The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
какво ще правиш ако - Page 6 Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
какво ще правиш ако - Page 6 I_vote_lcap81%какво ще правиш ако - Page 6 I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
какво ще правиш ако - Page 6 I_vote_lcap19%какво ще правиш ако - Page 6 I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
какво ще правиш ако - Page 6 I_vote_lcapкакво ще правиш ако - Page 6 I_voting_barкакво ще правиш ако - Page 6 I_vote_rcap 
Саманта Такър
какво ще правиш ако - Page 6 I_vote_lcapкакво ще правиш ако - Page 6 I_voting_barкакво ще правиш ако - Page 6 I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

какво ще правиш ако

Go down 
+22
Alison
Том Милс
Касиди Джеймс Стивънсън
Isabelle Stromberg
Стела
Виктория Монгомъри
Елизабет Алварадо
Томас Бръкли
Ейми Джонсънс
Морган Рийд
Тран Дюбос
Ерик Найт
Анджела Даркгърл
Саманта Такър
Силвия Томсън
Алекса Рен
Самър Бел
Дмитрий Беликов
Талия Кейс
Бъфи Гилбърг
Брейди Евънс
Клеър Монгомъри
26 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
АвторСъобщение
Саманта Такър
Students
Students
Саманта Такър

Брой мнения : 3788

какво ще правиш ако - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeВто Авг 02, 2011 5:01 pm

Ще си помисля че се крият от менСмях
Не че има основание да го правят, ама...знае ли човек...
Какво ще направиш, ако най-добрият ти приятел те остави без дори да ти обясни защо и каже само че не иска да го прави, но трябва?
Върнете се в началото Go down
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

Брой мнения : 3216

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeВто Авг 02, 2011 7:09 pm

Че се е забъркал в нещо сериозно, в което не иска да въвлича и мен. Аз обаче сам ще се включа.
Клеър Монгомъри
The Big Boss
The Big Boss
Клеър Монгомъри

Брой мнения : 4708

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeЧет Авг 04, 2011 9:48 am

Изгубила съм ви връзката...хД

Какво ще направиш ,ако....ти дадът 10 000 лв.
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeЧет Авг 04, 2011 6:27 pm

Ще направя хубав подарък на сестра си.

А ти?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

Брой мнения : 964

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeЧет Авг 04, 2011 11:31 pm

Първо ще се уверя дали са "чисти" пари, а после ще ги даря на дом за деца.

Какво ще направиш, ако разбереш, че най-близкият ти човек те мами?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 12:28 am

Ще се почувствам използван и вероятно никога повече нямаше да видя този човек.

Какво ще направиш, ако осъзнаеш, че всичко, което си смятал за чиста монета се оказва лъжа?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 12:32 am

Ще си помисля, че и живота ми е лъжа и ще предприема нещо, най-вероятно трагично, защото едва ли ще мога да го понеса.

Ти?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 12:35 am

Същото, като в предишния ми отговор. Заличавам всякакви контакти и се затварям сам в мислите си.

Какво ще направиш, ако някой говори зад гърба ти, а след това ти признае всичко?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:01 am

Ще се разсърдя вътрешно, а може и да си му кажа в очите, че не ми е много приятно да говори зад гърба ми. Ако има нещо да ми казва, да ми ги казва в очите!

Ти?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:04 am

Понеже е признал няма да се сърдя толкова, но пак ще се обидя.

Какво ще направиш, ако трябва да избираш два пътя на щастието?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:10 am

Не знам... Предполагам (надявам се), че ще успея да избера подходящите Усмивка

Ти?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:15 am

Понеже не знам, ще използвам твоя отговор - Не знам.

Какво ще направиш, ако голяма мечка те срещне в гората?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:19 am

Ще се опитам да избягам, а ако не стане - здраве да е Смях

Какво ще направиш, ако видиш гола жена, която ходи срещу теб и ти помахва с една ръка (страхотно тяло, очи, лице...)?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:23 am

Ще изчакам, за да видя коя е, дали е някоя позната, защо ми маха и прочие. Пък после може да я заведа някъде, навън е студено.

Ти?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:27 am

Хъмм... Ще се огледам предпазливо назад, ако няма никой - ще се притесня, защото може да не я познавам и ако имам някой дрешка под ръка ще й я наметна, а после ще я заведа вкъщи, за да й дам нещо да облече, защото може да настине Смях

Какво ще направиш, ако в този момент гаджето ти се появи на вратата ти?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:31 am

- Не е каквото си мислиш? - казвам аз, докато завивам голите ни тела, въпреки че тя вече е видяла какво сме правили.

Какво ще направиш, ако някой те целуне без предупреждение?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:34 am

Ако имам симпатии към него ще му отвърна със същото, но ако е някой, който не понасям особено много ще го зашлевя с всичка сила!

Ти?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:39 am

Ще се отдръпна и ще я попитам какво става.

А ако и имаш приятел или приятелка?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:47 am

Ако съм обвързана едва ли ще имам симпатии към някого другиго, особено към този, който се е опитал да ме целуне. Ще му зашлевя една плесница, след което още една и още една, докато не се научи да стой надалеч от обвързани момичета!

Ти?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:51 am

Може да е по-добра за мен от настоящата и защо да не се възползвам от шанса, който ми предоставя съдбата? Все пак не всеки ден ти се нахвърлят момичета. Ако законите са създадени, за да се нарушават, значи връзките са за да се късат...

Какво ще направиш, ако имаш приятел/ка, но харесваш друг/а?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 1:55 am

Колкото и да ми е гадно ще трябва да му го кажа. Не искам да живее в лъжа.

Ти?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 2:01 am

Ще остана известно време на Stand By, докато се уверя в чувствата си и тогава явно ще прекъсна взаимоотношенията си с предишното момиче, за да атакувам новото.

Какво ще направиш, ако едно приятеля / приятелката ти е харесван / харесвана от много други?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 2:05 am

Ако той ми показва, че аз съм единствена за него и че другите не го греят ще му повярвам. Е, ще си ревнувам тайничко, но няма да го показвам. Е, може да го показвам по някакъв начин, но ще гледам да е в границите на нормалното, защото може да го отблъсна.

Ти?
Тран Дюбос
Students
Students
Тран Дюбос

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 2:15 am

Скандали всеки ден. Дявол

Какво ще направиш, ако ревността те разяжда от вътре и вече не можеш да издържиш?
Ейми Джонсънс
Students
Students
Ейми Джонсънс

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitimeПет Авг 05, 2011 2:20 am

Ще опитвам да се контролирам, ако не стане ще направя всичко възможно, за да задържа този човек, ако го обичам. Ще се опитам да поговоря с него човешки... да му обясня всичко, а той може и да ми помогне да преодолея ревността си по някакъв начин...

Какво ще направиш, ако отблъснеш този човек с тези спорове. Все пак тя не е виновна, че я харесват.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: какво ще правиш ако   какво ще правиш ако - Page 6 I_icon_minitime

какво ще правиш ако
Върнете се в началото 
Страница 6 от 11Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Какво е това?
» Какво би направил ако предишния те целуне?
» какво име подхожда на предишния ?
» Какво "казва" аватара на предишния?
» Какво слушате в момента?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The magic world of ShadowHood :: Друго :: Свободна зона :: Игри-
Идете на: