The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Вегас 2011 - Page 3 Beautiful_Nature-150x150 Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :)
Трейлър
Poll
Харесва ли ви новия дизайн? :)
Да.
Вегас 2011 - Page 3 I_vote_lcap81%Вегас 2011 - Page 3 I_vote_rcap
 81% [ 44 ]
Не.
Вегас 2011 - Page 3 I_vote_lcap19%Вегас 2011 - Page 3 I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Общо гласове : 54
Latest topics
» Момичета срещу момчета
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур

» Една буква,5 думи
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда

» Домът на Алдур и Болинтар
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика

» Fuck or Pass
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика

» Болница "Mercy West"
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeНед Май 10, 2020 6:37 am by Урика

» Парк"Ривърти"
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeСъб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика

» Търся си някои за РП?
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика

» Гласуване в БГ Топ
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис

» Каква професия подхожда на предишния?
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела

» Колко % ?
Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeЧет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела

500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Екип
Брояч
free counters
Top posters
Клеър Монгомъри
Вегас 2011 - Page 3 I_vote_lcapВегас 2011 - Page 3 I_voting_barВегас 2011 - Page 3 I_vote_rcap 
Саманта Такър
Вегас 2011 - Page 3 I_vote_lcapВегас 2011 - Page 3 I_voting_barВегас 2011 - Page 3 I_vote_rcap 
Isabelle Stromberg
Тран Дюбос
Том Милс
Харпър Дейл
Алекса Рен
Selene
Силвия Томсън
Виктория Монгомъри
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 21 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 21 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am

Вегас 2011

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
АвторСъобщение
????
Гост

Вегас 2011 - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeСъб Дек 17, 2011 7:43 pm

- Ето това. - Каза Ник и започна отново, но този път по-бързо. Да, беше свършил, но това не му пречеше. Той хвана Сара за ръка, реши да я остави малко да си почине и двамата отидоха в спалнята. Двамата бяха още мокри, но това не им пречеше. Ник отново в нея като увеличаваше темпото. Променяше го, бързо, бавно, искаше да достави максимално удоволствие на Сара, но тя сама си е виновна, че е толкова красива. После се обърнаха и той беше отдолу.
Върнете се в началото Go down
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

Брой мнения : 506

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeСъб Дек 17, 2011 7:54 pm

Пъшках и стенех на пълни обороти.След това се обърнахме и аз бях отгоре.Наведох се и започнах да го целувам докато намеря собствен ритъм.След като го намерих само ускорявах и забавях темпото.Сега беше време той да пъшка и стене.Беше блаженство за ушите ми .Отново го опсипах с атака от целувки по-всяка възможна частица от тялото му.
Беше секси няма спор.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeСъб Дек 17, 2011 8:05 pm

Ник се наслаждаваше на действията на Сара и когато пак се обърнаха, той спря. Легна до нея и я прегърна. Двамата бяха с лице един към друг.
- Уау, явно съм те подценявал, малката ми. - Ник я целуна. Двамата бяха мокри от сцената в банята и от това преди малко, бяха се изпотили от действията си. Сега и на двамата им трябваше душ, наистина хубав душ.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeСъб Дек 17, 2011 8:58 pm

Измърках и след това се подсмихнах.
-Отивам до моя апартамент да взема един душ и да си облека нещо чисто.-казах аз и го целунах.
Изправих се,взех си дрехите от пода и от банята и с вампирска скорост отдох в моя апартамент.Захвърлих ги и влязох поддуша.Изкъпах се и излязох от банята.Разрових се из куфара и открих едни розови къси панталонки и черен потник.Облякох се и се върнах при Ник.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 5:45 pm

Ник точно обличаше бяла тениска, когато Сара влезе в апартамента му.
- Уау! - Каза Ник, когато видя облеклото на Сара. Освен бялата тениска, Ник носеше и черни дънки. - Лицето ти е красиво, а тялото ти - секси. - Каза Ник и се усмихна. Приближи се до нея и я целуна страстно. Харесваше я. Тя не беше само поредното момиче за секс. Имаше нещо различно в нея.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 8:44 pm

Както се целувахме започнах да се кикота.Започнах да се отдръпвам и Ник изстена.
-Сега какво ще правим?-попитах го.
Целунах го страстно.Направих си едно кафе и запалих една цигара.Понякога се чудех какво ли си мили,когато е толкова замислен.
-За какво милиш?-реших да го попитам.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeНед Дек 18, 2011 8:56 pm

