| какво ще правиш ако | |
|
+22Alison Том Милс Касиди Джеймс Стивънсън Isabelle Stromberg Стела Виктория Монгомъри Елизабет Алварадо Томас Бръкли Ейми Джонсънс Морган Рийд Тран Дюбос Ерик Найт Анджела Даркгърл Саманта Такър Силвия Томсън Алекса Рен Самър Бел Дмитрий Беликов Талия Кейс Бъфи Гилбърг Брейди Евънс Клеър Монгомъри 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Саманта Такър Students
Брой мнения : 3788
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Сря Авг 10, 2011 12:03 pm | |
| О това е гадно наказание...ем ще търпя, живее ми се, така че няма да се убивам...все още Какво ще направиш ако за да изпълниш мечтата си трябва да напуснеш всичките си близки? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
Брой мнения : 3216
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Сря Авг 10, 2011 5:15 pm | |
| Ако го сторя мечтата няма да ме донесе удовлетворението, което търся. Ще се откажа от нея.
Какво ще направиш, ако близък пожелае да се откажеш от мечтата си?
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Сря Авг 10, 2011 5:39 pm | |
| Не мисля че ще се откажа...никой не може да ме спре, така че ще се наложи да го пратя малко на майната му... Ами ти? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Чет Авг 11, 2011 10:16 am | |
| Ще се откажа. Приятелите са на първо място, пък и не съм сигурен каква е мечтата ми.
Какво ще направиш, ако на улицата те срещне хубаво момче/момиче (зависи от предпочитанията) и поиска да прави секс с теб?
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Чет Авг 11, 2011 12:12 pm | |
| Ще си помисля че заработва Какво ще направиш ако видиш призрак на починал наскоро роднина? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Чет Авг 11, 2011 12:24 pm | |
| Ще ми пожълтее бельото.
Какво ще направиш, ако ти се превърнеш в дух?
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Чет Авг 11, 2011 12:25 pm | |
| ще се кефя че мога да правя каквото си искам... и ще дойда да те стресна, че нещо много започна да ми допада идеята за жълтото бельо Какво ще направиш, ако осъзнаеш че се бориш за изгубена кауза? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Чет Авг 11, 2011 12:48 pm | |
| Ще се откажа от нея и ще намеря постижима такава.
Ти?
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Чет Авг 11, 2011 3:18 pm | |
| ще се постарая да направя така че вече да не е изгубена, а в противен случай потъвам с кораба Какво ще направиш ако разбереш че скъп за теб човек те лъже? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пон Авг 15, 2011 9:13 am | |
| Често съм мислил върху този въпрос и признавам, че ми се е случвало, но - не знам.
Надявам се ти да ми кажеш отговора.
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пон Авг 15, 2011 12:33 pm | |
| Хъм...и аз не знам...може би ще се разсърдя и този човек ще е история...до колкото се познавам повече няма да му проговоря...вярно, тъпо решение, но не се сещам за друго... Какво ще направиш ако ти лъжеш някой и изпитваш угризения, но знаеш че истината ще го съсипе? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пон Авг 15, 2011 9:01 pm | |
| По-скоро бих измъчвал себе си, отколкото близък, но ако има някакъв безболезнен начин да научи - веднага ще му споделя.
Какво ще направиш, ако не искаш този човек, който те е лъгал, да се превръща в история?
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пон Авг 15, 2011 9:07 pm | |
| Ако това за което ме е излъгал е нещо важно, то тогава няма начин да не е история, но ако може да се живее с това нещо, значи ще се опитам да върна доверието си в него... Какво ще направиш, ако разбереш че човекът които обичаш, всъщност обича друг и ти сам си му го показал...? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Вто Авг 16, 2011 6:48 am | |
| Тоест, показал си му по-добър/добра от теб и той е предпочел него/нея? В такъв случай бих се радвал, защото вероятно с него ще е по-щастлив.
Пак ще се върна към предишния въпрос. Какво ще направиш, ако лъжата е свързана с изневяра?
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Вто Авг 16, 2011 4:49 pm | |
| Ок, не искам да го оставям този човек...лъжата му е доста...ммм...сериозна, но...ако наистина го обичам и той мен също, значи това е просто пречка която трябва да се преодолее и да засили доверието помежду ни...но ще пада доста "взаимна помощ" за да може доверието ми отново да се върне във въпросния човек... Какво ще направиш, ако човекът в който си влюбен не спира да ти говори за това колко обича някой друг мислейки си че си му само приятел? А за предния въпрос имам предвид че този някой е бил изключен от списъка и ти сякаш нарочно си го върнал там че дори си го качил до 1 място въпреки че смяташ че твоята любов е точно толкова силна... | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Сря Авг 17, 2011 7:41 am | |
| Отговарям на въпросите в реда, в който са зададени.
1. От твоя гледна точка си допуснала голяма грешка, защото така си изгубила любимия човек, но ако погледнем нещата от другата страна на монетата, може би така е по-добре за него. Единствено времето може да покаже.
2. Ще бъда максимално кратък, защото този въпрос не се нуждае от обширен и завъртян отговор - ще страдам.
Какво ще направиш, ако започнеш да усещаш, че отношенията и чувствата ти към даден човек вече не са същите?
| |
|
| |
Виктория Монгомъри Red
Брой мнения : 1004
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Съб Окт 01, 2011 7:53 am | |
| Нищо.. ; Д
Какво ще направиш,ако разбереш,че най-добрия/та приятел/ка ходи с момчето/ичето , което харесваш ? | |
|
| |
Стела Students
Брой мнения : 454
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Нед Окт 02, 2011 2:13 pm | |
| първо ще се разберем с добро ако ли няма да и говоря повече
Какво ще направиш ако света зависеше от теб и момчето/момичето което мразиш най-много | |
|
| |
Isabelle Stromberg Students
Брой мнения : 3400
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Чет Окт 06, 2011 2:23 pm | |
| Щях да и предложа да се съюзим и да спасим света ...
Какво ще правиш ако гаджето ти ти изневери ? | |
|
| |
Стела Students
Брой мнения : 454
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Окт 07, 2011 12:18 pm | |
| ми нищо ще го оставя да се пържи на бавен огън и да се пита дали ще предприема нещо
Ами ти? | |
|
| |
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Окт 07, 2011 1:47 pm | |
| Щях да му го отвърна .. Какво ще направиш ако ти кажат, че гаджето ти е умряло при катастрофа? | |
|
| |
Виктория Монгомъри Red
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пон Окт 10, 2011 4:41 pm | |
| Въйй.. ще се самоубия..
Какво ще направиш ако БФФ-то ти реши , че си мнг. тъпа и почне да са събира с др. '' ПО-ЯКИ'' батковци ? д; | |
|
| |
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Нед Окт 16, 2011 11:54 am | |
| ще я убия ;дд
какво ще правиш ако майкати ти каже, че се развежда с баща ти ? | |
|
| |
Виктория Монгомъри Red
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Съб Окт 29, 2011 2:19 pm | |