Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др. |
Времето |
Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :) |
Poll | | Харесва ли ви новия дизайн? :) | Да. | | 81% | [ 44 ] | Не. | | 19% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 54 |
|
Latest topics | » Момичета срещу момчетаНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур» Една буква,5 думиПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда» Домът на Алдур и БолинтарПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика» Fuck or PassСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика» Болница "Mercy West"Нед Май 10, 2020 6:37 am by Урика» Парк"Ривърти"Съб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика» Търся си някои за РП?Пон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика» Гласуване в БГ ТопВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис» Каква професия подхожда на предишния? Чет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела» Колко % ?Чет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела |
500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot Нула Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am |
|
| Училището,градът и покрайнините преди известно време | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Клеър Монгомъри The Big Boss
Брой мнения : 4708
| Заглавие: Училището,градът и покрайнините преди известно време Съб Сеп 24, 2011 9:34 am | |
| Скитах се нагоре-надоло за пореден път.Нямаше какво да правя в това училище.Сега беше ваканция и набирахме и нови учители и какво ли още не.А като настъпише учебната година щеше да стане...мазало.Ученици,часове...ужас!Трябваше да се подготвят и уроци и какво свободно време оставаше?Никакво.Бях излезнала да се поразходя из гората.Там беше приятно...понякога.А и зависи в коя част си.На мен дори в гъстите дебри ми беше приятно,но както и да е. Вървях из гората и чух как струйки вода се разбиват в скалите.Бях се запътила към водопада.След малко вече го видях.Голям и величествен.Свалих маратонките и чорапите си,а после дънките и блузата.Качих се по скалите на водопада и скочих от там.Водата "ме прегърна".Беше си леко студена,но аз бях вампир и това не ме интересуваше.Излезнах на повърхноста за да си поем въздух.Почнах да плувам по гръб,а после отново се потопих.Тук си беше прекрасно.Обичах да съм сама с мислите си.Оставих се да се нося по водата легнала по гръб гледайки към небето.Беше...прекрасно.
П.п:Глупости...хД | |
| | | Seth Teachers
Брой мнения : 38
| Заглавие: Re: Училището,градът и покрайнините преди известно време Нед Сеп 25, 2011 7:01 am | |
| Стоях, скрит измежду дърветата и се чудех кога ли щеше да ме забележи. Облегнал рамо на едно дърво, бавно и сладко унищожавах една сочна зелена ябълка, и наблюдавах момичето, което плуваше по гръб във водата, явно без да усеща присъствието ми. Бях дошъл тук преди нея, обвзет от някакви странни дори за мен самият импулси, и бях проследил всичко, станало до този момент.
Бавно, със спокойни крачки излязох от скривалището си и застанах толкова близко до водата, че само да се подхлъзнех и щях да се озова вътре. Продължих да ям от ябълката и да се наслаждавам на вкуса й, гледайки водопада.
- Прекрасно място, а? - вметнах небрежно и отхапах солидно парче от плода. | |
| | | Клеър Монгомъри The Big Boss
| Заглавие: Re: Училището,градът и покрайнините преди известно време Нед Сеп 25, 2011 8:39 am | |
| Докато си плувах някакъв мъж се приближи към мен - водата - ядейки ябълка. - Прекрасно място,а? - попита той,а аз се обърнах към него и повдигнха вежда.Огледха се наоколо и кимнах.Огледах мъжът който най-сладко си ядеше ябълка.Кой ли беше той?Малко ми беше познат...ама от къде?? -Да...хубаво е..ам..аз съм Клеър... - заплувах към него.Стигнах до края на "езерото" точно до мъжът и протегнах ръка.Оставаше му само да съм някоя сиена - не,че бях - която да запее да го умае и да го удави.Яко а?Да ама не.Посочих с поглед водата. - Ела...тук е приятно... - усмихнах се чаровно и запърхах с мигли.Щеше да ми е приятно да си имам другарче...във водата. | |
| | | Seth Teachers
| Заглавие: Re: Училището,градът и покрайнините преди известно време Чет Сеп 29, 2011 1:39 pm | |
| - Сет - казах името си в отговор и хвърлих небрежно през рамо огризката от ябълката, усмихвайки се и сядайки на камъните до водата. - Не, мерси... Не съм си взел банския.
И се засмях. Не, че ако го бях взел, щях да дойда тук, но... Откъде пък мога да знам? Аз, който прелита от град на град, от човек на човек, сменя колите като носни кърпички и прави всичко, което му хрумне, нямаше да се учудя толкова, ако ми се беше приискало дори да скоча от самолет... без парашут.
Погледнъх към Клеър и веждитеми се сбърчиха.
- Познавам ли те отнякъде? - попитах. | |
| | | Клеър Монгомъри The Big Boss
| Заглавие: Re: Училището,градът и покрайнините преди известно време Сря Окт 05, 2011 2:34 pm | |
| Усмихнах му се.Не си е взел банския...е,че и гол да влезне няма да ми пречи.Сет - както се представи - попита дали ме познава.На този въпрос отговора би трябвало да знае той,а не аз. - Ами...не знам...не мисля... - повдигнах рамене и направих един малък кръг плувайки о гръб.Той май ми беше малко познат... - Директорна съм на едно училище... Изрекох накрая и го огледах от главата до петите.Добре де...защо не се съблече и не дойде.Няма да го изям.Не много и не веднага... - Няма да те изям!Съблечи се и ела.. - смигнах му и се засмях.Направих още няколко кръгчета след което отново се върнах пред него като погледнах с мила муцунка.Щеше да е по-забавно да сме двамцата тук...вътре. | |
| | | Seth Teachers
| Заглавие: Re: Училището,градът и покрайнините преди известно време Нед Ное 13, 2011 12:31 pm | |
| Нямаше как да не се поддам на изкушението. Та това ми бе в природата!, а и беше единственият спорт, който практикувах с удоволствие. Гледайки я, се съмнявах, че Клеър беше сама и си нямаше приятел, но дори да имаше, той не бе тук сега, нали? Тогава нямаше никакъв проблем... Не и докато не изникне такъв.
Набързо се отървах от дрехите си (ако имах баба, тя сигурно в този момент щеше да крещи: "Момченце, как не те е срам..?!"... но нямах баба), оставяйки ги на камъните и навлязох във водата, отивайки до Клеър.
- Дори да имаше намерение да ме изядеш, нямаше да се съпротивлявам - усмихнах се. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Училището,градът и покрайнините преди известно време | |
| |
| | | | Училището,градът и покрайнините преди известно време | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|