The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Градът,година по-рано Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Градът,година по-рано I_vote_lcap81%Градът,година по-рано I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Градът,година по-рано I_vote_lcap19%Градът,година по-рано I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Градът,година по-рано I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Градът,година по-рано I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Градът,година по-рано I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Градът,година по-рано I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Градът,година по-рано I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Градът,година по-рано I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Градът,година по-рано I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Градът,година по-рано I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Градът,година по-рано I_vote_lcapГрадът,година по-рано I_voting_barГрадът,година по-рано I_vote_rcap 
Саманта Такър
Градът,година по-рано I_vote_lcapГрадът,година по-рано I_voting_barГрадът,година по-рано I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Градът,година по-рано

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Талия Кейс
Helpers
Helpers
Талия Кейс

Брой мнения : 370

Градът,година по-рано Empty
ПисанеЗаглавие: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 5:13 pm

Исках да избягам от училището.Бях първа година учителка и макар предметът ми да не беше толкова труден колкото математика,физика и тем подобно ,определено напрежението ми идваше в повече.Исках просто да избягам и така и направих.Ето затова сега бях в кафенето пиейки кафе.предполагам беше второто или третото за деня.Нещата бяха много по-лесни през последните две години,когато пътувах наоколо.Може баба ми да беше бедна женица,но беше отделила за мен доста солидна сума пари.Чрез тях учих актьорско майсторство 2 различни градове макар и за кратко.отпих от кафето си и погледнах порединият посетител на заведението.
Върнете се в началото Go down
Алекс
Humans
Humans
Алекс

Брой мнения : 44

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 5:26 pm

Поредния скучен ден.Искаше ми се да се напия в някой бар и да се прибера...без да помня нищо,но си беше раничко за алкохол и затова просто излезнах от нас и се запътих към едно близко кафене.Времето беше приятно и подухваше лек ветрец.Влезнах в кафенето и седнах на една маса.Нямаше нужда да гледам менюто тъйкато често идвах и го знаех,а и все си поръчвах едно и също.Севитьорката дойде и ми се усмихна.Нямаше нужда да гледма баджа и за да разбера как се казва.Познавах я.Все пак им бях редовен клиен тъйкато ми бяха близко.

- Обичайното Алекс? - попита Кейти.Ухилих се като идиот и кимнах.Тя дори не си направи труда да запише поръчката.Може и да беше руса,но беше умна.След малко се върна и ми остави кафето.Благодарих и и отпих глътка от него.Тя отиде да обслужва други клиенти докато аз оглеждах наоколо.Обичайните неща,обичайните хора,обича...охо!Ново лице.Как не я забелязах?Седеше на съседната маса.

- Здравейте госпожице! - поздравих я и отпих от кафето си.Дано само не се уплаши и не ме помисли за някой побърках.Истината е,че просто ми се искаше да се запознаем.Нямах намерение да я отвличам или нещо подобно.
Талия Кейс
Helpers
Helpers
Талия Кейс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 5:38 pm

Отново отпих от кафето си.Сдържах се да държа чашата на високо ,притеснявайки с е,че ще забележа да трепери от толкова много кафета.Всъщност кафетата не бяха много.Просто интервалите между тях бяха прекалено малки.Трябваше да си поръчам и някакви кифлички.Да, кифличките щяха да ми се отразят добре,а също и парче торта,поничка ..всъщност не.Щях да се побъркам от толквоа сладко.Трябваше да е нещо солено и кифличките бяха идеални.Или пък обилен обяд в някой ресторант...мъжки непознат глас ме сепна.Определено трябваш да си поръча,м нещо друго,а не кафеОще малко щях да подскоча..Обърнах се към посока на гласа,който се оказа на момчето то съседната маса.
- Здравейте господине - отговорих и леко се усмихнах.отпих от кафето
Алекс
Humans
Humans
Алекс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 5:45 pm

Май леко я уплаших.Това ме накара да се ухиля като идиот.Аз не бях толкова страшен.Надявам се.Отпих отново от кафето си и въздъхнах.

