| какво ще правиш ако | |
|
+22Alison Том Милс Касиди Джеймс Стивънсън Isabelle Stromberg Стела Виктория Монгомъри Елизабет Алварадо Томас Бръкли Ейми Джонсънс Морган Рийд Тран Дюбос Ерик Найт Анджела Даркгърл Саманта Такър Силвия Томсън Алекса Рен Самър Бел Дмитрий Беликов Талия Кейс Бъфи Гилбърг Брейди Евънс Клеър Монгомъри 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Тран Дюбос Students
Брой мнения : 3216
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 1:17 pm | |
|
Ако искат да ме ядат, ще посоча един от тях и ще кажа - "Този е по-вкусен". Ако ще ме правят техен крал ще кажа - "Добре." Ако искат да ме попитат колко е часа ще кажа - "Дайте ми часовника и ще ви кажа."
А ти?
| |
|
| |
Ейми Джонсънс Students
Брой мнения : 964
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 1:21 pm | |
| Ако не съм вързана ще се опитам да избягам и ще се моля да не ме последват Какво ще направиш, ако се изгубиш някъде в гората и си без мобилен телефон, лаптоп, интернет... и не знаеш как да се измъкнеш? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 1:26 pm | |
|
Ще ям ларви, мравки и други ядливи насекоми. Ще търся неотровни плодове, корени и гъби. След това ще се ориентирам по слънцето и ще поема към най-близкия град.
Ти?
| |
|
| |
Ейми Джонсънс Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 1:31 pm | |
| Амиии... ще се опитам да оцелея възможно най-дълго, докато не забележат, че ме няма и не ме потърсят.
Какво би направил, ако разбереш, че брат ти/сестра ти е счупил/а твоя ценна вещ? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 1:35 pm | |
| Задаваха ми подобен въпрос в "Избери едно от двете", мисля. Ако го е направил случайно нямаше да се сърдя, но ако е нарочно - ще му направя забележка.
Ти?
| |
|
| |
Ейми Джонсънс Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 1:39 pm | |
| Предполагам, че бих реагирала доста остро, все пак - ценна вещ.., а после щях да се опитам да я залепя, ако е възможно.
Какво ще направиш, ако с половинката ти сте решили да не комуникирате известно време и тя/той ти се обади на следващия ден, плачейки и ти каже: "Стана нещо ужасно! Нуждая се от теб!" | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 1:40 pm | |
| Ще наруша договорката и ще проверя какво се е случило?
Ти?
| |
|
| |
Ейми Джонсънс Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 1:43 pm | |
| Още преди да съм затворила ще тръгна.
А, ако е на километри от теб? | |
|
| |
Томас Бръкли Graduates
Брой мнения : 627
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 3:00 pm | |
| Бих намерил начин,за да отида Какво ще правиш,ако най-близкия ти човек те предаде? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 08, 2011 5:26 pm | |
| Имам не особено полезната дарба да прощавам. Признавам, че предателството ще ме нарани много, но ще го понеса.
Какво ще направиш, ако ти трябва да предадеш доверието на близък човек? | |
|
| |
Саманта Такър Students
Брой мнения : 3788
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 15, 2011 11:08 am | |
| Ако знам че така бих му помогнала и е за негово добро бих предала доверието колкото и гадно да ми е. Какво би направил ако най-добрия ти приятел умре? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 15, 2011 4:45 pm | |
| Ще скърбя много, но в крайна сметка предполагам, че ще събера сили да се изправя и съвзема.
Какво ще направиш, ако любимия човек пострада?
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 15, 2011 4:50 pm | |
| Намирам този заради който е пострадал и ще го накарам да съжалява...че се е родил Какво ще направиш ако един ден разбереш че си осиновен/а? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 15, 2011 4:55 pm | |
| Ще попитам за истинските си родители, а ако още са живи ще пожелая да се срещна с тях.
Какво ще направиш, ако скоро ще умреш?
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 15, 2011 4:58 pm | |
| Детската ми мечта....ще обера банка Какво ще направиш ако се прибереш и завариш в стаята си крадец? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| |
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Пет Юли 15, 2011 5:11 pm | |
| Ще лудна тотално... Какво ще направиш ако случайно срещнеш на пътя...Майкъл Джексън | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Вто Юли 19, 2011 10:24 am | |
| Или ще го снимам и ще повикам медиите, за да докажа, че е жив. Ще стана много известен и ще си уредя живота за години напред.
Или ще попитам "Мъртъв ли съм?"
Какво ще направиш, ако те поканят да свириш на концерт, но нямаш никакви умения?
| |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Вто Юли 19, 2011 10:48 am | |
| Зависи какъв е концерта...ако е нещо което ми харесва отивам там и точно преди представлението си навяхвам крака, повръщам или нещо с което да се измъкна ама да си слушам зад кулисите:Д Какво ще направиш ако един ден когато си идеш у вас намериш всичките си роднини натръшкани на земята....мъртви...? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Вто Юли 19, 2011 10:54 am | |
| Ще повикам линейка, полиция и може би пожарна (в реда на изброяването).
Какво ще направиш, ако сънуваш как умираш в някаква ситуация и на другия ден наистина се озовеш в такава? | |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Вто Юли 19, 2011 12:30 pm | |
| Значи или съм медиум, или още спя...Ще се напия като за пследно... Какво ще направиш ако спечелиш билети за околосветско пътешествие? | |
|
| |
Тран Дюбос Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Вто Юли 19, 2011 12:32 pm | |
| Ще ги раздам на най-близките хора, но ще гледам да остане един и за мен.
Имах в предвид, че ситуацията се разиграва в момента. Примерно си сънувала как някой влиза в стаята и те убива, а сега виждаш как този някой влиза в стаята, но още не е започнал да те убива. Същия въпрос, но с уточнението. | |
|
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Вто Юли 19, 2011 11:11 pm | |
| Тогава навярно бих направила нещо с което да се защитя, след като вече знам какво следва...или просто ще пищя докато не умра Какво ще направиш, ако ти кажат че имаш само два часа живот? | |
|
| |
Томас Бръкли Graduates
Брой мнения : 627
| |
| |
Саманта Такър Students
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако Вто Юли 19, 2011 11:17 pm | |
| Зависи кой ми ги предлага...може и да имаме сделка ако не е някой който не мога да понасям Какво ще направиш ако без да искаш си отрежеш ръката? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: какво ще правиш ако | |
| |
|
| |
| какво ще правиш ако | |
|