Ник й взе цигарата и си дръпна. После я върна на Сара и издиша дима в лицето й.
- Това би трябвало да отговори на въпросите ти. - Сара сама трябваше да узнае какво искаше да й каже Ник. Целуна я. Седна на дивана и отново пусна някакъв мач. - Чудила ли си се как така, богаташките синчета, които се предполага, че са възпитани много добре, пушат? Тийнейджърските години влияят дори и на богаташите. Първото момиче с което бях пушеше та от там и аз. - Каза Никълъс и се засмя. - Но защо ли ти говоря за преди, като сега имам теб?! Да ме пита човек.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 12:39 pm

Засмях се.Разбрах за какво говори като ми духна в лице.Започна да говори нещо и да гледа някакъв мач по телевизията.Отидох при него.
-Тихо.-казах му аз и го целунах страстно.
Започна борба за надмощие.Наклоних ни и аз бях отгоре.Усмихнах се и продължих с атаките.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 2:53 pm

- Не си ли изморена?! - Попита Ник и я целуна. - Нека починем малко. Може да се случат много лоши неща ако го правим през десет минути. - Когато Сара се отпусна малко, Ник я бутна назад и той беше отгоре. Захапа устните й с вампирските си зъби и облиза кръвта й. Беше наистина много вкусна. - Красива, секси и вкусна. Какво повече може да искам аз или който и да е друг?! - Каза Ник и вече сериозно спря. Страхуваше се, че Сара може да забременее от него съвсем случайно докато го правят. Той не искаше бебе, поне засега. Сара много добре осъзнаваше какво има в предвид Никълъс.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 3:45 pm

Чакай малко.Ник да не си помисли,че аз искам дете от него или нещо подобно.
-Ник..-започнах аз.-Първо не исках да правя секс с теб за трети път за незнам колко време просто те целунах нищо повече.Второ аз също не искам дете.-завърших аз.
И всичко,което казах беше вярно.Бях изтощена от толкова много секс.То всъщност има ли човек или някакво същество,което не би се изморило?
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 4:02 pm

На Ник му улекна - малко или много.
- Добре. - Каза той и я целуна страстно. Нямаше да я остави намира, докато не разбере, че върпеки че Сара е по-старата, Ник е по-умелият. Сара успя да го накара да легне по гръб и сега тя беше отгоре. Той я обгърна с двете си ръце и притисна тялото й към своето. Всичко в нея му харесваше. Чувството на долепеното й тяло върху неговото беше много приятно. В момента не искаше да е отгоре - лесно се поддаваше на изкушения, а Сара беше едно от тях, а тялото й - още по-голямо.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 4:50 pm

Подсмихнах се.Няма да станее.Изправих се.
-Е,аз се прибирам.-казах и го целунах по-бузата.-Ако има нещо в съседния апартамент съм.-казах и се усмихнах.
Тръгнах към врата и я отворих.Излязох в коридора и отидох в нас.Излезнах на терасата с една чаша кола и цигарите.Седнах на един от столовете и зачаках.Дали щеше да се хване на въдицата?
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 4:55 pm

Ник се усмихна и влезе в спалнята си. Излезе от там облечен, както беше и на първия си лов, черни кожени дънки и яке, бяла тениска и не много дебела верига на врата, както и по една верига между предния и задния десен и ляв джоб. Излезе от апартамента си и отиде в този на Сара без да чука на вратата.
- Любопитно ми е дали живееш добре в хотела ми. - Каза той, но Сара я нямаше в хола - беше на терасата. Той обиколи всекидневната и отиде в спалнята й. Легна на леглото и се замисли. Беше пуснал и телевизора, но не гледаше нищо.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 5:07 pm

Усмихнах се.Мда хвана се.Повисях малко на терасата и след това влязох вътре да си сипя още кола.Излезнах отново на терасата и се правех,че Ник го няма.Отидох в спалнята и заварих Ник да лежи на леглото.
-Какво правиш тук?-попитах го "шокирано".
Не изчаках отговора му.Отидох до гардероба и звадих един изрязан червен/черен бански.Съблякох се пред него и след това си облякох банския.Взех си дългия копринен шал и вих ко като рокля и тръгнах към басейна на хотела.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 5:13 pm

Ник я хвана за ръката, долепи тялото й до своето и я целуна.
- Никъде не отиваш. Не и без мен. Досега е трябвало да си научила, че ще ти досаждам и то много. - Усмихна се. - Върви, но без кървави истории. Не ми трябват журналисти и интервюта, които ще ми отнемат от многото свободно време. Но преди това... - Каза той и стисна дупето й. Целуна я и я пусна. Имаше и доверие, можеше да прави каквото си иска. После двамата отидоха до изхода и Ник влезе в своя апартамент. Чудеше се какво ли му се прави. Не му се плуваше, но това не значи, че не му се киснеше. Той отиде в спалнята и си взе халата, отиде в банята и се излегна във ваната. Гореща вода и много пяна.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 5:37 pm

Подмисмихнах се няколко пъти и отидох на басейна.Имаше доста хубави момчета ,които стават и за секс и за вечеря.Отидох на един шезлонг и си свалих шала.Всички погледи бях в мен,а сервитьора дойде и попита:
-Какво ще желаете г-це?
-Нещо силно.-отговорих му и скочих в басейна.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 6:25 pm

Никълъс си мислеше за Сара. Нямаше намерение да обсебва живота й, но все пак беше ревнив. Той още се киснеше във ваната и си мислеше. Плясна два пъти с ръце и срещу него от стената изникна един телевизор. Днес имаше маратон на филмите Здрач и Ник мислеше да изгледа този който беше започнал и чак тогава да излезе от ваната. Да, нямаше какво да прави без Сара и гледаше Здрач. Пълни глупости за вампирите - отново.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 6:29 pm

След няколко коктейла и плуване в басейна се сетих,че днес ще има маратон на поредицата Здрач.Бързо излязох от басейна,взех си нещата и се качих горе.Взех си душ и се облякох.Пуснах телевизора и филма тъкмо почваше.Започнах да го гледам и да си бърша косата едновременно.След това я оставих да си изсъхне сама и продължих да гледам филмите.Когато маратона свърши си легнах ,но не можах да заспя.За това излезнах на терасата да пия кола и да пуша.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 6:52 pm

Ник усети как Сара бързаше да се прибере.
- Сетила си се за Здрач, а?! - Каза Ник и излезе от ваната. Облече се и легна на леглото. Филмът свърши. Дали Сара беше заспала или пушеше, или може би правеше нещо друго. Искаше тя да го навести. Лежеше на леглото и гледаше отворения гардероб. Толкова много тениски, панталони, якета, обувки, кецове и какво ли още не. Обади се по телефона на един от "икономите" си. "Отиди до любимия ми магазин и купи черните кецове с белите оранжевите ленти отстрани." Беше си харесал тоалет за през нощта.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 7:01 pm

Чудех се дали Ник ще дойде?Аз нямаше да отида първа при него.Изпуших още една цигара и си дойзпих колата.Приготвях се да си легна,но получих СМС."Искам да те видя" това гласеше СМС-а.Чудех се от кой ли е?Можеше да е от Никълъс,а можеше и да е от някой друг.Не ми се мислеше за това само си облякох пижамата(къси панталонки и потник) и си легнах.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 7:09 pm

Беше нощ, а видимо беше, че Сара няма да дойде. За това Ник прлетя между терасите и влезе, Сара не беше заключила. Той влезе в спалнята и видя Сара да лежи, но едва ли спеше. Ник се приближи към нея и изведнъж скочи на леглото после прегърна Сара.
- Добър вечер, малката. - Каза той и зачака реакцията на красивата Сара. Дали щеше да захапе ръката му или щеше да го познае.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 7:25 pm

Тъкмо се бях онесла и нещо ме връхлетя.
-Какво по..?-попитах сънено.
Разтрих очите си и видях,че това е Ник.
-Ти полудя ли?-попитах го бясно.-Тъкмо се бях онесла идиот такъв.-казах аз и го ударих по ръката.
Обърнах се на другата страна и си затворих очите.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 7:40 pm

- И да се обърнеш, достатъчно ми е, че съм те прегърнал и че тялата ни са доклепени. Сега заспивай, щом ти се спи. - Каза Ник и остави Сара да заспи. Изключи си телефона за да не му досаждат с новини относно кецовете или пък нещо друго също толкова "важно". Искаше точно това, да прегръща Сара и да се наслаждава на меката й на допир коса, щом лицето й беше на другата страна.
Сара Пезини
Graduates
Graduates
Сара Пезини

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 7:51 pm

Охх.Сега сигурно няма да мога да заспя.Станях от леглото и отидох на терасата за да изпуша една цигара и да се успокоя.
-Защо по-точно трябваше да го правиш?-попитах го докато пушех нервно.-Не се ли замисли,че по-това време човек може да е изморен и да му се спи или пък вече да е заспал?-попитах го остро.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitimeПон Дек 19, 2011 8:09 pm

- Точно за теб не мислех, че си лягаш в десет вечерта. - Каза Ник след като си погледна часовника. - Извинявай, мислех... ох и аз не знам какво мислех. Все едно. Ако ще спиш да си тръгвам, не действам като приспивателно. Ти реши. - Точно сега искаше да знае какво иска Сара. Той лично искаше много неща от него. По едно време я дръпна за ръката й я събори на леглото. Започа да я целува и нищо повече. Само я целуваше, ако тя го искаше щяха да го направят.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Вегас 2011   Вегас 2011 - Page 3 I_icon_minitime

Вегас 2011
Върнете се в началото 
Страница 3 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Лас Вегас - една година по-рано
» Рио де Жанейро, Юли 2011