- Как сте?Не ме разбийате погрешно.Не ви мисля злото.Малки ми е скучно...и вие ми се сторихте приятна... - говорех като някой луд.Нищо чудно да избяха всеки момент.А с малко късмет може да ме обърна и с Джони Деп в филма "Карибски пирати" където играе Джак Спароу.Оо да!Много обичам героя му там.Пиян пират...е не,че е само един пиян...пират.Подсмихнах се на мислите си и пак погледнах жената.
Талия Кейс
Helpers
Helpers
Талия Кейс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 5:55 pm

Беше малко странен ,но мил.Всъщност просто си търсеше компания.Отпих отново от кафето и с радост забелязах,че ръката ми не трепери както се опасявах."май само мозъкът ми беше засегнат от кофеина".Засмях се наум и поглеждайки непознатият на лицето ми се изписа широка усмивка.
- Добре съм - отговорих сякаш бях на съвсем обикновена разходка. - щом си търсиш компания ела и седни на моята маса.
Предложих и посочих мястото срещу мен.Трябваше малко да се разсея.нали за това бях тук,пък и беше приятен тип.
Алекс
Humans
Humans
Алекс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 6:08 pm

Тя ме покани на нейната маса и аз само се усмихнах.Взех кафето си и седнах при нея.Отпих голяма глътка.

- Аз съм Алекс.Приятно ми е.А вие сте? - все още си го карах на "Вие".Можеше да се натрапвам на чужди маси в кафенета и да заговарям хубави жени за да си намеря компания,но имах обноски.Бях научен на какво ли не само и само да не посрамя родителите си.Сестра ми имаше късмет.Не я мъчеха толкова,но тя изчезна.Мамка му!Изчезна...и я няма никаква...от години...търсихме я под дърво и камък и...нищо.Усмивката ми се стопи при мисълта за малката ми сестричка,но после отново се усмихнах за да не взема да скапа настроението и на дамата.
Талия Кейс
Helpers
Helpers
Талия Кейс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 6:16 pm

- Аз съм Анастасия - представих се.Той ме изпревари с представянето си.Щях да го питам точно сега.Интересното при това мое запознанство е,че той още говореше на Вие и даже така ме заговори.Няколко непознати са ме заговаряли така,но те винаги с ами говорели на Ти или дори да с ами говорели на Вие ,то след като разбере името ми автоматично започва на Ти.Този тук определено беше различен и съдейки по начинът,по който разговаряше със сервитьорката, беше редовен клиент.
- Изглежда сте редовен клиент - казах на глас мисълта си. - От колко време посещавате това заведение?
Алекс
Humans
Humans
Алекс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 6:27 pm

- Приятно ми е Анастасия.Хъм...хубаво име!

Усмихнах се и отпих от кафето си.Сервитьорката пак мина покрай нас и ми смигна.Човек ще каже,че спя с нея,но нямаше нищо такова.Отново преместих вниманието си към Анастасия която спомена нещо за родеовен клиент.Да..бях редовен клиент и идвах от доста време.

- Ами от както се помня.Или по-точно от около година-две... - засмях се.Чудех се дали да мина на "Ти".Вече знаех името и,но когато бях малък и на банкетите на родителите ми дори след като знаех името на хората говорех на "Ви" ,но те бяха възраст.Е объркана му работа!
Талия Кейс
Helpers
Helpers
Талия Кейс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 6:35 pm

Забелязах смигването на сервитьорката.Погледнах към Алекс и после отново към нея.Интересно.
- Да не би.. - започнах,но осъзнах,че не е моя работа. - няма значение.
Усмихнах и отпих последната глътка от кафето си.Чашата остана празна и отново ми мина през ума идеята за кифличките.Защо не?Повиках сервитьорката и си поръчах кифлички.Щом тя се отдалечи и започнах тема на разговор.
- Е Алекс тук ли сте роден?
Алекс
Humans
Humans
Алекс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 6:53 pm

Засмях се.

- Аз и тя.Не..спокойно..свободен съм. - смигнах и и пак се засмях.Тя повика сервитьорката,но дойде Аманда тъйкато тя беше свободна.Кимнахме си за здрасти докато тя записа поръчкана на Ани.Кифлички.Колко сладко въпреки,че те бяха солени.Ан ме пита дали съм роден тук.

