
» Мола преди 3 седмици
» Училището и градът преди две седмици
» Преди няколко седмици на Карибските острови ..

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The magic world of ShadowHood :: RPG зона :: Друго :: Минало-
Идете на: