Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др. |
Времето |
Приятно слънчице изгря навсякъде.Очаква се времето да се запази хубаво и сравнително топличко след тези студове..Ще подухва лек ветрец и не се очакват валежи.Радвайте се на меката зима докато можете.Времето може да се влоши изведнъж,а снегът лесно се топи.И внимавайте с ледът по пътищата.Не искаме инциденти нали така? :) |
Poll | | Харесва ли ви новия дизайн? :) | Да. | | 81% | [ 44 ] | Не. | | 19% | [ 10 ] |
| Общо гласове : 54 |
|
Latest topics | » Момичета срещу момчетаНед Юни 07, 2020 2:16 pm by Алдур» Една буква,5 думиПон Юни 01, 2020 7:21 pm by Константин Кастанеда» Домът на Алдур и БолинтарПет Май 29, 2020 7:49 pm by Урика» Fuck or PassСъб Май 23, 2020 3:38 pm by Урика» Болница "Mercy West"Нед Май 10, 2020 6:37 am by Урика» Парк"Ривърти"Съб Май 09, 2020 8:22 pm by Урика» Търся си някои за РП?Пон Май 04, 2020 7:37 pm by Урика» Гласуване в БГ ТопВто Ное 08, 2016 4:59 pm by Александер Барис» Каква професия подхожда на предишния? Чет Авг 20, 2015 12:59 pm by Изабела» Колко % ?Чет Авг 20, 2015 12:58 pm by Изабела |
500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 36, на Съб Сеп 16, 2023 5:34 am |
|
| Преди 2 дена | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Isabelle Stromberg Students
Брой мнения : 3400
| Заглавие: Преди 2 дена Съб Дек 10, 2011 6:42 pm | |
| Бях на лекции и се прибирах беше доста студено се пак е Декември един от най - студените месеци .. бях по тениска и си носех записките .. бързах да се прибера да се облека. Докато вървях се блъснах в някой и листите се разпиляха .. вдигнах глава и видях момче пред мен. - Ааа .. Извинете толкова съм непохватна. - казах и се наведох да си събера пръснатите листи. | |
| | | Charles Bass Students
Брой мнения : 43
| Заглавие: Re: Преди 2 дена Нед Дек 11, 2011 6:36 am | |
| След дългото ми отсъствие най-накрая се прибрах рук. Не мога да повярвам, че се радвам, е отново съм в този скучен град, с още по-скучния колеж и лекции. Земята беше покрита от дебел слой сняг. Мразех снега, студа, зимата. Ускорих вървежа си, за да се прибера възножно най-бързо вкъщи. Докато вървях се блъснах в едно момиче.То носеше листи и всички те се разпиляха поземята. Момичето се наведе да събира листите си и се извини. След около минута се усетих, че няма да е зле да и помогна. - Няма проблеми...Ето заповядай. Казах и аз и й подадох събраните от мен листи. | |
| | | Isabelle Stromberg Students
| Заглавие: Re: Преди 2 дена Пон Дек 12, 2011 1:05 pm | |
| - Няма проблеми...Ето заповядай. Каза и ми подаде събраните от него листи. - Мерси! - казах и ги взех .. Изправих се и го погледнах: - Ами .. как се казваш? - казах и го погледнах въпросително .. - Става ли да влезем вътре, че тук е много студено? - попитах отново преди да ми отговори .. | |
| | | Charles Bass Students
Брой мнения : 43
| Заглавие: Re: Преди 2 дена Вто Дек 13, 2011 5:52 pm | |
| - Тони. казах и замълчах.Много мразех типичната "бланка" по която се запознават хората и дори забравях за някои въпроси. - Ами ти? Най- накрая дойде проблясък в моя мозък и си зададох въпросчето , а после като "добро" момче дадох ръка за здрависване / или там както с наричаше като дваме се запознават и си подават ръка след като си кажат имената (:Д)/ - Да наистина леко хладничко...така че нямам против да влезем. Леко? Бооже, тя ще си помисли, че идвам от Африка или някое друго доста топло място...Само трябва да промена тена за тази цел хДДд. | |
| | | Isabelle Stromberg Students
| Заглавие: Re: Преди 2 дена Чет Дек 15, 2011 6:08 pm | |
| - Тони - каза момчето ... След известно мълчание продума отново хДдд .. - Ами ти? - попита и подаде ръка .. Подадох ръка, погледнах го и казах: - Ами аз съм Исабел! - почаках да каже нещо и преди да продума взех думата хД - Ам искаш ли да се качим в стаята ми? - попитах след това се опрях на стената загледах се нанякъде потънах в дълбоки мисли и зачаках да наруши настъпилата тишина ..
п.п. - пълна боза хДДД
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Преди 2 дена | |
| |
| | | | Преди 2 дена | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |