| ЛА 29 август 2011 | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Том Милс Helpers
Брой мнения : 2119
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 6:18 pm | |
| -А?-погледнах към нея.Беше се свлякла на земята.Или бе някакъв свръх чуствителен вампир, или повярва на това че наистина ще я убия, или незнам...Отидох при нея и я хванах през кръста.Помогнах и да стигне до стената.Като стигнахме я оставих да седне и да се облегна на стената. -Ами ти поиска да те убия, но аз като добро дете само те одрасках.Така че сега може само малко да ти се вие свят.Но скоро ще мине...-казах и също се облегнах на стената и се загледах някъде... | |
|
| |
Katherine Elizabeth Smith Students
Брой мнения : 263
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 7:46 pm | |
| - Хвана се. Казах му аз и след около секунда бях до него, отново захапах врата му . Беше прекалено лесно да го заблудя, нима беше толкова глупав, че да ми повярва . Одръпнах се и му се усмихнах. - Ако пак се опиташ да ме нараниш ще съжаляваш! | |
|
| |
Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 7:54 pm | |
| Повдигнах едната си вежда. -Ти сама го поиска!-казах самодоволно и я дръпнах към мен.Отметнах косата и назад, за да се полюбувам на творението си - драскотинката която направих. -Сама каза да те ухапя, и неможеш да кажеш че не беше така.- усмихнах се.След малко размишления добавих.-А някой каза че немога да те нараня...-засмях се.Май можех а?Пуснах я.И посочих двете дупчици на вратът си. -А, ти ако се опиташ още един пит да пиеш от мен.Също ще пострадаш...-предупредих я.Нямах намерението да я търпя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 8:01 pm | |
| Държеше се сякаш беше по-силен от мен, та той беше просто един обикновен върколак, които можех да убия без да ми мигне окото. - Прекаляваш Томи. Казах му аз и се усмихнах самодоволно, легнах на пясъка и се загледах в небето. Всъщност ми харесваше да ме наранява, беше ми забавно. - Ухапи ме! | |
|
| |
Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 8:06 pm | |
| -А?!?-погледнах я учудено.Боже, още ли не си научи урока!?На игри чки ли ще си играем?!?Да не и бях прислужница.Да и испълнявам желанията.Ухапи ме, пусни ме и подобни...Мил съъм до някои моменти, но като ми писне става лошо.Тази щеше скоро да се испати лошо.Но докъде ще стигне с тези свои игрички ще видим.Нямах намерение да и угаждам като на 3 годишно дете. -Ако искаш да умреш отиди и скочи от някой небостъргач...-посъветвах я. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 8:16 pm | |
| - Не бъде скучен! Измрънках аз и се нацупих. - Скучно ми е, хайде да правим нещо забавно. Държах се като малко дете, но наистина ми беше скучно, а той не правеше нищо забавно. Искаше ми се да отидем да убиваме деца, да ме ухапе , да плуваме голи в морето или просто да убием някой безобиден човек, но той само стоеше и гледаше нанякъде . | |
|
| |
Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 8:21 pm | |
| -Казвам ти, отиди и се хвърли от небостъргач!Знаеш ли колко е забавно да летиш надолу и бавно бавно да осъзнаваш че нямаш парашут и ти остават броени секунди до верната смър!-казах и леко испувтях.Защо наистине неотиде да се хвърли от някъде.Поне нямаше мен да ме обвинят в убийство.Това ще е само убийство...Наистина беше като малко дете.Интересно ако щях малко да се поразров в мислите и нали нямаше да ми изгори жив?Така или иначе няма да усети тъй че няма как.Затворих си очите и се съсредоточих, започнах да доловявам мислите и - а по точно това което искаше да прави.Божее, не наистина беше...Ох, отворих си очите и продължих да се вглеждам някъде без цел. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 8:30 pm | |
| - Добре така да бъде. Скръстих ръце пред гърдите и се загледах в морето с недоволно физиономия. Той беше по-скучен и от баща ми, можеше поне да убием някого, това нямаше да му коства никакво усилие, но не господинчотo искаше да умра от скука . Просто трябваше да се отпусне малко . | |
|
| |
Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 8:38 pm | |
| Когато така "Добре, така да бъде" си помислих че наистина ще отиде да скача.Но, не остана си на мястото. -Е, що не отиваш?-попитах разочаровано.-Тъкмо си помислих че ще има шоу, а ти развали всичко...-казах недоволно.Чувах и мислите.И щом искаше да стана по весел...Ето и!С какво пък не е весело.На мен ми беше забавно...Щом тя можеше да си играе с мен, защо аз неможех.А и както гледах се беше отказал да ме хапе, май си научи урока... | |
|
| |
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 8:43 pm | |
| - Иди ти да скачаш! Казах недоволно аз и извъртях очи, бях толкова отегчена че всеки момент можех да заспя. Исках да правим нещо интересно, но върколакът не искаше. - Подяволите хайде да правим нещо. Почти изкрещях аз и отново се нацупих. | |
|
| |
Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 8:48 pm | |
| -Ти искаше да се убиеш не аз...-напимних и. - Подяволите хайде да правим нещо.-донякъде извика тя.Боже това момиче неможеше ли минутка или две да поседи тихо. -Дообре, ще играем на една игра...Отиваме на ЖП гарата и заставаме на релсите пред движеш се влак.Викаме Блъсни ме...блъсни ме.Интересно ли е?!?Ама ти ще си първа...-казах.Ох, това започна да става тъпо... -Добре.-смирих се.-Какво искаш да правим? | |
|
| |
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 24, 2011 9:07 pm | |
| - Хайде да убиваме хора! Казах радостно азl това беше едно от любимите ми занимания, харесваше ми да виждам страха в очите им и изплашените им лица. - Е какво ще кажеш? | |
|
| |
Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Вто Окт 25, 2011 11:24 am | |
| Ако щях да искам да убивам, то тя досега нямаше да е жива.Да не приличах на някой ненормален манияк?!?Аз спасявах хора, не за да ги убивам след това. -Не, участвам в това...-казах безразлично.Смъкнах се по стената на долу и седнах.Като не преставах да гледам някъде.Защо?Ами и аз незнаех.Просто така.Гледах някъде... | |
|
| |
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Сря Окт 26, 2011 7:45 pm | |
| - Както искаш! Казах аз и извъртях очи. Какво толкова ако убием няколко деца или млади хора? Нима щеше да е нещо нова за него? - Убивал ли си човек? Попитах аз и го погледнах. | |
|
| |
Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Съб Окт 29, 2011 7:45 pm | |
| Погледнах я удивено.Та аз тези хорица ги пасямах не ги убивах!Не ги спасявах за да ги убивам за веселба след това! -Умишлено не.-казах.Да се гордееш с това че си убивал хора според мен е егоизм.Да се смяташ за по силен от някой друг.И да караш да страда онзи който е по слаб от теб е пълна гбупост.Защото винаги може да се намери някой който е по силен от теб.И сещо може да запчне да ти докарва болка или подобни.А и станах пазител не за да убивам хора а за да ги спасявам.И до колкото знам убиването и спасяването са напълно различни неща... | |
|
| |
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Съб Окт 29, 2011 9:06 pm | |
| Не казах нищо в сравнение с него изглеждах като чудовище. Бяхме прекалено различни, като огън и вода, аз бях убийца, а той спасяваше живата на хората . - Прекалено си добър! Казах му аз и се усмихнах, хубаво беше да видя някой, които не е загубил човечността си и все още го е грижа за другите. | |
|
| |
Том Милс Helpers
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 Пон Окт 31, 2011 2:17 pm | |
| Надигнах раменете си. -Други, на име Том Милс не се предлагат.-казах.Прекалено добър бях аз?Или тя беше прекалено зла?Незнам.Такъв какъвто си бях и щях да остана.Нямах намерението да променям нищо в себеси.Така си бях добре.Който иска да ме смята за прекалено добър.Който и сака за зъл.Която иска...абе както си иска.Но това си бях АЗ.И щях да остна такъв какъвто съм си. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЛА 29 август 2011 | |
| |
|
| |
| ЛА 29 август 2011 | |
|