- А ъ...да.А вие?Ти? - не знаех как предпочита да се обръщам към нея.На "вие" или на "ти".Затова давах и двете.Бях роден в Лондон който беше наблизо и затова казах "да".Не беше лъжа...по-точно си бях роден тук,но живеех в Лондон.Объркана работа.
Талия Кейс
Helpers
Helpers
Талия Кейс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 7:06 pm

Засмях се.Надявах се да не си е направил грешно впечатление за мен.Използването на двете форми ме накара да се усмихна.
- Говори ми на ти.Май ще е най-добре и за двама ни - кифличките ми пристигнаха и щом отхапах от едната не съжалих ,че съм си взела.Напротив.Трябваше да го направя по-рано.Стомахът ми ми беше благодарен.Не знаех ,че съм гладна докато не изядох едната кифличка.
- Не съм родена тук.Преместих се преди няколко години.Градчето наистина е страхотно - започнах да ям втората кифличка.Беше превъзходна. - Тези кифлички са върха.Искаш ли една?
Алекс
Humans
Humans
Алекс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeНед Авг 14, 2011 9:11 am

Усмихнах се.Щом иска на "ти" така ще и говоря.Тя ми предложи кифличка.Взех си една и и благодарих.Кифличката си беше доста вусна.Отпих от кафето си.

- Искаш ли после да се разходим в парка? - предложих и аз.Имах нужда от разходка,но не исках да съм сам.Може би тя щеше да е така дибра да ме придружи.Само да не помисли,че ще правя нещо нередно вечерта.Доизядох кихличката и отново отпих от кафето.
Талия Кейс
Helpers
Helpers
Талия Кейс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeНед Авг 14, 2011 10:01 am

- Да,звучи чудесно - съгласих се веднага.Чист въздух,приятна компания,какво по-хубаво от това?В чинията ми бяха останали само още две кифлички.Ако бях сама щях да ги изям на веднъж без много да му мисля имайки предвид глада ,който изпитах след първата кифличка,но тъй като не бях нямаше да изглежда много добре момиче да се нахвърли така на храната.Взех предпоследната кифличка и спокойно започнах да я ям.
- Ако искаш вземи последната кифличка - предложих му с усмивка. - така по-бързо ще можеш да тръгнем към парка.
Алекс
Humans
Humans
Алекс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeНед Авг 14, 2011 11:42 am

Ан ми предложи последната кифличка,но аз поклатих глава.

- Не благодаря.Ти я изяж.Изглеждаш гладна. - надявах се да не съм я обидил.Не исках обаче да ми припада по пътя.Доизпих кафето си.Сервитьорката дойде и аз платих моята сметка и на Анастасия.Усмихнах се чаровно докато тя изяде и последната кифличка.Излезнахме от кафенето и тръгнахме към парка.

- Обичаш ли животни? - попитах я когато едно куче се приближи към нас размахвайки радостно опашката си.Погалих го по главичката,а то си тръгна защото стопанинът му го викна.
Талия Кейс
Helpers
Helpers
Талия Кейс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeНед Авг 14, 2011 3:01 pm

Вдигнах рамене и си изядох кифличката.Междувременно Алекс плати своята и моята сметка.Щях да му възразя ,но можеше да го обидя.Както и да е.Следващото нещо щях да платя аз.Излязохме от кафенето и едно куче си приближи към нас.Алекс го погали,а аз му се усмихнах.Много му отиваше да има домашен любимец
- О ,да обичам животни - отговорих на въпросът му. - Изглежда ,че и ти обичаш,също и те теб.Имаш ли си домашен любимец?Много ти отива.
Алекс
Humans
Humans
Алекс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeПон Авг 15, 2011 9:52 am

Засмях се.Искаше ми се да имам четирикрако приятелче,но нямах.

- Не..мислил съм по въпроса,но нямам.Иначе благодаря - обесних и аз.Продължих да ходя.Чудех се каква тема да повдигна.Тя дали си имаше домашен любимец?

- А ти?Имаш ли си домашен любимец Ан?Нали може така да ти казвам? - зададох и куп впроси и затова се засмях.Милата...сигорно ще се побърка край мен.
Талия Кейс
Helpers
Helpers
Талия Кейс

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitimeВто Авг 16, 2011 12:16 pm

- Да имам си - усмихнах се. - Коте на име Пухчо.Знам ,че името му е прекалено разпространено,но както и да е.Голям сладур е и е много любвеовилен,а също и игрив и обича вниманието.
Спомняйки си за игрите ни с Пухчо и как ме караше да го галя като ми пречеше да чета, ме накараха да се засмея.
- И да можеше да ми викаш Ан - отговорих на другият му въпрос. - можеш да ми викаш както искаш.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Градът,година по-рано   Градът,година по-рано I_icon_minitime

Градът,година по-рано
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Лас Вегас - една година по-рано
» Училището и градът преди две седмици
» Преди една седмица,градът ;д
» Градът и околията преди около седмица
» Училището,градът и покрайнините преди известно време

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите